פיצ´י..חזרת?

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
פיצ´י..חזרת?

הנה הגיע יום ראשון.. אז לגבי שאלתך: אנחנו מאמינים שאפשר בהחלט להרים טלפון לקופ"ח ולשאול..או להתייעץ עם אורטופד.. בהצלחה יקרה!

peachy

New member
אתם פשוט יותר מדי מתוקים!!! ../images/Emo24.gif

כן.... חזרתי.... אה... לגבי הקופ"ח, אז יש לי אחד ממש קרוב ליד הבית, אולי אני אקפוץ לשם מחר (אמא´לה
) ואברר מה קורה.. הגיע אלינו חוברת של "ישכארט" הביתה, ויש שם מין חגורה כזאת שמיישרת את הגב, לא רואים אותה מתחת לבגדים, והיא גם לא יקרה... אני ישכנע את אחי שיקנה לי (אין לי ישכארט). בכל אופן, רק רציתי לספר לכם קצת מה שקרה לי ביום חמישי
ביום חמישי היה לי יום חופש מהשירות לאומי בגלל חנוכה
חשבתי שאני אנצל את כל היום ללמוד מתמטיקה (אני משלימה בגרות והבחינה שלי עוד חודש) אבל סתם ישבתי כל היום בבית ולא עשיתי כלום הייתי עסוקה בלהגיד לעצמי כמה שאני אפס אחד גדול ובעיקרון די לקבור את עצמי בהררי "מחמאות" בערב הלכתי עם האחים שלי וההורים לבקר את אחותי הנשואה, והיה ממש נחמד, כשאני מרגישה שיש אנשים נחמדים סביבי ולא מאיימים, אני מסוגלת לפרוח
אני מבזבזת כ"כ הרבה זמן מהחיים שלי בלהיות בדיכאון, די, נמאס לי כבר, ביום שבת בקושי יכולתי לזוז, כאבה לי הבטן, וממש התפתלתי כבר במיטה, וחשבתי שכשאני ארגיש טוב (פיזית) אז אנצל את זה ולא אשב בבית וארחם על עצמי... באמת נמאס לי, החלטתי להפסיק עם ההרגשה הזאת, שאני ממש ממש לא צריכה להיות פה ושזה ממש לא משנה אם אני חיה או לא. והגעתי למסקנה שכשאני יושבת בבית ולא עושה כלום אז אני סתם נכנסת לדיכאון אז עדיף לי להיות בפעילות, וכמה שיותר, כי כשאני והמחשבות שלי לבד... קניתי ספר "בוחרים להרגיש טוב" וזה ממש ספר טוב לאנשים בדיכאון זה במיוחד לאנשים כאלה, והד"ר שם כותב איך לצאת מהדיכאון והוא כותב כל מיני תכניות אז אני מתכוונת להתחיל באיזו תכנית שלו, וכשאני אתחיל אני יעדכן אותכם... אני חייבת לחזור לעבודה
תודה על ההקשבה
PEACHY

פיצ´י היי!!!

את נשמעת יותר טוב. (עם כלללל ומה שכתבת). ואת צודקת. באמת צריך למאוס בדיכאון. וזה חשוב שאת אומרת את המילים האלה. ולא מישהו אחר. כי דברים מתחילים לקרות ולהשתפר כשאנחנו (!!!) ומתוכינו מחליטים ככה. "אם אין אני לי מי לי??". פיצ´י יקר , את יודעת מי נותן את הכוח לדיכאון??? אנחנו. זה נשמע פרדוכס נכון?? לכוח השלילי אין כוח משלו. זה אנחנו שנותנים לו. אז אם תלכי עם ההחלטה הזאת, תרתי משמע. שפשוט נמאס לך. את מתחילה דרך חדשה. (לאט לאט....לא צריך להילחץ). שום דבר אנחנו יודעות לא תורם בדיכאון. לא מגיעים לכלום. לא פותר. לא משיגים דבר. רק מנתץ והורס. מעכיר את החיים. זה כמו לחיות רק את חצי הכוס הריקה כשבעצם זו לא האמת השלמה!!! האמת שלכוס יש שני חצאים. למטבע יש שני צדדים. אז תפסתי את הניצוץ הקטנטן שלך. ואני שמחה. שמחה שמשהו קורה, מאוד. פיצ´י תמשיכי לדבר אלינו. כל מה שבראש שלך. בסוף לא תוכלי שלא לתפוס את הרוח שנעביר אלייך ולהתרומם איתה. אני נורא שמחה שאת כאן. (אני נכנסת בזמן האחרון לפורום כאן ומחפשת אחרייך). ולא יעזוב אותך. לא יעזוב אותך עד שתהיי המלכה בממלכת הנפש שלך. חיבוק ענקי ענקיייייי, מדליה. (שלא תזלזלי בעצמך. את עושה עוול נורא לעצמך!!! את נפלאה ומוצאת לך דרך להאפיל על ההכרה שאת כזו. שזה קיים בך. למה לך להכחיש בכוח ולתת יד לשליליות להסתיר את האמת????? תחשבי.) ואת מקסימה ונפלאה. למה להסכים באמת לזה??? למה לתת לדכאון יד באמת????

