פיקניק פאגאני במאי 2005

Justin Angel

New member
פיקניק פאגאני במאי 2005

ברכות לכולכם, אנו מתכבדים להזמינכם לפיקניק הפאגאני בחודש מאי, אשר יערך ביום חמישי ב12 למאי. ניפגש בשעה 19:30 בדשא הסמוך לנהר הירקון בתל-אביב. נכון לעכשיו, עוד לא נבחר מיקום ספציפי ליד לנהר הירקון. בהמשך תתפרסם הודעה עם המיקום הספציפי. הצעות יתקבלו בברכה. כל אחד ואחת מאלו המגיעים לפיקניק מתבקשים להביא בקבוק שתייה קלה ודבר מאכל שניתן לאכול בלי צלחת (עוגיות, בורקסים, פירות וחטיפים). כמו כן כל מי שמגיע לפיקניק ויכול להביא עימו שמיכה מתבקש להביא אותו. אנו מזכירים לכם שמדובר על פיקניק של כמה שעות ואלא אם כן אתם רוצים לעמוד בכל הזמן הזה, אז בבקשה שכל אחד ידאג להביא עימו שמיכה או מחצלת לישיבה למספר אנשים. אנשים מתבקשים לעשות כמיטב יכולתם להגיע עד שבע וחצי, היות ובשבע ארבעים אנו עושים מעגל שמות והיכרות וחבל שמישהו יפספס זאת. לפרטים נוספים על הפיקניק ניתן ליצור קשר עם המארגנים: גרסיאלה: פלאפון 052-5115694 או אי-מייל [email protected] ג'סטין:פלאפון 0546-567789 או אי-מייל [email protected] נשמח לראותכם, גרסיאלה וג'סטין

Justin Angel

New member
תגובה בביליוגרפית

מתוך ההודעה על המפגש הפאגאני הראשון בארץ: "אנו נכיר אנשים חדשים, נשב ונשתה כוס קפה ובעיקר נהנה." כמו כן, מתוך הודעות מאוחרות יותר ומנוסחות יותר בקפידה: אנו נכיר אנשים חדשים, נפגש מחדש עם מכרים ישנים, נדבר ונדסקס על דעות וחוויות, נשב ונשתה כוס קפה ובעיקר נהנה. וכתגובה לכל בקשה לשינוי פורמט מצ"ב קישור.

יכולת לחסוך לעצמך

ופשוט לענות על השאלה שלי. תודה

windflute

New member
אהבת הטבע ../images/Emo6.gif

"ואלא אם כן אתם רוצים לעמוד בכל הזמן הזה, אז בבקשה שכל אחד ידאג להביא עימו שמיכה או מחצלת לישיבה למספר אנשים" ג'סטין, אתה רוצה להגיד לי שאתה מניח מראש שאף אחד מבינינו (פגאנים אוהבי טבע שכמונו) לא יוכל לעשות את המאמץ העליון ופשוט לשבת על הדשא? נו,באמת.. דרואידים..
~O~ שחר

טלה בר

New member
הבעיה היא

שבמקום המפגש הרגיל אין דשא... אני הייתי מציעה להתאסף לא בגדה הדרומית של הירקון, שם האדמה חשופה בלי דשא, אלא בגדה הצפונית, שם הוא עדיין קיים. אבל הרבה יותר נוח ונעים, כפי שהערתי פעמים אחדות, היה להיפגש בפארק הרכבת הנמצא בכניסה העירה מצפון, בין תחנת הרכבת, תחנת ארלוזורוב לרמת-גן, ודרך נמיר (לשעבר חיפה). שם תמיד ירוק, יש צל וסלעים מפוזרים שאפשר להתמקם לידם. והמקום לא גדול עד כדי כך שלא ניתן למצוא את חברי הקבוצה הנפגשים. אנא, חישבו על כך הפעם!

Justin Angel

New member
נשמע נהדר

תוכלי לכוון אותי ליד איזה רחוב זה? גרסיאלה ואני יוצאים השבוע לבחון מקומות אלטרנטיביים במקום חתיכת האדמה השוממת שבה בילינו שנתיים, ומנסים למצוא חתיכת אדמה איכותית וירקרקה. אם תוכלי לכוון אותי באופן ספציפי מאשר "צפונה", זה מאוד יעזור.

TheBlueOne

New member
../images/Emo12.gif אתה לא מכיר את גן המשלוש?

ממש מול תחנת רכבת ארלוזרוב. משטח דשא ענק עם עצים וספסלים. אחלה מקום
. ממש מול תחנת הרכבת (הוא מצד שמאל של דרך נמיר אם אתה מגיע מכיון רמת אביב...) אחריו נמצא עזריאלי... קל להגיע אליו והוא צמוד לתחבורה ציבורית, ככה שהוא באמת אידיאלי.

טלה בר

New member
זה בדיוק

המקום שאני חשבתי עליו, רק לא ידעתי שכך קוראים לגן הזה.

Justin Angel

New member
הצמידות לתחבורה ציבורית

הצמידות לתחבורה ציבורית יכולה להוות בעייה אם המצב הוא כך שאתה שומע כל אוטובוס עוצר. נבדוק את המקום ונראה איך הוא.

TheBlueOne

New member
זה לא

הייתי כבר בשני מפגשים באזור הזה וזה ממש לא בעיה מכיוון שמדובר בשטח גדול *מאוד* והתחבורה איננה מפריעה.

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

אלא אם אתה מסתכל על הכביש, אתה שוכח שאתה באמצע תל אביב.

ToryMaster

New member
וולובסקי קרני

אם לא התבלבלתי בהקלדה
. זה השם של הגן, הוא נמצא בין עזריאלי לתחנת רכבת מרכז. לצאת מהתחנה לכיוון ארלוזרוב ולחצות את הכביש, זה שם.

Remirat

New member
הנה הצעה למיקום :)

"הגבעה הלבנה", או בשמו האמיתי, "פארק אידית וולפסון"

gwizard

New member
נכון, זה יום העצמאות

וכל פינה ירוקה תהיה מלאה במנגלים וישראלים מצויים (זן לא נדיר בכלל). תעשה את זה ביום שישי ה-13, למחרת. בבוקר (11:00) העשה פיקניק חמוד ללא אנשים מיותרים. והרוב לא עובדים ביום שישי.

hdawn

New member
יום שישי ה-13?

אמא'לה! לא יום שישי ה-13! זה מזל רע! <בת-קול>אה, שלומי ... שלומי ... אנחנו פגאנים, אתה זוכר?</בת-קול> And there was much rejoicing.

למעלה