פיקזוי

פיקזוי../images/Emo15.gif

שם:היפיפייה הנרדמת פאנדום: בליץ' עם AU ל... ניחשתם נכון- היפיפייה הנרדמת^.^ שיפ: היטסוגאיה/ הינאמורי ג'אנר: הומור, טיפה אנגסט, רומנטיקה, הזיות. בעיקר הזיות. הערה: הפיק הזה לא עבר ביטוא. כי ביטוא הורס את ההזיות. פעם אחת, רחוק רחוק מכאן, הייתה ממלכה. במרכז הממלכה עמדה טירה גדולה ובה ישבו מלך ומלכה. הם היו אהובים על העם ומלכו בצדק וברחמים (אפילו שלמלך הייתה נטייה קלה להיראות מעט מפחיד לפעמים). רק דבר אחד חסר בחייהם- ילד ויורש עצר. השנים חלפו עברו אבל ילד לא נולד להם. מיואשים- הם פנו לפיה הטובה אונהנה- בבקשה לעזרה. אונהנה טובת הלב שלחה את העוזרת שלה- איסנה ואת המשרת שלה- האנאטרו- לכוון את המלך והמלכה לעבר מעינות הנצח. אונהנה נתנה להם זרע של עץ אפרסקים ואמרה להם לשתול אותו ליד המעיין לפי הנחיותיהם של עוזרתה והמשרת. עוד סיפרה להם שאם יקראו לילדם בשם העץ- יהיה הילד עז כמותו ויאריך ימים כמותו, אם יקראו לילד על שם הפריחה- יהיה הילד יפה כפריחה אך משך חייו יהיה קצר כמוה, ואם יקראו לילד על שם הפרי יהיה מתוק ויפה כפרי ומשך חייו יקבע רק על ידי הגורל. המלך והמלכה הסכימו לכך, ועטו על שכמותיהם גלימות מסע פשוטות. הם הלכו זמן מה בשבילים שלא העלו על דעתם כשהמשרת מטאטא את עקבותיהם במיומנות במטאטא הקסום שלו- ג'ימי. "הנה" אמרה העוזרת והסיטה שיח "הגענו". "זה כל כך יפה!" אמרה המלכה והביטה בהתפעלות במחזה הנפלא שנגלה לעינייה. מימיו הזוהרים של המעיין הזך שטפו בעדנה, ועל הגדה היו עצים רבים- בפריחת אביב נצחית. "באו לכאן- הוד מלכותכם" פנה אליהם המשרת ואז פנה אל המטאטא "אתה יודע את העבודה- תמשיך אני חוזר אליך עוד רגע ג'ימי". כמה הופתעו המלך והמלכה כאשר ראו את המטאטא משתחווה ומתחיל לטאטא במרץ בעצמו ללא כל עזרה מאדונו. "ילד טוב ג'ימי" שיבח אותו המשרת ואז כרע על ברכיו וחפר גומה. "הניחו פה את הזרע שקיבלתם הוד מלכותכם" ביקש מהם "איסנה סאמה תמשיך מפה- אני אחזור לג'ימי. סלחו לי הוד מלכותכם בבקשה" "כסו אותו- הוד מלכותכם" ביקשה העוזרת בטון של אומנת ותיקה המדריכה אם חדשה כיצד לטפל בתינוקה הרך "שלא יתקרר." ואכן- כרעה המלכה על ברכיה וכיסתה את הזרע הקטן בעדינות באדמה תחוחה וחמימה. "שרי לו שיר ערש" ביקשה העוזרת " טפלי בו כאילו היה תינוקך". ואכן- פצחה המלכה פיה ושרה שיר ערש לזרע. האדמה החלה לזהור והזרע נבט, ואז התחיל להצמיח עלים- וגבה ככול ששירתה של המלכה נמשכה- עד שלבסוף עמד לפניהם עץ אפרסק במלוא פריחתו הריחנית והמעודנת. "ומה עכשיו?" שאל המלך בסקנות. "בחרו את השם. זכרו- הילד יקבל את תכונת השם." אמרה איסנה "בחרו בתבונה". "איני מחבבת את ההגיה של שם העץ" אמרה המלכה "ושם הפריחה יגרום שילדינו יחיה חיים קצרים. אם כך הבא