פיסת אדמה נותנת לאנשים לחיות

raanansh

New member
היא גם גורמת להם לרצות למות..

"יש לי רק בקשה....תהרוג אותי... תהרוג אותי..." זה מה שראיתי עכשיו בחדשות מתנחל דתי אומר. עד עכשיו הייתי בטוח שרוב האנשים שם רק מסיבה כלכלית , כן , הרבה אנשים עזבו ברגע שקיבלו את המקסימום , וראינו איזה בריחה המונית היתה לפני תחילת הפינוי בכוח רק כדי להמנע מאבדן כספי פיצויים. אני רואה הרבה דתיים בחדשות הערב , אני לא רואה חילונים שמתנגדים לפינוי. כל הביטויים של התנגדות שנראים בטלויזיה הם של אנשים דתיים אשר שמו להם מעל ערך החיים את ערך אדמת הדמצים עליה הם גרים. העם אמר את דברו בהחלטה המדינית להתנתק מעזה , ניתן לחשוב על הרבה סיבות לכך : עלויות האחזקה של צה"ל בשטחים , מחיר הדמים שהפיגועים בשטחים גבו בשנים האחרונות , בזבוז כספי ציבור רבים על ההתנתקות , והכל על מנת שכמה אלפי ישראלים יוכלו לגור בוילות ענק וישריצו ילדים שיחיו על חשבון קצבאות המגיעות מכספי ציבור בשם אידאולוגיה קולוניאליסטית.

sindyisser

New member
ממש...

שימו לב מי נשאר להיאבק בפינוי? ילדים חולגנים שאין להם מה לעשות בחופש הגדול שבכלל, בכלל!! לא גרים בגוש אלא מסתננים משאר הארץ. רוב תושבי הגוש התפנו כבר ולמה? למה? כי הם ידעו שאם הם לא יתפנו בזמן הם יפסידו חצי מיליון ש"ח פיצוי מתוך המיליון וחצי!!! אתם קולטים? מיליון וחצי ש"ח פיצוי. ממש הכסף לא חשוב הא? אני גם מוכן לפנות את הבית שלי ולקבל מיליון וחצי ש"ח. תמורה הולמת לוילות שהם קנו במחיר של דירת 2 חדרים בבת-ים עם פטור ממס.

ההבדל בינהם לבינך.....

שהם אנשים עם ערכים, ולא נוער שהולך לרקוד במועדוני לילה ולא אכפת לו מכלום. בחיים לא תבינו את זה.

raanansh

New member
ערכים זה דבר סובייקטיבי ..

אני לא הייתי מנסה לשרוף את עצמי למוות אם היו מציעים לי מיליון וחצי ש"ח כדי לעבור דירה.

../images/Emo60.gif למה נראה לך אבל למה?

תאמיני לי שיש לנו מה לעשות בחופש שלנו. נראה לך שלאנשים יש כוח נפשי ופיזי כל הזמן להאבק? הכי קל לשבת בטן גב ולהיות כל הזמן בבריכה, בים או כדומה. אני ועוד מלא אנשים כל החופש פעלנו למען הגוש וזה גזל לנו מלא זמן. אבל אנחנו יודעים שיש דבירם קצת יותר חשובים מטובתנו האישית. אני יכולה להגיד לך שאני אישית גרה במרכז והורים שלי נסעו לחופש אבל אני לא יכלתי להצטרף אליהם בזמן שמפנים יהודים מהבית שלהם. וכמוני מלא מלא חברות שלי. ואם כבר כסף הוצאנו מלא מלא כסף במאבק שלנו גם אנחנו, גם תושבי הגוש. אז אנא ממך לפחות לא לזלזל במניעים שלנו.

למעלה