אז ככה
ראשית את יכולה להשתמש בגבינות של משו משו במקום אלה שהיא מזכירה. או חצי גבינת משו משו וחצי טופו יחד עם הכרובית במעבד מזון
שנית את יכולה להוסיף כפותיים עמילן תפוחי אדמה או עמילן תירס לכרובית קצת שמן זית ושלוש כפות מים. אם אין לך בעיה עם גלוטן את יכולה להוסיף לכרובית שלוש עד ארבע כפות פרורי לחם , שתי כפות שמן זית ושתי כפות מים קרים.
מעל את יכולה להשתמש במוצרלה קשיו או בפטה שקדים או שוב בגבינת משו משו מגוררת. או בגבינת טופו שהכנת מראש- 100 גרם טופו, כף שקדיה, 2 כפות מיץ לימון סחוט מלח טיפטיפה שמן זית. כל תיבול נוסף- בזיליקום, שום, פלפל חריף. יוצאת משחה שעובדת מעולה באפיה ואת יכולה לפזר אותה על הבצק בזילופים ולא במריחה.