פיצה בקלי קלות

  • פותח הנושא 9689
  • פורסם בתאריך

9689

New member
פיצה בקלי קלות

ראיתי בעיתון מתכון של אייל לביא לפיצה בקלי קלות אז אתמול עשיתי אותה בהתחלה היתה בעיה במתכון רשום: 2 אשל וחבילה קטנה של קמח תופח זהו זה כל הבצק עשיתי ויווווו כמה שזה היה דביק אז שמתי עוד קצת קמח ועוד קצת ועוד קצת ובסוף הגעתי לבצק נורמלי עם שתי!!! חבילות קטנות של קמח (ולא אחת כפי שרשום במתכון...) בסוף שכבר היה בצק סביר לא הצלחתי כ"כ למתוח אותו איכשהו הצלחתי, מרחתי את הרסק שמתי גבינה וכו' וכו' ואיך יצא? פיצה סבירה... רק מה שאני רוצה לשאול מה היה לא בסדר? מה הייתי צריכה להוסיף לבצק? ואיך עושים רסק עגבניות טעים? כי רסק לבד לא יוצא משהו.... תודה תודה
 

shany1233

New member
גמני עשיתי את זה אתמול ויצא סבבה..

פשוט תשימי פחות אשל/גבינה לבנה ולא יותר קמח.. גם כשאת מותחת אותו שימי למטה קצת קמח שיהיה פחות דביק.. ורוטב אפשר להכין מרסק מים (עד שהטעם החזק של הרסק עובר) קצת פלפל טיפה בצל ואורגנו יוצא סוף הדרך
 
לא ניסיתי, אבל באיזו טמפרטורה

אפית את הפיצה? אני אופה פיצות כמה דקות על רצפת התנור, כך מתקבל בצק פריך מלמטה. אסנת
 
למעלה