פיצוחים ולא תכנית הטלוויזיה......

shelycat

New member
פיצוחים ולא תכנית הטלוויזיה......

לאור הדיונים הקולינריים האחרונים שאלה נוספת: מה סוד הפיצוחים המועדף עליכם ואצלכם? בוטנים (עם/בלי קליפה), גרעינים (שחורים/לבנים/אבטיח....) בוטנים אמריקאיים, אפונה ירוקה (ראיתי בפיצוחיות ולא טעמתי עדיין) ובעצם כל מה שנכנס לקטגוריה של "פיצוחים" מלוחים ופיקנטי ובדרך כלל גם עובד לא רע מול הטלוויזיה+בירה. נ.ב. למישהו יש טריק טוב איך לפצח גרעינים לבנים וגרעיני אבטיחכמו שצריך בלי לצ`קמק הכל?
 
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני ממש ממש לא מצליחה לפצח גרעיני אבטיח..... כשאנחנו יושבים בסלון הוא מפצח לי את הקליפה ואני אוכלת. בפינת הפיצוחים שלנו יש משהו שנקרא דבאייל - חטיף חומוס פיקנטי
 

kisses

New member
אני חולה על גרעני אבטיח

בוטנים אמריקאים. והנוסחה לאכילת גרעיני אבטיח זה פשוט לפצח את החלק היותר דק ולשבור את זה לכיוון מטה.
 

יעלי2

New member
נראה לי שאני בררנית

אין לי סבלנות או חשק לקלף גרעינים, למעט פיסטוק, ששוה את המאמץ. אני מאוד אוהבת אגוזי מקדמיה, שקדים מלוחים ואגוזים. חוץ מזה ליד הבירה אני לא אתנגד לתערובת של פיצוחים פיקנטיים.
 

שמופית

New member
אני מעדיפה את הפיקנטיים ../images/Emo45.gif

ואת הגרעינים השחורים שסבתא של תמיר קולה לבד... וגם אני לא יודעת לפצח את גרעיני האבטיח אבל אנחנו לא אוכלים אותם לעיתים קרובות
 

אתי@

New member
לא משוגעת על פיצוחים

אבל אם כבר, אז גרעינים לבנים, או בוטנים אמריקאיים או מטריפים. הבעלוש לעומתי מת על הגרעיני אבטיח שאמא שלו קולה, ומול הכדורגל הוא אוהב גרעינים שחורים. וכמובן בוטנים אמריקאיים ומטריפים שנינו מפצחים רק אם אנחנו בחברת אנשים נוספים, אף פעם לא לבד. פשוט לא מתים על זה.
 

nikit1

New member
לא מחזיקים פיצוחים בבית אבל אם

כבר אז אני מאד אוהבת את ה"מנצ´יז" החריפים ואסף מעדיף בוטנים אמריקאים. בכל מקרה- רק לעתים נדירות, אנחנו משתדלים מאד לא להכניס את הדברים האלה הביתה.
 

שמופית

New member
זהו, מנצ´יז ../images/Emo45.gif

ניסיתי להיזכר איך קוראים לפיקנטיים... אני מכירה את זה עוד לפני שהגיע לארץ. לקוחות של אמא שלי היו מביאים את זה מיפן, שם זה נקרא "קאקיס"
יש להם שם מלא סוגים של "פיצוחים" כמו דגים ממש קטנים מומלחים שמתפצחים להם בפה... ממש טעים
גם אני משתדלת לא להכניס הביתה יותר מדי, כי הדברים האלה מטורפים בקלוריות
 

אופה3

New member
גרעיני אבטיח ברשימה המובילה

ואחר כך שחורים, לבנים, פיסטוקים, שקדים, ואצלי הקשיו בדרגה הכי גבוהה, חולה על זה ובכלל על כל הפיצוחים שהזכרתי, והכי מצחיק שאני יושבת עכשיו קוראת פה ומפצחת גרעינים לבנים. בכל אופן, בשישבת הפיצוחים אצלנו חוגגים. שבוע טוב ומועדים לשמחה האופה
 

fila

New member
.......

אני משתדלת לא לנגוע בזה אבל אם כבר אז אני אוהבת קבוקים קשיו וגרעינים לבנים. שמעון אוהב בוטנים כאלה שנמצאים בתוך התרמילים שלהם .... אגב אמא שלו קולה פקאנים וזה ממש טעים! אנחנו ממש לא יושבים מול הטלויזיה עם פיצוחים כל ערב אבל בד"כ הוא חוזר הביתה ביום שישי עם 2-3 סוגי פיצוחים לשישי בערב ואם באים חברים...
 

אביבית1

New member
אצלנו יש

גרעיני אבטיח, גרעינים שחורים, ופיסטוקים באופן כמעט קבוע. אני מאוד אוהבת מנצ´ס, קשיו, גרעינים לבנים ואפונה. ובכל זאת אנחנו לא מהמפצחים הכבדים.
 
למעלה