פיצ´י סליחה קטנה

שלחתי את המכתב עם שיבושים בכתיבה פה ושם. בסוף ישנו ספיח של כמה מילים שהיו אמורות להימחק. סליחה. דליה.

peachy

New member
לדליה המדהימה ../images/Emo23.gif

קודם כל - הנה חיבוק חזרה
תודה על ההתייחסות ועל כל הדברים שכתבת... מעולם לא אמרו לי דברים כאלו.. בהתחלה רציתי לשאול אותך איך את יודעת שאני כזאת "מקסימה ונפלאה" ושאם היית מכירה אותי באמת, בטוח לא היית אומרת את זה אבל אז ניסיתי לחשוב מה הדברים הכל כך נוראים שעשיתי בחיים שלי, ולא הצלחתי למצוא דברים ממש מפלילים אז... אולי הגיע הזמן שאנוח קצת מכל ההאשמות העצמיות האלה... כל הזמן אני אומרת לעצמי כמה שאני כלום, ופתאום שאני מסתכלת אחורה, אני רואה דברים שעשיתי שדי קשה לקרוא להם כלום ואסור לי לזלזל בהם ככה.. הגיע הזמן שאני יעשה קצת החלטות נגד הדכאון בחיים שלי אז הנה כמה דברים: 1.להפסיק לרדת על עצמי או לקרוא לי בשמות "חיבה" 2. לא לזלזל בכל הדברים הטובים שקורים/קרו לי 3.להוריד את הזכוכית מגדלת מכל החסרונות שאני רואה בי, ולהתחיל לראות אותם בפרספקטיבה נכונה יש לי עוד המון, אבל הוריד במצח של הבוס שלי מתחיל לקפצץ
ממש תודה דליה, על כל מה שכתבת לא האמנתי שמישהו אי פעם יגיד לי דברים כאלה (אפילו שהם יכולים להשמע לך חסרי משמעות) תודה מכל ה
PEACHY
(מחייכת בזכותך...)

אני מדהימה????

דרך המילים והכתיבה שומעים איזה לב יש לך פיצ´י. צריך להיות אדם אטום לגמריי לא להרגיש את זה.... פשוט כך. פיצ´י, אינני יודעת האם זה בגלל שאני רגישה כזאת שזה עובר אלי. אבל זאת עובדה. ומרגישים את זה.....
) ומשהו חשוב פיצ"י, תדעי שאני אף פעם, אבל אף פעם לא אומרת דברים שאינני מתכוונת עליהם. וחושבת שכשרואים/מרגישים משהו שראוי וצריך לומר אותו בקול. אז להגיד ובקול חזקקקקקק.....כמו שאני אומרת לך פיצ´י מתוקה חזק חזקקקקקקקק.....
)) רציתי לומר לך שאני גאה גאה גאה גאה גאה בך על הגישה שאת מאמצת, ההחלטות שאת מקבלת הם הנכונות (לא לתת לרוע מקום בכלל!! למה ומדוע באמת!!! נכון????) כל הכבוד המון המון המון פיצ´י.... זאת הדרך ילדה!!!!!!!!!!!! אני כל כך שמחה בשבילך, עשית לי את היום!!!!!! החיוך שלך העלה חיוך ענק גם אצלי על הפנים ובלב פיצ´י!!! מחבקת אותך הכי הכי חזק שאפשר מכל הלבבבב, מאושרת בשבילך
)), דליה. (עוד נדבר ונדבר אל תדאגי. כמה שתרצי חמודה....)

למעלה