פיפול כנסו

SuPeR GiRL96

New member
פיפול כנסו../images/Emo28.gif

הפורום נורא מבולגן. כאילו לא בהגזמה פראית, אבל די. ואנחנו רוצים לשמור עליו לאורך כל הזמן שיש פלורי ואחרי זה, לא?
אז כדאי איכשו לסדר אותו. לאדעת, שירשור תמונות אחד בשלוש ימיםה [גדול] או שניים- שלושה כאלו קטנים בשלוש ימים, לי זה נראה מספיק
ולא על כל שטות לפתוח הודעה חדשה, תשרשרו. נכון, זו התחלה ובלעבלע.. אבל עדיין

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gifנ"שששששששש../images/Emo34.gif

קמי (
) ושאר השחקנים האורחים לא מופיעים בתאטרון נכון?

../images/Emo54.gif../images/Emo41.gifקמי לא וגם פלי לא...

באסה... לדעתי רק השחקנים הקבועים משתתפים במחזמר...

1HADAR1

New member
../images/Emo42.gifכנסי ../images/Emo42.gif

היי,רק רציתי להגיד לך מה דעתי לגביי מה שכתבת. אני מנסה לשרשר ולמרות זאת,כל פעם שאני חושבת שיש סיבה טובה לפתוח שרשור ,או לכתוב הודעה שלא תהיה שייכת לשרשור אז אני לא משרשרת. אני חושבת שמי שמספיק אחראי ישרשר אבל מי שלא ישרשר,סימן שהוא סתם.. הריי כל מי שרוצה להיות "חבר בפורום" אז יירצה שיהיה כאן סדר,כולנו רוצים את זה. אבל בפורום המורדים לדוגמא,פותחים שרשורים שלמים של "למה לא משרשרים?" ,"תתחילו לשרשר", "תלמדו לשרשר" והאווירה שם כבר ממש שונה ממה שהייתה פעם ,לדעתי לפחות. אז בקיצור,אני חושבת שמי שיירצה לשרשר--> יודע וישרשר אבל מי שלא משרשר,זה לא כי הוא לא יודע או שוכח,זה פשוט כי הוא לא רוצה או משהו. (בבקשה לא להתנפל על ההודעה שלי..
)

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifאמ..לא../images/Emo122.gif

אין אצלנו שרשורים של "למה לא משרשרים"! נגיד אם יש אצלנו ילד שפותח הודעה ושואל מתי יש את 2 הפרקים האחרונים של הסדרה...אז מישהו עונה לו ואומר לו בפעם הבאה לשרשר! אבל אין לנו שרשורים של "למה לא משרשרים" הגזמת

ככה זה..../images/Emo185.gif

אני לא אפתלא אם עוד פחות מחודש יפתח פורום "פלורסיינטה-חברתי". זה כל החבר'ה מפורום "קטנטנות ופינת אור" ו"המורדים" ביחד.. ובכלל..מה שהלך בפורום "המורדים" X 2. תעשו חשבון בעצמכם! הפורום ייראה ויישאר מבולגן

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifהוא ממש לא מבולגן!!!

אתה לא יודע כמה הודעטת המנהלות שלנו מוחקות! הם מוחקות כדי שהפורום שלנו לא יראה זוועה! והם משרשרות הודעות להודעות.. אז בקשה אל תשים את פורום המורדים לדוגמא לבלאגן תשים את הפורום שלך לדוגמא הזאת...!

לי אין פורום..../images/Emo6.gif ../images/Emo185.gif

המנהלות עושות עבודת קודש.. אבל,הרבה שירשורים יפתחו..יהיו גם טרולים..לזה אני מתכוון מסורבל קפיש?! לא צריך להתחיל להתעצבן!

למעלה