נקרא לילדנו על שם הפרי- שיהיה נתון לגורלו שלו בלבד" וכך הוחלט, כעבור שנה נולדה בארמון תינוקת יפיפייה- שיועדה לקבל את השם מומו הינאמורי. חגיגה גדולה הייתה אמורה להיערך ביום שבו תקבל התינוקת הצוחקת והחמודה את שמה. לסנדקים מונו לה הפיה הטובה אונהנה, עוזרתה איסנה ומשרתה האנאטרו. מלבדם- הוזמנו כל האצילים וכל בעלי המשרות החשובות לחגיגת המלך והמלכה. "התינוקת הזו יועדה לגדולות" אמרה אונהנה "טוב ליבה השופע יהיה לה לעזר". "תינוקת זו תבורך בעוז רוח ובנאמנות" הוסיפה איסנה "יופיה ישפע כטוב ליבה" אך כשניגשו האנאטרו וג'ימי לעבר העריסה הופיע המכשף הנורא והחייכן גין. חצי מהבנות התעלפו ברגע שראוהו- גין החייכן היה מכשף מרושע- אבל לא הייתה נערה שתוכל לעמוד בפני עינייו האדומות- ארגמניות שמבטן מסתורי ובפני שיערו הלבן- כסוף שצנח סביב פניו באלגנטיות כמעט על טבעית. הוא ניגש את העריסה והרים את התינוקת הקטנה בידי הגדולות והדקות. "זו הילדה- שתבורך בכול המעלות הטובות... היא תהיה ילדותית, תמימה ומקסימה." התחיל, משרה ביטחון לעין רואים. "היא תהיה יפה, עדינה ונאהבת. יהיה לה כוח וגם גבורה..." המשיך בחיוכו- ורק לרגע באמת האמינו המלך והמלכה שאין בליבו כעס על כך שלא הוזמן, שכל רצונו הוא טובת הילדה. "אבל יבגדו בה" המשיך וחיוכו השליו התמתח לחיוך זדוני "האדם שהיא מעריצה יותר מכל יבגוד בה ויהרוג אותה- ברגע שתגיע לגיל 17." סיים את ברכתו האיומה. המלכה התייפחה כאשר המכשף הרשע והנאה החזיר את התינוקת לעריסתה ונעלם לשמיים הכחולים. "אל דאגה" אמר האנאטרו "לי ולג'ימי יש..." "אתה יכול לבטל את הקללה?" שאל המלך בלחץ "זו הילדה שלי בשם האלים!". האנאטרו הניד בראשו "אני לא יכול. וגם ג'ימי לא יכול. אבל אולי יחד נצליח לשנות אותה קצת. למנוע את המוות שלה" תרועת חצוצרות תיאתרלית נשמעה כשאחז האנאטרו במטאטא שלו ואמר את מילותיו האחרונות לגבי גורלה של הנסיכה. "את- הינאמורי מומו- לא תמותי מידיו של בוגד.את תירדמי עד שאדם שאוהב אותך באמת ובתמים ינשק אותך. הייתי מבטל את זה אם הייתי יכול אבל אני לא יכול. זה הכי טוב שלי" סיים בהתנצלות. שנים עברו, והילדה הינאמורי מומו הייתה יפה וחמודה כפי שברכותיהם של סנדקיה חזו. אך לדאבון הוריה הייתה בה התמימות שקוללה בה בידיו של המכשף- מה שהיה תזכורת חיה ומבעיתה לסיומה הנוראי של הקללה. המלך דאג לביתו ולא נתן לאיש להתקרב לביתו מלבד אומנתה, ומלבד למורה- אייזן סוסקה. מלבדיהם הכירה הינאמורי רק את הנסיך טושירו היטסוגאיה מהממלכה השנייה שהיה לחברה הטוב ביותר. אך מרגע שהפכה הינאמורי לנערה נאסר עליה להיפגש עם היטסוגאיה. הוריה חששו כי הוא הוא זה שיבגוד בנסיכה ויקיים את הקללה. הם לא ידעו שלמעשה הבוגד היה בתוכם- מחכה להזדמנות הנכונה להרוג את הינאמורי.

