פיצול אישיות ופיספוס של המטרה לא יודע???

פיצול אישיות ופיספוס של המטרה לא יודע???

שלום לכולם אני בחור טרנוסטיט שמאוד אוהב להתלבש בקטע מיני ומאוד משקיע, אבל שוב אני מדגיש זה רק בקטע מיני וחוץ מקטע מיני שבאים אלי גברים סופר גבריים לסקס לא יוצא מזה כלום ,סיפוק מיני אולי "הייתי עם בחור סטרייט "זהו בזה זה מסתיים מהבית לא יוצא על האישה ועל מערכת זוגית בצורה כזאת אין מה לדבר
לעומת זאת שאני על הצד הגברי אני לא נשי להיפך זקן צרפתי מראה גברי הזקן מאוד מתאים לי וגברים שאני מצליח למצוא אלה גברים שאני לא מעוניין בהם נשיים מאוד פסיביים
אני נמשך לגברים מאוד גבריים סגנון סטרייטי ולכן כל פעם אני בדילמה עד מתי ןלאיזה כיוון לפנות

שמח שמצאתי אתכם נראה לי הכתובת הנכונה

אני גם וגם ולא יודע איפה החיים יהיו יותר טובים מבחינת אהבה קשרים וזוגיות הכל מבלבל

lily kane

New member
ראשית כל

אתה לא מדבר על גברים "לגמרי סטרייטים" גם אם זה הרושם שהם יוצרים
הם לכול הפחות בעלי משיכה ליותר ממגדר אחד או לחלוטין חד מיניים, שים לב אתה אומר בעצמך שהעניין עבורך הוא מייני , כלומר לא משנה מה אתה לובש, אתה עדיין רואה בעצמך במגדר "גבר" בדיוק כמו שאישה היא עדיין אישה במכנסים כך גבר הוא עדיין גבר עם הוא בחצאית.

לגבי סוגי הגברים, אם אתה רוצה למשוך גברים בעלי מראה גברי
ואתה חושש שאלו לא ימשכו אלייך במראה היום יומי שלך.
אולי כדאי לך לאזן כלומר לנסות לעדן את המראה היום יומי מעט כך שיראה יותר פאסיבי או נערי.

כמובן אתה גם יכול לפרסם את עצמך ברשת כגבר גברי ביום יום האוהב להתלבש בשעות המשחק ומחפש קשר. אני בטוחה שיהיו מספיק שמעוניינים גם בגבר בעל מראה גברי.

למעלה