בעובד לשעבר בתעשיית הפיצות בראשל"צ..! ~ ~ ~
פיצה ירושלמית (אצל פייר או מה שמו ברחוב רוטשילד) פאפא ג'ו (בהרצל מול בית צרפתי) פיצה פלוס (שהעתיקו את מיקומם מנחלת להרצל 1) 20 שקל מגש... הכי מומלץ משלושתם נראה לי פיצה פלוס. פיצה פרגו גם זולה ועובדת בשיטת 1+1 אם אני לא טועה.. וגם טעימה יחסית לפיצות הזולות שמשתמשות בגבינות סינטתיות. דומינו פיצה גמכן פיצה נחמדה. 2 פור 1 פיצה גם שפועלת בשיטת 1+1 והיא פיצה מגעילה ברמות, ממליץ לא להתקרב. נ.ב עבדתי שם ואני יודע גם מה הולך בתוך הסניף ואיך נעשה הבצק ושאר החומרים. וגם טעמתי המון תוצרים מוגמרים, ממש בעע... יש פיצה חמודה בנווה דקלים.. אבל תזמינו רק מי שגר שם. מבחינת פיצות שוות.. זה המותגים.. דומינוס פיצה, פיצה האט, ופיצה מטר(שאיבדו את הרשת והפכו לזכיינים קטנים בכל סניף) דומינוס פיצה מס' 1 אבל יקר יחסית לפיצות הזולות, אבל האיכות שאתה מקבל, בצקים מדהימים מסוגים שונים, גבינת מוצרלה 100 אחוז משני סוגים מעורבב בצורה מדהימה לפי משקל. רוטב טעים ממש, תוספות טריות ומגוונות ! ! ! ממליץ בחום רב. האט אני לא אוהב כי הבצק שלהם עבה ולא מתחבר לפיצה שלהם.. פיצה מטר הייתה חמודה לאללה וטעימה.. אבל איבדו קצת מאז שכל אחד התחיל לנהל סניף משלו בגלל זכיינות ופירוק הרשת.