../images/Emo15.gif הודעות ב

היטסוגאיה- שלא ידע דבר אודות הקללה, ידע כי האדם שאותו הינאמורי מעריצה יותר מכל היה מחנכה- אייזן. הוא הצטער צער רב על כך שנאסר עליו להתראות יותר עם חברתו הטובה, אך הוריו מסרו לו שזה אך לטובתם של שניהם בלבד. הם אמרו לו עוד שלאחר יום הולדתה ה17 של הנסיכה הם יוכלו להיפגש בשנית. בינתיים בילה היטסוגאיה את זמנו באימון בהרים- לא מודע לסכנה האיומה בה הייתה חברתו. שנה רדפה שנה- היטסוגאיה התחזק מאוד, התבגר והפך לנער חסון ונאה. אם כי לעיתים נשטף בגעגועים כבדים לחברתו הטובה, אך ידע כי ההפרדה ביניהם היא אך לטובתה, ולכן הסתיר געגועיו. יום אחד- כאשר יצא מאימוניו ראה את המכשף מדבר עם המחנך של הינאמורי. הוא קיבל את הרושם שהמכשף מאיים על חיי המורה. הוא שלח הודעה מידיית לידיה של הנסיכה על כך שלא תעזוב את מחנכה- מחשש שהמכשף הרשע יאיים על חייו. הינאמורי עצמה- למרות כל יופייה מתיקותה ותמימותה, הייתה לוחמת עזה למדי. באותו הלילה ישנה הינאמורי בביתו של מחנכה. היא לא התכוונה להירדם אך עייפותה הכריעה אותה. כשהתעוררה בבוקר היא הייתה לבדה. כשיצאה לברר לאן נעלם מחנכה- מצאה את גופתו המדממת נעוצה בקיר ביתו. היא צרחה צרחה איומה שפילחה את האוויר, ובכך הזעיקה את כל הסריסים והמשרתות, וכולם נאלמו דום למראה גופת המחנך. הינאמורי השתגעה מצער. היא מצאה את אחד מהסריסים- תלמיד לשעבר של המכשף- ותקפה אותו בטירוף הדעת. סריס זה היה בעבר חברה, אך כעת נלחמו השניים. היטסוגאיה- שעבר במקום במקרה שמע את קולות הקרב ומיהר לעצור אותו. הסריס והנסיכה הופרדו זה מזה. באותו יום לא יצאה הנסיכה מחדרה, היא ישבה ובכתה בחוסר אונים. אחת המשרתות מסרה לה את צוואת מחנכה שמצאה בחדרו. הנסיכה קראה את הצוואה והסיקה מכך שהיטסוגאיה היה זה שהרג את המחנך, הוא ולא אחר. בזעם עיוור התגנבה מחוץ לחדרה באישון לילה ותקפה את חברה הטוב ביותר. היטסוגאיה סירב להילחם בה, אך עד מהרה נכנס צד שלישי למאבק בדמותו של המכשף הרשע גין. המכשף המרושע החליט להרוג את הנסיכה בעצמו. עד מהרה מצאה עצמה הנסיכה שוכבת חסרת אונים- מדממת וחסרת הכרה. הנסיך היטסוגאיה כעס. הוא נשבע כי אם יקיז המכשף אפילו טיפה מדמה של הנסיכה הוא יהרוג אותו- והוא התכוון לקיים הבטחתו זו. הוא שלף את חרבו הריומארו וזימן את דרקון הקרח שלו- ונראה כי הוא מנצח- אך המכשף עבד עליו וכיוון את שרביטו הנורא לעבר הנסיכה. רק בנס הצליחה אחת השומרות לחסום את המתקפה, והמכשף נעלם בענן עשן. הנסיכה נשארה חסרת הכרה במשך זמן רב, אבל יום אחד היא התעוררה. מה גדולה הייתה השמחה! המלך והמלכה היו בטוחים שעקפו את כישופו של המכשף הנורא, וקראו לביתם לרדת למועצה ולהוציא הזמנה לנשף המוני. אך כשנכנסה הינאמורי לביתן המועצה גילתה שם את גופת חברי המועצה ומי עמד מאחוריה אם לא גין! אך כאשר הביטה פעם נוספת גילתה שמאחוריו עמד מחנכה אייזן- והוא בריא ושלם. היא חיבקה את