פיפי שואו

פיפי שואו

חזרה, וזה טוב. ד"א - - - השחקן משם זה זה מהצמד של "הממלכה הקטנה"?

גלׁ

New member
אממ לא...

בכל מקרה, אני מת על פיפ שואו. כמה טוב שהיא חזרה.

גלׁ

New member
אין ש"ח בסופ"ש??

מה קרה? ומה קרה לוויל וגרייס, וסנל אתמול? ולמה השידורים מתחילים היום באחת? ולמה הפרק בקונאן שודר לפני כמה ימים? שמישהו יעדכן אותי

הערוץ מזייף וזה מביש.

זה התחיל עם סגירת השידורים בשעה שלוש פלוס מינוס לאחר שתמיד היה שידור לפחות עד השעה שש ועכשיו מה? מנסים להרגיל את המנויים שהערוץ לא ישדר בבוקר? לא מבין למה לא לשדר רצוף 24 שעות? זה כזה חסכון כספי בזמן שיש שיקופית?

באמת לא בסדר.

יש כמה סדרות שבאמת אין שידור חוזר... בכללי הבעיה שלי שאין לי כבר סדרות לראות. -הממלכה הקטנה - - נגמרה. -המלך היל - כל פרק ראיתי. עונות לפני 5 שנים. איפה עוד עונות!? -איש משפחה - - נגמרו השידורים (גם החוזרים...). איפה עוד עונות!? -תא רדום - מה קורה עם עוד עונה? -ניצבים - נחמד לראות את השידור החוזר. הבעיה שיש מועד שידור אחד בשבוע בלבד! חדר מורים - - שידורים חוזרים. לפחות יש את פיפ שואו.

gilriv

New member
ידעתם שיש נשות הכדורגל עונה5

זה עם טניה טרנר ולא עם האחות שלה רק הפרקים של טניה כדי לכם לראות ביום שבת

assafTV

New member
עוד עונות מה-19/11

עונות 6-10 של "המלך היל" מדי ערב ב-18:00 החל מה-19/11. העונה השנייה של "תא רדום" עולה בארה"ב בדצמבר ותגיע בהמשך השנה לערוץ. "איש משפחה" העונה החמישית רק עלתה לא מזמן בארה"ב, היא תגיע בהמשך השנה לערוץ.

גלׁ

New member
אני לא מאמין!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

המלך היל! סוף סוף! זה לקח איזה שלוש שנים אבל היה שווה לחכות תודה רבה יס+!

המלך היל../images/Emo47.gif הפתעה נעימה.

כמובן שגם תא רדום ואיש משפחה שוות את דמי המנוי, רק שלא האמנו שישדרו את המלך היל בפרקים חדשים. שידור חוזר בלילה- חובה!

למעלה