פיקוח על ילודה

מדרון

New member
פיקוח על ילודה

רציתי לדעת האם לירוקים, למרות שזה נושא סהרורי, יש דעה בנושא של פיקוח על ילודה? (כמו שסין הנהיגה, היום אני חושב שפחות) אם לא הבהרתי את עצמי, אני מתכוון לחקיקה שתביא למצב שהאולוסייה בישארל תיוצב, או תגדל בהתאם ליכולת של המדינה והסביבה לתמוך באוכלוסייה, ע"י הגבלת הילודה. כן..זה נושא רדיקלי, ויש מספיק מגזרים שידירו את רגליהם מהמפלגה אם הם איש מהפלגה בכלל יתיחס לכך , אבל לדעתי זה נושא חשוב שמתעלמים ממנו בצורה לא מובנת.

חס וחלילה

שלום מדרון וברוך הבא, אנחנו בהחלט נגד פיקוח על הילודה. למשפחה צריך להיות חופש בחירה בסיסי בנושא ואסור למדינה להתערב בו. אבל אנחנו כן נפעל להפסקת עידוד של המדינה לפיצוץ אוכלוסין, אין את זה כמעט באף מדינה. אבל זה צריך להיות בצורה חכמה ולאורך שנים. תודה, דרור

danezeq

Member
חבל מאוד שזה בגדר חס וחלילה

אנחנו כ"כ קרובים להיות עיר אחת גדולה. אנחנו בסכנה, ואנחנו עיוורים.

מדרון

New member
good enough for me

אוקי תודה אם באמת תעבירו חקיקה שתמנע ילודה מופרזת כמו בחלק מהמגזרים במדינה זה good enough for me אני לא מצפה שמפלגה תציע רעיון כמו פיקוח ילודה את זה עדיין.. יקח הרבה עוד שנים ונזק לסביבה עד שרעיון כזה יישקל בכלל, וחבל.. טוב, זה גם לא דיון לפורום הזה ..

wil

New member
מה עמדת מפלגת הירוקים לגבי קצבאות

הילדים? אני מבין שאתם נגד קנסות ילודה בסגנון סין. האם אתם בעד השארת הקצבאות הנוכחיות? ביטול הקצבאות לחלוטין? (על מנת לבלום במידת מה את הגידול המדאיג באוכלוסיה) קיצוצן רוחבית? קיצוץ אחר? אנא פרט.

למעלה