המחנך האהוב שהעריצה כל כך ובכתה לתוך בגדו, מספרת לו כמה הצטערה ומה עבר עליה. אך לפתע שלף המחנך סכין ותקע אותה בגבה של הינאמורי. הנסיכה התמוטטה על רצפת המועצה והפגיון נעוץ בגבה. אך היטסוגאיה- שחשד שמשהו אינו כשורה, ירד למטה במהירות, כדי למצוא את המחנך והמכשף יחדיו. כמה הופתע שראה את אייזן חי, ואת גין עומד לצידו. "היכן הינאמורי?!" שאל היטסוגאיה בכעס "מה עשיתם לה?!". אך הוא ידע את התשובה. הוא הביט בגופתה של הנסיכה ובגופות חברי המועצה שהיו שרועות מכל עבר. "אז היית בוגד כל הזמן הזה?!" צעק בזעם על המחנך "היא העריצה אותך!". " היא לא יכלה לחיות בלעדי" אמר המחנך בחיוך מרושע "לכן הרגתי אותה". "אתה תשלם" נשבע הנסיך בזעם "אתה תשלם על זה ביוקר!". היטסוגאיה ריכז סביבו עוצמה רוחנית אדירה ושלף את חרבו. עד מהרה עטה גבו כנפיים של קרח וצללית הדרקון נשתקפה בו. הוא פנה לתקוף במלוא עוצמתו, נועץ את החרב בליבו של המחנך. דם ניתז על הקרח מפצע פעור גבו של היטסוגאיה, והוא נפל- חסר הכרה. "אין לנו מה לעשות פה גין" פנה אייזן למכשף "בוא- נלך" במילים אלו נעלם המחנך, ולא שב להיראות עוד באור השמש. הפיה הטובה ועזרתה מיהרו למקום. הם ראו את הנסיכה שהיטסוגאיה סבר כי היא מתה- אך כמסתבר היא הייתה חסרת הכרה. אך הזמן עבר והנסיך התעורר- ואילו הנסיכה נשארה לישון. עברו שבוע ושבועייים- והיא לא התעוררה. הנסיך בא לראותה וכמעט לא מש מצידה- אך מעולם לא נראתה הנסיכה כמתעוררת. הזמן חלף לאיטו- ואין הנסיכה מתעוררת. הנסיך היטסוגאיה הרגיש כאילו ליבו נמחץ בקרבו. כשראה את הנסיכה שוכבת, חסרת אונים כל כך. הוא מעולם לא חשב על כך קודם- אבל הנסיכה הייתה יפה. אפילו יפה מאוד. אך הוא נמנע מלחשוב מחשבות שכאלו. הוא לא ידע מה עבר בליבו- אך הוא התגעגע. הייתה בו תחושה איומה. מעין צריבה בפיו התכווצות בליבו. הוא חש לעבר ביתה של הפיה כדי למצוא מרפא- אך היא לא הייתה שם. היא ועוזרתה יצאו לעזור למלך של הממלכה השכנה. כל מי שמצא היה את המשרת והמטאטא. "הוד מעלתך היטסוגאיה" גימגם המשרת בתרגשות " אתה רוצה לדעת מה אתה חש? בוא איתי" המשרת הוליך אותו לעבר היכל ובו מראה גדולה. "הבט בה. אתה כבר תבין" אמר לו המשרת "למעשה ג'ימי הוא המומחה. אני רק נמצא פה בשבילו" "ג'ימי?" שאלה הנסיך בהפתעה- הוא לא ראה אף אחד מלבד המשרת הקטן. "המטאטא! הוא מטאטא קסום- לא סתם!" התגאה המשרת "הוא גם מאוד חכם!" אך לנסיך לא היה זמן לדיונים על מטאטאים. הוא ניגש למראה והביט בו. הוא ראה שם אותו, אבל מבוגר יותר, ואת הינאמורי- שגם היא נראתה מבוגרת יותר. הם ישבו חבוקים תחת עץ אפרסק גדול במלוא פריחתו. ליבו זינק, זו הייתה תחושה טובה שהציפה אותו מבפנים, חמימות שאין לתאר. הוא הרגיש שהוא אחד עם היטסוגאיה הבוגר- והבין. התחושות המוזרות האלו היו אהבה. הוא אהב את הנסיכה הינמורי מומו. אבל כיצד יעיר אותה? לפתע המטאטא הרים כרטיסייה. "אתה צריך לנשק אותה"

