פיצה

מון שרי

New member
פיצה../images/Emo78.gif

הבטחתי לעצמי ולילדים שיום יבוא ואצליח להכין פיצה. עד עכשיו כל מה שהכנתי לא הצליח
אולי למישהו יש מתכון מנצח?
 

droli

New member
מה דעתך על פיצה ללא שמרים?

מה לא הצליח לך בפיצה? איזה בצק עשית?
 

מון שרי

New member
אני לא ממש זוכרת את המתכון

אבל זה פשוט לא היה טעים. אני אשמח לקבל מתכון.
 

droli

New member
פיצה ללא שמרים

בצק 3 כוסות קמח 1 אבקת אפיה 1 גבינה לבנה 5% 4 כפות שמן זית 1/2 כפית מלח 1/3 כוס מים מערבבים את החומרים ויוצרים בצק. משטחים את הבצק בתבנית בידיים רטובות, רוטב רסק עגבניות באותה כמות מים רותחים 3 שיני שום כתושות כפית פפריקה מתוקה מלח פלפל 1 כפית סוכר מפזרים את הרוטב על הבצק ומלמעלה מפזרים גבינה צהובה אני אוהבת להוסיף לפיצה גם: תירס, טונה, בצל, זיתים ולטפטף שמן זית על כל העסק בתיאבון כל טופ, אתי
 
פיצה מקפיצה

אני לא זוכרת איפה ראיתי את המתכון הזה, אבל הוא ממש נחמד, כבסיס לפיצה, משתמשים במלאווח קנוי ומופשר, מורחים עליו רוטב עגבניות, מוסיפים מעל גבינה צהובה מגוררת, ואח"כ התוספות - לפי החשק, זיתים, חצילים, תירס...והופס - לתנור. אפשר להחליף את הגבינה הצהובה בגבינה בולגרית ועליה לשים קישואים מרוחים בשמן זית, זה יוצא נפלא. לגבי רוטב העגבניות - אני אוהבת להשתמש באותו רוטב שאני מכינה לספגטי, יוצא מצוין.
 

מון שרי

New member
תודה ובקשר לשמרים - כן אני רוצה

באמת יש לי שקית שמרים שאני רוצה לעשות איתה משהו. תודה.
 

droli

New member
פיצה דקיקה וקריספית

מתכון: פיצה דקיקה וקריספית רכיבים: לבצק: 250 גרם קמח 1/2 כף שמרים יבשים 1/3 כף סוכר 1/3 כף מלח 2 כפות שמן קנולה 3/4 כוס מים חמימים (+-) לרוטב: 8 כפות גדושות עגבניות מרוסקות 1/2 כפית אורגנו מיובש סוכר מלח פלפל שחור גרוס טרי 8 טיפות טבסקו (או יותר למי שאוהב חריף) (ניתן להוסיף גם 1 כפית שום כתוש, למי שאוהב) מעל: בצל קטן חתוך לרצועות 10 פרוסות חציל דקות 5 פרוסות עגבנייה 10 פרוסות פלפל שושקה אדום זיתים שחורים מגולענים חתוכים לפרוסות 4 פרוסות גבינת עמק מפוררות 1/3 כוס גבינת חמד מגוררת (אפשר להכין עם מוצרלה או כל גבינה שמתאימה) אופן הכנה: מערבבים את רכיבי הבצק. מרדדים את הבצק (דק) על משטח משומן. מניחים על מגש פיצה עגול ומשומן. חותכים השוליים המיותרים. מפזרים את הרוטב ומעל מפזרים את התוספות ואת הגבינות. מתיזים מעל מעט שמן זית (בעיקר מעל לחצילים). מכניסים לתנור חם אופים בחום של 180 מעלות עד שמזהיב (אצלנו בתנור בערך 20 דקות). לקראת סיום האפייה מורידים את המגש לתחתית התנור להשחמת הבצק (להזהר שלא ישרף). הערות: ניתן לשלב תוספות שונות. מקור המתכון: Lord_of_Code
 
וואו - איזה מתכון מושקע!

איזה יום שיהיה לי חופשמהעבודה אני אקדיש לו זמן. נראה לי מעניין.
 

מון שרי

New member
המון המון תודה../images/Emo41.gif

גם אני צריכה כמה שעות טובות נראה לי . אבל בטח רק בפעם הראשונה זה קשה להכנה.
 
למעלה