פיצה מקמח מלא - אפשר?
קודם כל, לא הצלחתי להיסגר על מנהגי הפורום, האם יש כאן שרשורים קבועים שצריך לשרשר אליהם שאלות או לפתוח שרשור חדש כמו שעשיתי עכשיו?
ולשאלה: התחלתי לאפות לחם (וכשאני אומרת התחלתי אני מתכוונת שאפיתי לחם פעם אחת, למרות שבעברי הרחוק נהגתי לאפות חלות מתוקות, אבל זה היה כל כך מזמן שזה לא נחשב) וראיתי כי טוב. עכשיו אני רוצה להתחיל עם פיצות. נשאלת השאלה, האם ניתן להכין פיצה בעלת טעם סביר שתהיה עשויה לפחות ברובה מקמח מלא? ואם כן אז בבקשה מתכון. חוץ מזה, האם יש למישהו כאן ניסיון עם "גבינות" של teese? אנחנו עושים הזמנה מרוכזת של זה דרך הקואופרטיב הפתח תקוואי, בעקבות מישהי מהקואופרטיב שטעמה ונדלקה. ספציפית מדובר על צ'דר ומוצרלה. אשמח לדעות נוספות.
קודם כל, לא הצלחתי להיסגר על מנהגי הפורום, האם יש כאן שרשורים קבועים שצריך לשרשר אליהם שאלות או לפתוח שרשור חדש כמו שעשיתי עכשיו?
ולשאלה: התחלתי לאפות לחם (וכשאני אומרת התחלתי אני מתכוונת שאפיתי לחם פעם אחת, למרות שבעברי הרחוק נהגתי לאפות חלות מתוקות, אבל זה היה כל כך מזמן שזה לא נחשב) וראיתי כי טוב. עכשיו אני רוצה להתחיל עם פיצות. נשאלת השאלה, האם ניתן להכין פיצה בעלת טעם סביר שתהיה עשויה לפחות ברובה מקמח מלא? ואם כן אז בבקשה מתכון. חוץ מזה, האם יש למישהו כאן ניסיון עם "גבינות" של teese? אנחנו עושים הזמנה מרוכזת של זה דרך הקואופרטיב הפתח תקוואי, בעקבות מישהי מהקואופרטיב שטעמה ונדלקה. ספציפית מדובר על צ'דר ומוצרלה. אשמח לדעות נוספות.