../images/Emo15.gif הודעות ג

פניו של הנסיך האדימו ממבוכה. מטאטא שאומרים עליו שהוא חכם זה אחד. מטאטא שקורא מחשבות ויודע לכתוב זה כבר באמת מפחיד. "הוא צודק אתה יודע" גימגם האנאטרו "זה חלק מהכישוף". "כישוף?!" המטאטא הרים כרטיסייה נוספת שבה נאמר "ביום קבלחת שמה של הנסיכה קוללה הנסיכה בידי גין המכשף שהאדם שהיא מעריצה יבגוד בה ויהרוג אותה. אני שיניתי את זה לתרדמת שממנה תתעורר כאשר נסיך שאוהב אותה ינשק אותה" הנסיך החליף צבעים כזיקית. מאדום לסגול מעניין ואז לירקרק, שהתחלף בהדרגה בלבן חיוור שתאם היטב את צבע שיערו. הוא לאט יכול סתם ככה לבוא ולנשק את הינאמורי בזמן שהיא ישנה! "זה מה שאתה צריך לעשות. אתה חייב לנשק אותה. אין דרך אחרת" הרים המטאטא כרטיסייה נוספת וזכה בהינהון אישור מהמשרת. "אני לא עושה את זה!" אמר הנסיך כשהוא סמוק כעגבנייה בשלה והלך מן המקום, חושב מחשבות נזעמות. 'מה הם חושבים שהיא?! מה הם חושבים שאני?!' חשב בכעס 'היא נסיכה, לא איזו נערת רחוב! אסור לי לנשק אותה ככה סתם! אולי היא אפילו לא אוהבת אותי!' בלי משים לקחהו רגליו לחדרה של הנסיכה, והוא התיישב כרגלו ליד מיטתה. "אתה לא עומד לנשק אותה?" שאלה אונהנה, והיטסוגאיה נפל מהכיסא מרוב הפתעה. "מה את עושה פה?!" שאל בהפתעה. "עברתי בדרך." ענתה אונהנה. "אני לא מתכוון לנשק אותה בזמן שהיא ישנה" אמר "בבקשה תתעוררי היאנמורי" "היא לא תתעורר" אמרה אסנה "אם לא תנשק אותה. תחשוב על זה" במילים אלו הלכו שתיהן והיטסוגאיה נשאר לשבת ליד הנסיכה, אוחז בכף ידה הקרה. "מה אני צריך לעשות?" אמר לעצמו בדוחק "לנשק אותה? לא לנשק אותה?" 'אתה אוהב אותה. זה בסדר. היא תתעורר רק אם תנשק אותה, היא תלוייה בך!' שמע קול אחד בראשו, כשקול שני הפריע לו. הקול הזה לחש לו שזה לא בסדר, ושכולם מדברים הרבה ורק שטויות, ושבכלל אסור לו לנשק אותה בזמן שהיא ישנה וזה מביך מה אם היא באמת תתעורר באמצע? ומה כולם יחשבו עליהם? ומה אם היא לא אוהבת אותו בכלל? אבל מה בעצם אכפת לי? אם הם צודקים וזו באמת הדרך היחידה... הוא רכן, פניו סמוקים להחריד, לנשק לנסיכה הישנה על שפתיה. לאט לאט הוא קירב פניה לשלה, ואם נתעלם מהסומק העז שכיסה עת פניו בצורה אחידה- הוא היה נאה מתמיד. רגע ומיד נגעו שפתיו החמות בשפתיה הקרות- ותחושה שלא מןן העולם הזה מילאה אותו. הוא חש שהיא מתחממת לאט, וכשניתק שפתיו משלה ראה כי עינייה מתכצוות וממצמצות ואז נפתחות לרווחה בהעבעת בלבול. "איפה אני?" שאלה אותו "שירו קון? איפה אייזן? וגין? מה קרה?" היטסוגאיה ישב וסיפר לה הכול, כל מה שקרה, את האמת על אייזן, על הקללה, וגם הרבה מאוד דברים אחרים- מנסה להתחמק מהמשפט ההוא שהוא חייב להגיד. אבל הוא לא הצליח. "אני.." הוא החל לגמגם ופניו שבו לעטות את הגוון הסגול המעניין שהיה להן קודם "הינאמורי... אני... אהה.... או... או..." "מה?" שאלה אותו בתמימות "אתה אדום שירו צ'אן, יש לך חום?" "הינאמורי אני אוה... אוהב..." המשיך לגמגם- פניו כבר עברו את גבולות העגבנייה והתקדמו במהירות לגוון של לובסטר מבושל יתר על המידה. "אני אוהב אותך" כעת גם פניה של הינאמצורי הסמיקו (אם כי הגוון שלהן היה הרבה פחות מרשים מהארגמן הכהה שעטו פניו של היטסוגאיה). "טושירו...קון..." גימגמה בהפתעה "אני...." 'טיפש! טיפש טיפש טיפש!' חשב היטסוגאיה,שלא התנהג כמו עצמו בכלל 'היא לא אוהבת אותך! אתה יודע את זה היא רק ידידה שלך סתם אמרת את זה כי אתה טיפש ואדיוט!'. "אני.. חושבת שאני..." המשיכה הינאמורי, לא שמה ליבה להלקראות העצמיות של היטסוגאיה "אני חושבת שאני אוהבת אותך...גם" ואכן- כעבור שלוש שנים נישאו באושר היטסוגאיה והינאמורי. ג'ימי התקבל לאוניברסיטה, והאנאטרו הלך איתו. איסנה קיבלה הכשרה ולמדה להיות פיה בעצמה. אונהנה הייתה אימהית כהרגלה. גין לקח איתו את הסריס- ששמו היה קירה- ואנס אותו כפיצוי על כך שהאישה שהוא אהב לא אהבה אותו. אייזן וגין השיגו עוזר חדש בשם טוסן, ואנסו אותו יחד. וסוף טוב הכול כמעט טוב^.^

