פיצויי פיטורין-המשך-יוסריאן תודה

r5scn

New member
פיצויי פיטורין-המשך-יוסריאן תודה

תודה לך יוסיראן 4-בהמשך לתשובתך ברצוני להמשיך ולשאול: א:מהם פיטורין שלא בתום לב האם העובדה שטענות המנהלת במשרד העבודה על חוסר שביעות רצון מעבודתי טענות שהופרכו על ידי ונדחו ע``י משרד העבודה מלמדות על חוסר תום לב בנוסף לכך האם העובדה שמיד עם דחיית הפיטורים ע``י משרד העבודה המנהלת שלחה לי מכתב עוד בהיותי הרה ובו הודיעה לי כי מאחר והפיטורים נדחו הרי שהיא מפטרת אותי 45 יום מתום חופשת הלידה ב:אני עובדת בב``ס תיכון פרטי המתוקצב באופן מלא ע``י משרד החינוך -כיצד אוכל לברר אם הוא חתום על ההסכמים הקיבוציים ג:אשמח מאוד אם תמליץ לי על עו``ד שיוכל ליצג אותי

לא ממליץ.

אני לא ממליץ על עו``ד מסויים (אני אפילו לא יודע באיזה אזור את). אם את חברה בארגון המורים - את יכולה לפנות אליהם. (אם את חברה בהסתדרות המורים את יכולה גם לפנות אליהם, אבל הייצוג של הסתדרות המורים בדרך כלל פחות רציני מהייצוג של ארגון המורים). מבחינת הוכחת חוסר תום הלב, זה יכול להיות קשה. עצם העובדה שמשרד העבודה והרווחה לא השתכנע, זה לא אומר שהיה חוסר תום לב. ייתכן שבתום לב הם לא מרוצים ממך ומנסים להתפטר ממך, וכשמנעו מהם לעשות את זה בזמן ההריון - בתום לב הם עושים את זה ברגע הראשון שהם יכולים. אבל, את יכולה לנסות. אם למשל הם משנים את הגרסה שלהם על סיבת הפיטורים - זה יכול להצביע על חוסר תום לב. אם מדובר ברשת גדולה (כמו אורט) - אז יש להם, כנראה הסכם קיבוצי. אם לא - צריך לבדוק, אפשר לבדוק בהסתדרות.

למעלה