פיצוץ בשוק מחנה יהודה ירושלים

@poet

New member
פיצוץ בשוק מחנה יהודה ירושלים

שני נפגעים בשלב הזה\

ms2000

New member
שרון וברק הם האחראים

מסוף תקופת נתניהו לא היו פיגועים אבל כניסת שרון למסגד והתקפות צבא ברק על האזרחים הפלסטינים ורציחתם של כ 200 פלסטינים אילו הן הסיבות לפיגוע ברק ושרון והצבא שלהם הם האחראים על הפיגוע הזה

diklai@

New member
MS2000 אולי תפסיק עם הבולשיט?

אולי תפסיק עם ההגזמות המיותרות שלך נו באמת , נראה לך שברק ושרון הם האחראים על הטרוריסטים הערבים נו בחייך? אני מאמינה שאפילו אתה לא מאמין לשטויות של עצמיך ..ובמידה ואתה לא יודע אז, מי שאחראי על הטרוריסטים הללו הוא עראפת שמלהיב אותם בדם ואש נגיע לירושלים בירת פלשתין...מקווה שריעננתי את זיכרונך שבימים האחרונים קצת משובש ....

אלוני.

New member
לא נמאס מהמנטרה הזו ?

העניין הוא פשוט, כפי הנראה לאף אחד אין שליטה בצד ההוא על העניינים . את עצמך אתה מצליח לשכנע בתרוצים הקלושים הללו ? ונניח שהיית צודק, הבנות שארם השייך ? ההסכם אתמול בלילה ? ההסכמים מחייבים רק צד אחד ? יש דבר אחד שאתה שוכח , המכוניות והפיגועים לא מבחינים בין יהודים לערבים .

בגלל אנשים כמוך...

שחושבים שכל דבר אפשר לפתור באלימות זה מה שקורה!!! אתם הורגים אנשים חפים מפשע אנחנו לפחות משתדלים לפגוע רק במחבלים ומתפרעים נכון שלפעמים יש טעויות... אבל ללכת לפגוע בכוונה באזרחים זה פשע אני מקווה ששני ההרוגים הם המחבלים ואני מקווה שישראל תגיב הפעם בהתאם

felix

New member
כתוספת לכותב אלוני

בשוק מחנה יהודה עובדים הרבה ערבים כמוך ואני מבין שזה לא כל כך מפריע לכם. נו להרוג יהודים זה ג`יהד . להרוג ערבים זה מה !? תפסיק עם סגנון ההשמצות ותחשוב קצת מה עושים כי לחיות כאן יחד. תראה לגרש אותננו מארץ ישראל לא כל כך הצלחתם ב-50 השנה האחרונות ולא נראה שכל כך תצליחו גם בעתיד. נגזר עלינו לגור האחד ליד השני והאחד בתוך השני והפתרון הוא שלום. פיספסתם בשנת 47 אין מה לעשות. היינו ונשאר כאן לעד אז בוא כבר נסתדר. יום טוב שיהיה לך אדון .......

diklai@

New member
פיגוע בשוק ..

והיה מי שכבר אמר שהם מהחאמס והטיימינג שלהם בדיוק בזמן ``חתימה על הפסקת אש..`` דיי נמאס לנו מהקלישאות הללו חמאס פת``ח תנזים כווווולם אותו הדבר וראינו את זה בחודש האחרון אז דיי כבר לשקר על עצמיכם...פת``ח חמאס תנזים וכו`=השמדת מדינת ישראל... אגב, מי שאמר שהם מהחמאס היה כתב ערוץ 1 אלון בן דוד. החמאס לא רוצה בשךום בדיוק כמו עראפת הטרוריסט.

ירמיהו

New member
כנראה מדובר במחבלים עצמם

לפי הערכות ראשוניות מדובר במחבלים עצמם שהתפוצצו או פוצצו את עצמם לפני מימוש תוכניותיהם, עקב מרדף משטרתי שנערך אחריהם.......

ירמיהו

New member
עדכון בקשר לפיצוץ בירושלים..

2 מחבלים נשאו על גופם מטעני חבלה. וכנראה היו אמורים להתפצל לשני ראשים ולצעוד לתוככי השוק ולהצמד לקבוצות גדולות ושם להתאבד כל אחד בקטע אחר של השוק. הם עצרו במהירות ברחוב שומרון ואחד הספיק לצאת מהרכב ולהיות לצידו. יתכן שגם הרכב היה ממולכד לכן אולי שכאן קרה הנס. האוטו התפוצץ להם מיד.

למעלה