פיס ראשון שלי....!! תגובות..
E Erows New member 22/6/07 #3 לא טוב הביטים לא במקום ולא קשורים אתה יודע מה השימוש שלהם שאתה עושה אותם? האותייות עצמם לא משו והסגול שם אמור להיות תלת מימד? אם כן אז לא טוב תעבוד עוד במחברת ואח"כ תעביר לקיר. ותעבוד על הנדסטייל.
לא טוב הביטים לא במקום ולא קשורים אתה יודע מה השימוש שלהם שאתה עושה אותם? האותייות עצמם לא משו והסגול שם אמור להיות תלת מימד? אם כן אז לא טוב תעבוד עוד במחברת ואח"כ תעביר לקיר. ותעבוד על הנדסטייל.
M MEone New member 22/6/07 #4 אחיי.. זאת היתה כוונה ליהותת תלת מיימד בסגול אבל זה לא יצא... אחי זה הפיס ראשון שלי..
E Erows New member 22/6/07 #6 עזוב תתלת מימד האותיות עצמם והמבנה לא טובות.. אני מציע שתקרא עוד עוד דברים בנושא, תתאמן במחברת , תשתפר וכשזה יראה טוב במחברת תעביר אתזה לקיר..
עזוב תתלת מימד האותיות עצמם והמבנה לא טובות.. אני מציע שתקרא עוד עוד דברים בנושא, תתאמן במחברת , תשתפר וכשזה יראה טוב במחברת תעביר אתזה לקיר..
S Swanskee New member 22/6/07 #9 הם פשוט נשברים מקצה של באר למיטב ידיעתי אתה לא יכול להוציא ביט באמצע הפיס\אות\באר כי זה פשוט לא הגיוני ומעבר לכך יש משמעויות נסתרות.......
הם פשוט נשברים מקצה של באר למיטב ידיעתי אתה לא יכול להוציא ביט באמצע הפיס\אות\באר כי זה פשוט לא הגיוני ומעבר לכך יש משמעויות נסתרות.......
D Dorab New member 23/6/07 #12 ענו לך פה בעקרון אי אפש רלהוציא אותם סתם מאמצע הפיס רק מקצה של באר או סיומת ובעקרון התפקיד שלהם זה לכסות על שטח ריק שנוצר לך בין אותיות או לפעמים סתם תלוי בעין
ענו לך פה בעקרון אי אפש רלהוציא אותם סתם מאמצע הפיס רק מקצה של באר או סיומת ובעקרון התפקיד שלהם זה לכסות על שטח ריק שנוצר לך בין אותיות או לפעמים סתם תלוי בעין
S shultz17 New member 22/6/07 #10 סבבה לגמרי...! אני מאוד אהבתי... משו פשוט ויפה... אחלה בשביל פיס ראשון... תמשיך ככה...!