פיפל, איים באק!

פיפל, איים באק!../images/Emo60.gif

האינטרנט אקספלורר שלי נדפק, אל חזרתי! ולכבוד החזרה שלי יש לי טופיק: מי יותר "שווה":
וייד או מגי
מלורי או קולין
וייד או דיאנה
קולין או קווין
מלורי או קווין
הפרופסור או "הבכיין"(
)

Boran

New member
יש לך כמה קשים פה ../images/Emo13.gif

1) כמובן שמגי פצצת הזמן המהלכת (וגם השוכבת בכל מני סרטים שלה...) 2) אוי קשה... שניהם לא משהו. 3) וויד כמובן. ד'ן אגיין- גם אם היה עציץ או דיאנה הייתי הולך על העציץ. 4) קווין כמובן 5) קווין כמובן. 6) דייי!!! לא יכול. זה די בלי מקור להשוואה, כי הפרופסור היה יותר טוב עד שהוא עזב, אבל... נגיד את זה ככה: אם הפרופסור היה 10 ורמי היה 8, אז ברגע שהפרופסור עזב, הדמות של רמי קיבלה כזו קפיצה ל-10, אז ככה שהייתי אומר ששניהם מעולים באותה מידה. וקטגוריה נוספת: הפיילוט או הפרק האחרון? אבל זה מיותר, ברור שהפילוט הקרומגס המקוריים או החדשים? המקוריים כמובן

The Pink Dragon

New member
בקשר למה שאמרת...

על רמי והפרופסור... זה לא שכשהפרופסור עזר רמי נעשה 10, פשוט הרף היה נמוך יותר... ה8 שלו עבר את כולם שהיה להם בערך כלום.

NO FUCK

New member
...

טוב אתם לא כ,כ מכירים אותי כי לא רשמתי פה כמעט אף פעם אבל.. וייד-אין על המקור קולין-הייתה החלטה קשה אבל.. וייד-שוב היא הייתה טובה והמחליפים חוץ ממגי לא היו שווים בגרוש קווין-נו ברור איזה שאלה זו קווין-^ הפרופסור-לא יודעת למה.. FUCK YOU ALL

wte

New member
גם אני מסכימה עם כל מילה../images/Emo45.gif

וקווין הכי שווה מכולם

King Of Kromags

New member
אני בירושלים... **../images/Emo103.gif

משעמם לי, אני לא אגיע למפגשפורום פכושפות כנראה ואני יודע ויז'ואל בייסיק. פור מי. אה, יש כאן אינטרנט מהיר. ^^ וול, ברוכה הבאה. שוב.

PorkchoP

New member
תשובים

קשה... מבחינת גוף, מגי. מבחינת אופי.... לא יודע.
קולין
וייד
קווין
קווין
הפרופסור. ואל תהיו מופתעים כ"כ. הוא פשוט כזה חמווווווד!!!

למעלה