פיפול! אני צריכה להטרידכם שוב..

פיפול! אני צריכה להטרידכם שוב..../images/Emo3.gif

טוב, כבר כתבתי את רוב העבודה (ראה שרשור קודם שפתחתי), אבל רציתי שתגידו לי עם הטקסט הבא נכון והגיוני, וכן, אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.. המשימה : ההיבט המדעי - מקומו של האדם המוגבל בחברה : חוקים, מוסדות, טכנולוגיות במקומות ציבוריים. התשובה שלי : ▫ חוקים – אין חוקים כשקשורים לחירשים וכבדי שמיעה. ▫ מוסדות – מוסדות מאורגנים וממונים ע"י המדינה גם לא קיימים בשביל חירשים. אולם קיימים ארגונים שונים למען החירש בישראל כגון בקול, אח"א (אגודת החירשים בישראל), שמע, אס"ח (ארגון הספורט של חירשים בישראל) וכו'. כל הארגונים הללו מתקיימים תודות לתרומות ואינם ממומנים ע"י הממשלה או גוף אחד בישראל. ▫ טכנולוגיות במקומות ציבוריים – באתר האינטרנט של חברת מהל"ב (המרכז הישראלי לטכנולוגיות מתקדמות בתקשורת) המתמחה ביצירת פתרונות לשמיעה מוצגים כמה מוצרים המכונים 'פתרונות למקומות ציבוריים'. בין המוצרים אפשר למצוא טלפונים, מערכות שונות להגברת הקול וכו'. כתובת האתר : www.mehalev.com

Chuck U Farly

New member
יש חוקים לחרשים

יש חוק ההקלות לחירש, המחייב מתן כיתוביות בטלויזיה. דבר נוסף שאינו חוק אלא הסכם, הוא סל תקשורת המסייע לחרשים בהוצאות תקשורת ורכישת אביזרים. באח"א יש חוברת המפרטת את מלוא הזכויות לחרשים, והצבע שלה הוא כתום.

למעלה