פיצוץ האתר שלי בספאם תמונות פורנו ופרסומות

xstroke

New member
פיצוץ האתר שלי בספאם תמונות פורנו ופרסומות

בוקר טוב, האתר שלי שבנוי מכמה דפי פרסום ופורום תמיכה לעסק שלי, הוצף אתמול בללה בחומר פורנומופרסומות עםצאין סוף תמונות פטיש. כיוון שאתר זה מפרסם אותי כמהנדס מייקרוסופט וטכנאי מחשבים ומביא לי לקוחות, זה ממש מרגיז. קיבלתי הודעה שניגמר לי המקום אחסון בגלל זה. האם ניתן ליתבוע אותו אדם או את בעלי הקישורים למשל אתר פורנו או מגרש מכוניות בטקסס? תביעה על הפסדים, חדירה לפרט, פגיעה בשמי הטוב, גרימת נזק לתדמיתי. ףאת האמת אני צריך להתחיל להסביר עכשיוצלאנשים על כל תמונות הפטיש עם הבקבוקים והירקות, מצחיק אבל מבייש. אשמח לדעת מה דעתכם בדחיפות?

השאלה לגמרי לא ברורה

האם האתר שלך נפרץ, או שאותם תכנים שהציפו את אתרך הועלו באמצאות אפשרות שאתה סיפקת להעלאת תוכן גולשים? 1. אם מדובר על פריצה, צריך לבדוק איך הובטח האתר שלך ואן מישהו אחראי למחדל האבטחה הזה. 2. איני רואה בהודעתך שיש לך ראיה כלשהי לגבי מי ביצע את המעשה. אם אתה רוצה לתבוע מישהו, מותב שקודם לשיג ראיות לכך שהוא אכן המבצע. 3. בהנחה שיש לך ראיות מי ביצע, והמבצע אינו נמצא בישראל, אתה יכול לנסות לתבוע אותו במקום מגוריו (עסק יקר ומסורבל מבחינה לוגיסטית) או לבקש מבית המשפט בישראל היתר המצתאת מסמכים מחוץ לתחום השיפוט (מסובך מבחינה משפטית).

xstroke

New member
שלום דורון יקר

האתר מכיל פורום שבוטים של ספאמרים יכולים להכנס בקלות. מסובך כמה שיהיה, כמה אוכל להוציא מתביעה שכזו? אני שולח לך את האתר בפרטי, תכנס לdownloads ותראה איזה בלגן הולך שם. תודה

לא התייחסת לדבריי

שלום גם לך. לא הבנתי מה יתן לך שאני אראה תכני פורנו באתר שלך. לא התייחסת לשאלות שהעליתי. האם ידוע לך מי עשה את המעשים והאם יש לך ראיות לכך? אם כן, האם מדובר על אדם שפעל מתוך ישראל ואם לא, מאיפה?

xstroke

New member
תשובות

לא ידוע לי מי עשה את זה. לדעתי האדם מחוץ לישראל וכמובן פעל דרך פרוקסי. לכן אינני בטוח שיהיה קל לעשות ניתוב ולעלות על הספקית שלו ואילו הם החוקים בחול (מדינה כלשהי).

תמחק את הספאם

תחסום את הספאמר ותמשיך בחייך. כל עיסוק נוסף בעניין אינו לע"ד אלא בזבוז זמן. כשאינך יודע מי המעוול, אין לך את מי לתבוע.

למעלה