פיקים שלי...

yael1311

New member
פיקים שלי...

אני רוצה כנות!!! זה הפיק הראשון... יצא כמו תסריט אבל זה מה יש... ומי שינא אותי על מה שעשיתי לקגומה יקבל פיצוי בפיק הבא בתוך חדר אי שם בתקופה הפיאודלית ישבו חבורה של מרושעים ודנו בחלטה חשובה. נאראקו: אני הדמות הרעה ביותר לא?! זו הסיבה שאני זה שצריך להרוג את אותו! קיקיו: שתוק כבר בבון לבן!... *נאראקו מוריד לה סטירה* קיקיו *בעלבון*: כבר 50 שנה אני רוצה נקמה! הכלב הזה! *סאשומרו שעד עכשיו היה בשקט מצליף בה עם השוט שלו*: אם יש לך בעיה עם שדי כלבים יש לך בעיה גם איתי! בת אנוש עלובה... ברור שאני הוא זה שיהרוג את אינויאשה... אחרי הכל, אני הוא האח הגדול שלו ורק לאחים מותר לפגוע באחים שלהם... אתם יודעים... חוק מוסרי... קיקיו *בצחוק*: מוסר... וזה גם מוסרי להרוג מן משפחה? נאראקו: ברור תלית שכולה תכלת לחזור ולנסות להרוג בן אדם שהיה לצידך כל החיים שלך ו... קיקיו *בצעקה*: הוא לא היה איתי כל החיים שלי! לולא הוא החיים שלי היו יותר טובים!!! נאראקו: ברור... כל החיים שלך להילחם בשדים ולשמור על משהו שאת יודעת שלא תצליחי להציל... קיקיו: עובדה! נאראקו: מה עובדה? שלא הצלחת לשמור עליה אז השמדת אותה במקום... וגם זה לא הצליח... *צוחק* קיקיו: שד מפגר... אתה כל כך חלש שאתה זקוק לכוחה של האבן כדי להגן על עצמך... נאראקו: תודה רבה אני יכול להגן על עצמי מתי שבא איך שבא... את יצור כל כך עלוב.... מי שהרג אותך נמצא מולך ואת עדיין רוצה להרוג מישהו אחר. קיקיו: זה בסדר... אני יכולה להרוג אותך עכשיו! יהיו לי יותר סיכוי להרוג את אינויאשה... *שולפת את הקשת שלה ויורה חץ על נאראקו, החץ נקצץ על ידי תנועה אחת של החרב של סאשומרו* סאשומרו: זה כבר ממש מתחיל לשעמם אותי...בזמן הזה כבר הייתי יכול... ג'אקן: אדון סאשומרו היה יכול להרוג את אינויאשה! *קיקיו צורחת* נאראקו: סאשי מותק למה הקרפד שלך פה? *סאשומרו מפיל את ג'אקן מהשולחן*: נאראקו... את תקרא לי עוד פעם אחת "סאשי מותק" ואני ממתיק איתך את הקפה של הבוקר! ג'אקן... ג'אקן: מה אדון סאשומרו? סאשומרו: למה אתה פה... *בצעקה* שמישהו ישתיק אותה!! *מצליף בקיקיו שעדיין צורחת "צפרדע איכסססססססססס צפרדע!!!"* ג'אקן *בעלבון*: אני באמת מאוד מצטער... *סאשומרו שולח מבט נוקב בנאראקו שמבין את הרמז. הוא לוקח את מסכת הבבון שלו ותוקע אותה לקיקיו בפה* סאשומרו: סוף סוף שקט! ג'אקן למה אתה לא משגיח על רין?! ג'אקן: היא שוב ברחה לי... סאשומרו *בצעקה*: אז לך תמצא אותה אידיוט! ג'אקן: כן אדון סאשומרו... *והולך* סאשומרו: כבר אי אפשר למצוא עוזרים טובים... *קיקיו מוציאה את המסכה מהפה* קיקיו: אז תהרוג אותו! *סאשומרו תוקע לה את המסכה בחזרה בפה* סשומרו: תשתקי... נאראקו: אז כמו שאמרתי אני זה שצריך להרוג את אינויאשה! כבר התחלתי במשימה וזה לא יהיה נחמד לא לסיים אותה. *קיקיו שוב מוציאה את המסכה מהפה* קיקיו: באמת עשית הרבה דברים נחמדים לאחרונה... *נאראקו וסאשמרו תוקעים בקיקיו מבט נוקב והיא מחזירה את מסיכת הבבון לפה* סאשמרו: ראינו כבר את ההצלחה שלך... הכי הרבה שהצלחת זה לעשות לו חור בבטן! נאראקו: וגם אתה כל כך מוכשר.. הצלחת לאבד יד בקרב איתו! *סאשומרו מתעצבן ומצליף בו. לפני שקרב בניהם מתחיל מופיעה קגומה מבין הצללים* קגומה: אף אחד מכם לא יכול לפגוע באינויאשה כמו שאני כן.... סאשומרו *בקול מלגלג*: ברור! איך יכולנו לשכוח את בת האנוש שאחי המפגר אוהב! ברור שאת תהיי זו שתהרוג אותו! אין ספק בכך! קגומה: אני זו שמחלישה אותו... מהיום בו נפגשנו... אני זו שהפכה אותו מיצור שאינו מפחד מכלום, חסר רגשות, שלא אכפת לו מכלום ליצור עם לב שיעשה הכל כדי להגן עלי. *צוחקת צחוק מרושע ומשאירה את נאראקו עם פה פעור את סאשומרו מרים גבה וקיקיו עושה איזה ריקוד מוזר (מה לעזאזל?)* הסוף!

מית צאן

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

קרע אותי

XDDDDDD ענק!

אהבתי שקיקיו החזירה את הבבון בחזרה לפה
טחחחחחחח ואיזו תפנית מוצלחת! קגומה נוכלת קטנה. מסבתר שהתמימה המתוקה היא שועלה ותו לא XD קורעעעע!

למעלה