פיצעי בגרות

benbi

New member
פיצעי בגרות

מישהו יודע איך לטפל בפצעי בגרות?

שדוני

New member
יש תרופה

יש תרופה שנקראת ארקוטן ,אתה צריך ללכת לרופא עור והוא יתן לך מירשם של התרופא הזאת זה לוקח בערך 3 חודשים וזה נגמר לגמרי ,(לא מנסיון אישי אבל 3 חברים שלי לקחו וזה עבר להם לגמרי)וחוץ מזה זה ידוע בתור תרופא טובה בכל אופן אני מקווה שעזרתי לך ביייי אני יודע כמה זה מרגיז

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo13.gif

מנסיוני הגדול בשנות חחיי הרבות.... כל יום לפניי השינה או בבוקר כדיילשים חלד פנים ומיי פנים וחצ´קונים לר יתקרובו קילומטר אליך... לונג ליב זי לורד מיצי

לניקול! ../images/Emo32.gif

את יודעת את ממש טובה בלתעלם אחרי שעונים לך את לא עונה לאחרים ואני מתכוונת במכתב הכי קצר בעולם! שענית לי כמו זה לדעתי אסור להרשות לך לענות יותר. מה זה המיברקים האלה אפילו לא שורה! את מצפה שיענו לך בזמן שאת לא עונה לאחרים תשובה ברורה + פירוט לדעתי לא יזיק לך כמה שיעורי עברית! כל זאת מהנעלבת ואני בטוחה שועד מרגישים כך מצפה לשינוי משמעותי ממך! ( עם נעלבת מצטערת אבל אני צודקת בהכל אולי זה חוצפה אבל מה שאת עושה זה גם)

טוב הנה לך מכתב ארוך ומתייחס!

אני לא אשתנה בעבור שום סכום רק בגלל שאת חושבת שהתשובה שלי לא הייתה לעניין! דבר שני: גברת, את חושבת שאני צריכה שיעורי עיברית??? את כתבת את המילה -אם- עם האות ע´ שייש לה משמעות שונה לגמרי, ועוד פעמיים, ד"א "יזיק לך שיעורי עיברית"??? שיעוריי - רבים, יזיק - יחיד - מסקנה יזיקו. כתבת להתעלם ככה - בלתעלם, חוץ מזה שהשמטת את כל הפסיקים, חוץ מזה מה כל הקטע של: "אסור להרשות לך לענות יותר!" מה השיטה הפאשיסטית הזאת??? מה גורם לך לחשוב שאת צודקת בכל מה שכתבת??? ולא, לא נתקלתי באף אחד שהרגיש כל כך רע מהתשובה הקצרה שלי. ועכשיו בנוגע למה שכתבת לי למטה: 1. על - אל כותבים עם א´ מתי תלמדי? 2. אני אקנה לחברה הכי טובה שלי יותר מ40, מצטערת אני ממש לא קמצנית לעומתך, אני והיא חברות כבר 9 שנים והיא הוציאה עליי סכום של 250 ש"ח בשנה שעברה. 3. אני לא אקנה לה בגדים שהיא לא תלבש אח"כ או שיהרסו, אני אוהבת לקנות מתנות ששוות משהו גם אחריי כמה שנים! 4. אני לא חייבת לרשום לך תשובה ארוכה, אין שום חוק על זה! 5. "זה לא ממש עזר לי מצטערת אבל אני לא צודקת?" לאן נעלמו הפסיקים שלך? 6. ושוב... עם -אם על-אל!!! חמודה מי משתיינו צריכה שיעור עיברית? זאת עם השגיאות (במקרה את)? או זאת בלי השגיאות (אני כמובן)? נ.ב אני לא נעלבתי, מצטערת אני פחות רגישה ממך!

NICOLE MOORE

New member
i dont understand

what have i done wrong? first of all im sorry if i hurt ur feelings i really didnt mean to so im sorry again now can u please explain what are u all mad about? have a nice day nicole p.s about my hebrew i know how to speake and write but i dont have hebrew in my computer

IDO17

New member
רק לפרוטוקול

הכדורים האלה שלוקחים לא מתאימים לכל מקרה של חצקונים אלא רק למיקרים קשים והם גם פוגעים בכבד עכשיו תשקול אם אתה רוצה לנסות...

למעלה