dra cool la
New member
פיפולים.....
מאחר ועכשיו אני במצברוח טוב, שומע את הדיסק SEX בגאווה רבה, בקול רם וחזק, אז אני לא אכעס, אתעצבן, אזרוק כיסאות, אשבור חלונות, אעיף נעליים לאנשים על הראש, אנקר את העיניים עם מסמרים, אתלה מישהו מהאגודלים בטישיו, אהפוך לאדום, אצמיח כנפיים וקרניים בצבע
אדום
, למרות שיש לי למה לעשו את זה, כי אתם עולים לי על העצבים!!! הפורום הזה, כמה זמן הוא נמצא? שנתיים? שנה וחצי? כולה שלושה עמודים של הודעות, וברצינוות, אפילו לפורום איסוף מפיות יש יותר, או לפורום הכי רדוד שיש: נייר טישיו! אנשים, אני חייב לאמר לכם, תקחו את הפורום ביידים, דמת! אז פעם אחרונה, כי כבר נמאס לי לזחור על אותו טקסט: תעשו משהו! אני למשל כל הזמן מחפש חברים חדשים, פותח שירשורים, טאטוסקר, ואתם לא נוקפים אצבע! אז כמו שלובה אומרת: פורום זה טוטא הולך בבית שלו! פליז, אני מתחנן, אנשים, זה לא קשה. תשתדלו להכנס טיפטיפטיפטיפטיפטיפה יותר, לעיתים תכופות, תחפשו אנשים, שיבואו, יביעו דעה, וילכו אפילו, רק כדי להשאיר את הפורום הזה פה, כאילו דה! אז, פור גאד סייק, תעשו פה משהו!
מאחר ועכשיו אני במצברוח טוב, שומע את הדיסק SEX בגאווה רבה, בקול רם וחזק, אז אני לא אכעס, אתעצבן, אזרוק כיסאות, אשבור חלונות, אעיף נעליים לאנשים על הראש, אנקר את העיניים עם מסמרים, אתלה מישהו מהאגודלים בטישיו, אהפוך לאדום, אצמיח כנפיים וקרניים בצבע