פיצה בקלי קלות
ראיתי בעיתון מתכון של אייל לביא לפיצה בקלי קלות אז אתמול עשיתי אותה בהתחלה היתה בעיה במתכון רשום: 2 אשל וחבילה קטנה של קמח תופח זהו זה כל הבצק עשיתי ויווווו כמה שזה היה דביק אז שמתי עוד קצת קמח ועוד קצת ועוד קצת ובסוף הגעתי לבצק נורמלי עם שתי!!! חבילות קטנות של קמח (ולא אחת כפי שרשום במתכון...) בסוף שכבר היה בצק סביר לא הצלחתי כ"כ למתוח אותו איכשהו הצלחתי, מרחתי את הרסק שמתי גבינה וכו' וכו' ואיך יצא? פיצה סבירה... רק מה שאני רוצה לשאול מה היה לא בסדר? מה הייתי צריכה להוסיף לבצק? ואיך עושים רסק עגבניות טעים? כי רסק לבד לא יוצא משהו.... תודה תודה
ראיתי בעיתון מתכון של אייל לביא לפיצה בקלי קלות אז אתמול עשיתי אותה בהתחלה היתה בעיה במתכון רשום: 2 אשל וחבילה קטנה של קמח תופח זהו זה כל הבצק עשיתי ויווווו כמה שזה היה דביק אז שמתי עוד קצת קמח ועוד קצת ועוד קצת ובסוף הגעתי לבצק נורמלי עם שתי!!! חבילות קטנות של קמח (ולא אחת כפי שרשום במתכון...) בסוף שכבר היה בצק סביר לא הצלחתי כ"כ למתוח אותו איכשהו הצלחתי, מרחתי את הרסק שמתי גבינה וכו' וכו' ואיך יצא? פיצה סבירה... רק מה שאני רוצה לשאול מה היה לא בסדר? מה הייתי צריכה להוסיף לבצק? ואיך עושים רסק עגבניות טעים? כי רסק לבד לא יוצא משהו.... תודה תודה