פיפי דווקא ?

רותי ע

New member
פיפי דווקא ? ../images/Emo10.gif

היום הראשון של הגמילה. אני מגיעה ב-4 לקחת אותו מהגן. המטפלות מספרות בגאווה שהוא לא עשה אפילו פעם אחת בתחתונים. איזה אושר
הולכים הביתה. 3 פעמים הילד עושה פיפי... בתחתונים
דקה לפני הוא אומר שיש לו פיפי ואז מתחרט. אחרי דקה הכל רטוב. אמא יוצאת מהבית והילד נשאר עם אבא. היא חוזרת ורואה אותו עושה פיפי בשירותים. התחתונים יבשים. אז מה קורה פה? הוא עושה לי דווקא בהרבה דברים. יחס מיוחד ששמור לאמא. אז גם בזה? מה דעתכם?

michal@gal

Active member
מנהל
ברוכה הבאה לתהליך הגמילה

אצלנו היה אותו דבר. בגן היו מספרים לי איך הוא היה יבש כל היום, ובבית פספוסים בלי סוף. בשלב מסוים הייתי ממש מאלצת אותו ללכת לשירותים, למשל, אם לא תעשה פיפי לא נראה את הסרט. זה מתאים במקרים שבהם הוא צריך פיפי אבל לא רוצה לעשות, כי חבל לו על בזבוז הזמן. "וזאת היא רק ההתחלה לה לה "

אוי, כמה שזה מוכר

היי רותי. במילה אחת: "דווקא", כנראה שכן, זו המילה היחידה לתאר התהליך הזה. גם אני הייתי שם ועוד שבוע אני מכניסה את עצמי לבוץ הזה עם תומר שתתחיל גמילה גם היא. למזלי הגמילה של שחר הייתה מאוד קלה ולקח לה בדיוק שבוע להיגמל גם בעום וגם בלילה (למעט כמה פספוסים פה ושם). עכשיו מתחילה הגמילה של תומר וכמה שאני יודעת שהיא בשלה, אני יודעת שגם לה יהיה את הדווקא. לכן הרבה סבלנות ואורך רוח וכמובן המון בהצלחה (לשתינו - אני מנחמת גם את עצמי
) פנינה

עושים מניפולציות על אמא?

ברור. רק על אמא. למה זה אף פעם לא על אבא? אולי בגלל שאבא לא כל כך מתרגש ? אולי בגלל שאבא לוקח דברים בקלות ? או שסתם נעים יותר לעשות "דווקא" לאמא ? יקירתי, ברוכה הבאה למועדון. מתענוגות האמהות.....

רותי ע

New member
ואם מישהו היה אומר לי לפני כמה שנים

שקקי בסיר ירגש אותי כל כך...
אז סיכום היום הראשון- בגן - 0 פיספוסים. אצל אמא - 3 פספוסים מתוך 3. אצל אבא וסבתא - 0 פיספוסים + קקי אחד בסיר. לא רע ליום ראשון, נכון ?
(ולמה אמא צריכה לסבול הכי הרבה - זה נושא לדיון בפני עצמו...)

jole

New member
../images/Emo106.gifכל זה וזה רק היום הראשון?

רותינקה, כל הכבוד לו וכל מילה נוספת מיותרת!!

כי אימא יש רק אחת.....

זה ממש לא נישמע רע להיפך - זה מצויין ליום הראשון ומעבר לזה אימא זה אימא ולכן החופש ומותר לנו ע"י אימא הוא שונה מאשר ליד אנשים אחרים. אני חושבת שעידן בדרך הנכונה - בהצלחה....

דיאנה1

New member
צריך הרבה סבלנות! קחי את זה כמחמאה../images/Emo8.gif

ובסך הכל נשמע שהלך בכלל לא רע! כל הכבוד לכם, תמשיכו כך.

למעלה