פיצול כניסה לממיר להוספת הוטבוקס

oren1012

New member
פיצול כניסה לממיר להוספת הוטבוקס

יש לי מודם הוט בוקס בנקודה מסויימת בבית
מעוניין להעביר אותו למרכז הסלון בסמיכות לטלויזיה ולממיר של הוט שכבר נמצא שם.
לפי מה שהבנתי כל שעלי לעשות זה לשים בכבל של הוט שכרגע מגיע לטלויזיה/לממיר מפצל של 2 כניסות
לכניסה אחת אחבר את הממיר ולכניסה השנייה אחבר את ההוט בוקס.

אשמח לשמוע אם זה אכן יתן לי פיתרון טוב לקליטה טובה באיזור הסלון (כיום ההוט בוקס נמצא בקומה שנייה והקליטה על הפנים)
בנוסף שאלה לגבי ציוד-
לפי מה שאני מבין הציוד הנידרש זה מפצל ו 2 כבלים קצרים מאוד בשביל לקשר בין המפצל לממיר והשני בין המפצל להוטבוקס.

הבנתי שאני יכול לחתוך את הכבל לפי גודל נידרש ולחבר לו את המתאמים הדרושים (נראה לי זכר וזכר) בקצוות אבל צריך מכשיר מיוחד לחיבור המתאמים הללו -
1. אשמח לשמוע היכן אוכל לרכוש כבל + המתאמים/יציאות בקצוות בחנות שגם תוכל לבצע לי את החיבור? מקום כמו אייבורי יעזור לי ? (או שאולי לחפש איזה טכנאי של הוט ולבקש ממנו טובה
..)
2. איזה כבל בדיוק אני צריך (RF?)
3. מבחינת מפצל - הבני שיש איכויות שונות - אודה להמלצה לסוג/חברה מומלצת

תודה רבה

rafid1

Active member
מנהל
אכן

אתה אמור למצוא מפצל כזה אצלך כעת לטובת השלוחה בק"א (או שהוציאו סנף פנימי ישר מהשקע הקיר?).
בכל מקרה, ניתן לרכוש בכל חנות חשמל/הומסנטר. בשביל שני כבלים לא בטוח שכדאי לרכוש ציוד/מתאם, וכמובן שהוט ישמחו להתקין תמורת סכום פעוט... אני מהמר על - 100 ש"ח.. או חינם אם תתנתק ותתחבר מחדש...

oren1012

New member
תודה ו..

באמת כיום יש לי מפצל בארון תקשורת של הוט שמתפצל ל 3 - אחד למודם ושניים נוספים ל 2 טלויזיות שונות ולכן אני גם לא יכול להעביר אותו..
קיוויתי שיש חנות שתוכל לספק לי את הכבל וגם לבצע לי את החיבורים בשני הקצוות - בלי הצורך להזמין טכנאי הוט..

sweetums

New member
באחת מהחנויות ברח' הר ציון הכינו עבורי כבל כזה.
יש שם הרבה חנויות אלקטרוניקה, אני לא זוכר איזו מהן.

למעלה