Hinamori

New member
וואו ... אני ממש לא יודעת מה לעשות

עכשיו X_x;;;; כי זה היטסוהינה אבל לא מבוטא. ניצן, זה שזה הזוי לא אומר שזה לא אמור להיות מפוסק טוב והולך לפי הקאנון והכל. וזה ממש לא הורס.

Hinamori

New member
את לא יכולה להיות הבטא של עצמך.

עובדה שראיתי טעות כבר בשורה השנייה. קצת כבוד לקוראים ?

Goggle Girl

New member
תזכירי לי אף פעם לא לתת לך לקרוא

משהו שלי XD *חסרת קוראי בטא*

RaVeN IYI

New member
פיק נהדר X3

~פאטפאט~ סוגדת לך, ניצ'ע *_* XD זה כלכך מתוק 3: היטסוהינה גינאמורי *__________________________________* ~יורהבנשותהעיר~ המכשף שלי X3 בוהאהאהא D: ואם תגעו בו אני אכרות לכן ת'יד 3: גין תעשה לי שועלללללללללל X3 ואולי גם מחט 3: מיאו~ 3>

BlackEyedSpirit

New member
O:

מה.. מה.. מה.. ממממממ.. OMG !! זה כל כך חמוד *__* את כ"כ מוכשרת ~ אני אוהבת את הכתיבה שלך ~ מאוד ~ מאוד מאוד ~

למעלה