פיצול הרדיסק לפרטישנים

cmand

New member
פיצול הרדיסק לפרטישנים

אז ככה... יש לי הרדיסק (20 גיגה) שמחולק ל2 פרטישנים של FAT32 1. 18 גיגה 2. חצי גיגה ( התעסקתי לא נכון עם הfdisk וזה יצר לי פרטישן של חצי גיגה ) מה אני עושה עכשיו ? איך אני ממשיך הלאה התוכנה Partition Magic לא עובדת לי טוב כבר אמרתי למה... יש לה בעיות אישיות שלא קשורות אלי... בקיצור מה אני עושה ? אין לי בעיה לעשות פורמט רק שזה לא יעזור במיוחד כי אחרי פורמט כל ההרדיסק עדיין במחשב של דוס-פרטישן ודרך fdisk רגיל אני לא יכול לפצל אמרו לי.. אני חושב ש Rul3R... שיש משהו כמו fdisk בדיסק של רדהט7.2 איפה הוא ומאיפה אני מפעיל ? אני מפעיל במצב של דוס ?

תמר,

New member
fdisk

יש fdisk ללינוקס, ועדיף להשתמש איתו. אם לא מותקן לך לינוקס, אתה יכול להתחיל התקנה או לחילופין להשתמש בהפצה בגודל דיסקט כמו toms. יש תוכנה שבאה עם ההפצות השונות בשם fips, והיא נמצאת במחיצה dosutils (אני לא בטוחה בזה לגבי ההפצות האחרונות). התוכנה הזאת יודעת להגדיל מחיצות, אבל אני לא בטוחה שהיא תעשה את זה עם fat32, או שתבוא אזהרה לפני כן. במקרה שלך, עדיף להשתמש עם fdisk.

אריק ח.

New member
מה זאת אומרת לא עובד

תעשה BOOT עם דיסקט של WIN98 תפעיל את ה - FDISK תבחר באופציה השלישית ואח"כ באופציה הרביעית ( אם הפרטישן הוא NON DOS - יענו NTFS או משהו אחר ). בהצלחה

למעלה