פיצה טעימה!

Snoop4Ever

New member
פיצה טעימה! ../images/Emo78.gif

היום אכלתי בפעם הראשונה פיצה בלי גבינה ועם מילה ירקות- איזה כיף! היה נורא טעים, למרות שהפ כמעט התעלפו כשביקשתי את זה :) ודרך אגב, למישהו יש מתכון לבורקס עם טופו (בסגנון גבינתי)? נורא בא לי... בינתיים אני מחזיקה מעמד בלי שום התפלקות- מיום ראשון! פשוט קורה לי מה שקרה לי כשהפסקתי לאכול בייצים- בכל פעם שיש לי ולו חשק קטן למשהו חלבי, אני חוטפת בחילה כשאני נזכרת כמה מישהו צריך לסבול בשביל שלי יהיה טעים... אין, אין דבר ב-ע-ו-ל-ם ששווה את זה. מה עם הבורקס שלי? :) שיהיה לכם סופשבוע נפלא! LUV YA ALL, ח.

Eclipsed 0

New member
בקשר לבורקס...

אם את לא יכולה להתפשר על בורקס עם תפוחי אדמה, אפשר לקנות גבינת טופו (מומלץ של "טופוטי") ולהכין את הבורקס כמו כל בורקס רגיל, פשוט להשתמש בגבינת טופו במקום בגבינה רגילה.

פיצה בלי גבינה?

זה באמת באמת טעים? איכשהו זה נשמע לי מוזר מידי כאילו הדברים הבסיסיים בפיצה זה בצק גבינה ורוטב עגבניות בלי אחד מאלה זה נשמע כאילו זה לא באמת פיצה...

lifegirl

New member
טעים מאד אפילו... ../images/Emo78.gif

אפילו אמא מעדיפה אותה ככה, והיא ממש לא טבעונית... או צמחונית אם כבר מדברים...

skin blues

New member
פיצה ביאנקה!

שהיתי באיטליה אכלתי בהרבה מאפיות פיצה ביאנקה- בלי גבינה וגם בלי עגבניות. זה רק הבצק חח אבל זה מעולה. ופעם אחת ביקשתי פיצת עגבניות- בצק ורסק- אבל זאת פיצה

veganguy

New member
זה מעולה

די מזמן אכלתי פיצה ללא גבינה (נדמה לי שבפיצה פינו). היה ממש מעולה.

TimBuck2

New member
מצטערת לאכזבכם

אבל הבצק של הבורקס עשוי מביצים (לא? אני די בטוחה שכן) ואולי גם הבצק של הפיצה.. לא בטוח... תקנו אותי אם אני טועה.

lifegirl

New member
לשמחתי, את טועה..

לא הבצק של הפיצה ולא הבצק של הבורקס עשויים מביצים. עם זאת, לפעמים על מנת להעניק לבורקס ציפוי שחום- מורחים עליו ביצה או חלב (אפשר, רגב, להגיע לאותו האפקט עם נסקפה...)...

למעלה