המתכון של השומלוי גלושקה../images/Emo92.gif
די מסובך 'תהאמת... ראשית אופים עוגת לקח מ 4 ביצים.ז"א מקציפים 4 ביצים עם 4 כפות סוכר,לאחר ההקצפה להוסיף בקיפול 4 כפות קמח וכף קאקאו. אפשר להוסיף כף שמן.האפיה בתנור מחומם מראש לחום של180-200 מעלות. שנית מכינים פודינג וניל לפי ההוראות על האריזה. שלישית מכינים קרם שוקולד ולסוף להקציף שמנת מתוקה עם קצת סוכר....לקצפת את העוגה לאחר הקירור לחתוך לריבועים,להוסיף קצת קרם וניל, קצת קרם שוקולד,שוב קצת עוגות והקרמים ולסיום את הקצפת. די מסובך....אבל טעים מאוד. רצוי להוסיף לסיום גם רום (אמיתי) ישנם כאלה שמוסיפים גם צימוקים