פיצה מקמח מלא - אפשר?

פצית219

New member
פיצה מקמח מלא - אפשר?

קודם כל, לא הצלחתי להיסגר על מנהגי הפורום, האם יש כאן שרשורים קבועים שצריך לשרשר אליהם שאלות או לפתוח שרשור חדש כמו שעשיתי עכשיו?

ולשאלה: התחלתי לאפות לחם (וכשאני אומרת התחלתי אני מתכוונת שאפיתי לחם פעם אחת, למרות שבעברי הרחוק נהגתי לאפות חלות מתוקות, אבל זה היה כל כך מזמן שזה לא נחשב) וראיתי כי טוב. עכשיו אני רוצה להתחיל עם פיצות. נשאלת השאלה, האם ניתן להכין פיצה בעלת טעם סביר שתהיה עשויה לפחות ברובה מקמח מלא? ואם כן אז בבקשה מתכון. חוץ מזה, האם יש למישהו כאן ניסיון עם "גבינות" של teese? אנחנו עושים הזמנה מרוכזת של זה דרך הקואופרטיב הפתח תקוואי, בעקבות מישהי מהקואופרטיב שטעמה ונדלקה. ספציפית מדובר על צ'דר ומוצרלה. אשמח לדעות נוספות.

s u c a r i a

New member
יש קואופרטיב פתח תקוואי למוצרים טבעווניים?

אפשר פרטים בבקשה?
תודה:)

פצית219

New member
הדירו אותי מהמחשב אז אני לא יכולה לשים

קישור. זו קבוצה בפייסבוק שנקראת קואופ טופו בפי. טי. סיטי. אנחנו מזמינים טופו, קמחים ועכשיו גם גבינות. אם את לא מוצאת תגידי, בעוד כחצי שעה העוזרת תלך ואני אהיה שוב חפשיה להתהלך בבית.

אגב, אין באמור לעיל הודאה במגורים בפתח תקווה חלילה. אני רק עובדת קרוב לשם.

s u c a r i a

New member
מצאתי, תודה רבה!

הגבינה נראית ממש מפתה... נראה לי שאזמין!
(כן, מודה במגורים בפתח תקווה...
)

RSPA

New member
לא נראה כך.

יתכן שהיות וקמח מלא כבד מקמח רגיל התפיחה תהיה איטית יותר או לגבהים נמוכים יותר. אבל בגדול, לא נראה שצריכה להיות בעיה בשימוש בשמרים עם קמח מלא.

Anat Shemer

New member
אין בעיה להשתמש

בשמרים עם קמח מלא, אבל בצק עם שמרים דורש זמן תפיחה. בנוסף, יש אנשים שחוששים מאפיה עם שמרים ומסתדרים יותר בקלות עם הרעיון של אבקת אפיה, ויש גם משקי-בית בהם תמיד יש אבקת אפיה בארון כך שכשהילדים מבקשים פיצה אפשר מיד להכין.

פצית219

New member
אני דווקא אוהבת לעבוד עם שמרים

אפילו עבדתי בשתי מעבדות שחיית המודל שלהן היתה שמרים. אבל העצלנות קודמת לכל.

אצלנו יש שמרים בצינצנת בפריזר

על בסיס קבוע
אני מעדיפה את אפקט ההתפחה שלהם על פני אבקת אפיה

Gidi Shemer

New member
פצית, קודם כל ממליץ מאד על התגובה שמעלי

של בחורה בשם ענת שמר. מדובר באופה מוכשרת ומקסימה.

דבר שני, מזל טוב

פצית219

New member
תודה

ואכן נראה לי שההצעה של הבחורה מלמעלה היא ההצעה המנצחת, בשל הרוח העצלנית שהיא משדרת.

למעלה