פיצוחים ולא תכנית הטלוויזיה......
לאור הדיונים הקולינריים האחרונים שאלה נוספת: מה סוד הפיצוחים המועדף עליכם ואצלכם? בוטנים (עם/בלי קליפה), גרעינים (שחורים/לבנים/אבטיח....) בוטנים אמריקאיים, אפונה ירוקה (ראיתי בפיצוחיות ולא טעמתי עדיין) ובעצם כל מה שנכנס לקטגוריה של "פיצוחים" מלוחים ופיקנטי ובדרך כלל גם עובד לא רע מול הטלוויזיה+בירה. נ.ב. למישהו יש טריק טוב איך לפצח גרעינים לבנים וגרעיני אבטיחכמו שצריך בלי לצ`קמק הכל?
לאור הדיונים הקולינריים האחרונים שאלה נוספת: מה סוד הפיצוחים המועדף עליכם ואצלכם? בוטנים (עם/בלי קליפה), גרעינים (שחורים/לבנים/אבטיח....) בוטנים אמריקאיים, אפונה ירוקה (ראיתי בפיצוחיות ולא טעמתי עדיין) ובעצם כל מה שנכנס לקטגוריה של "פיצוחים" מלוחים ופיקנטי ובדרך כלל גם עובד לא רע מול הטלוויזיה+בירה. נ.ב. למישהו יש טריק טוב איך לפצח גרעינים לבנים וגרעיני אבטיחכמו שצריך בלי לצ`קמק הכל?