אתם פשוט יותר מדי מתוקים!!! ../images/Emo24.gif
כן.... חזרתי.... אה... לגבי הקופ"ח, אז יש לי אחד ממש קרוב ליד הבית, אולי אני אקפוץ לשם מחר (אמא´לה
) ואברר מה קורה.. הגיע אלינו חוברת של "ישכארט" הביתה, ויש שם מין חגורה כזאת שמיישרת את הגב, לא רואים אותה מתחת לבגדים, והיא גם לא יקרה... אני ישכנע את אחי שיקנה לי (אין לי ישכארט). בכל אופן, רק רציתי לספר לכם קצת מה שקרה לי ביום חמישי
ביום חמישי היה לי יום חופש מהשירות לאומי בגלל חנוכה
חשבתי שאני אנצל את כל היום ללמוד מתמטיקה (אני משלימה בגרות והבחינה שלי עוד חודש) אבל סתם ישבתי כל היום בבית ולא עשיתי כלום הייתי עסוקה בלהגיד לעצמי כמה שאני אפס אחד גדול ובעיקרון די לקבור את עצמי בהררי "מחמאות" בערב הלכתי עם האחים שלי וההורים לבקר את אחותי הנשואה, והיה ממש נחמד, כשאני מרגישה שיש אנשים נחמדים סביבי ולא מאיימים, אני מסוגלת לפרוח
אני מבזבזת כ"כ הרבה זמן מהחיים שלי בלהיות בדיכאון, די, נמאס לי כבר, ביום שבת בקושי יכולתי לזוז, כאבה לי הבטן, וממש התפתלתי כבר במיטה, וחשבתי שכשאני ארגיש טוב (פיזית) אז אנצל את זה ולא אשב בבית וארחם על עצמי... באמת נמאס לי, החלטתי להפסיק עם ההרגשה הזאת, שאני ממש ממש לא צריכה להיות פה ושזה ממש לא משנה אם אני חיה או לא. והגעתי למסקנה שכשאני יושבת בבית ולא עושה כלום אז אני סתם נכנסת לדיכאון אז עדיף לי להיות בפעילות, וכמה שיותר, כי כשאני והמחשבות שלי לבד... קניתי ספר "בוחרים להרגיש טוב" וזה ממש ספר טוב לאנשים בדיכאון זה במיוחד לאנשים כאלה, והד"ר שם כותב איך לצאת מהדיכאון והוא כותב כל מיני תכניות אז אני מתכוונת להתחיל באיזו תכנית שלו, וכשאני אתחיל אני יעדכן אותכם... אני חייבת לחזור לעבודה
תודה על ההקשבה
PEACHY