פיקניק פאגאני בתחילת אוקטובר :)

Justin Angel

New member
פיקניק פאגאני בתחילת אוקטובר :)

שלום לכולכם, ביום חמישי הקרוב יתקיים הפיקניק הפאגאני הישראלי בתל-אביב. הפיקניק יהיה השישי במספר בארץ. אנו נכיר אנשים חדשים, נפגש מחדש עם מכרים ישנים, נדבר על דעות וחוויות, נשב ונשתה כוס קפה ובעיקר נהנה, וכל זה באווירה קלילה ולא-רשמית. הפיקניק יהיה ב2 לאוקטובר ביום חמישי החל מהשעה שבע בערב. אנו ניפגש בפארק הירקון מול רחוב בני-דן 46 בסמוך לנחל הירקון (בין סניף בני-עקיבא לבין סניף הצופים). כל אחד ואחת מאלו המגיעים לפיקניק מתבקשים להביא בקבוק שתייה קלה ודבר מאכל שניתן לאכול בלי צלחת (עוגיות, בורקסים, פירות וחטיפים). כמו כן כל מי שמגיע לפיקניק ויכול להביא עימו שמיכה מתבקש להביא אותו. אנו מזכירים לכם שמדובר על פיקניק של כמה שעות ואלא אם כן אתם רוצים לעמוד בכל הזמן הזה, אז בבקשה שכל אחד ידאג להביא עימו שמיכה או מחצלת למספר אנשים. אנשים מתבקשים לעשות כמיטב יכולתם להגיע עד שבע וחצי, היות ובשבע ארבעים אנו עושים מעגל שמות והיכרות וחבל שמישהו יפספס זאת. כמו כן אנשים מתבקשים לא להגיע מאוחר יותר משמונה וחצי היות ושעת הסיום של הפיקניק אינה קבועה ואיננו יודעים אם נהיה שם עדיין הרבה לאחר שמונה וחצי בערב. אנו רוצים להבהיר שמדובר בפיקניק גרידא ולא בפיקניק משולב עם הרצאה מסדרת ההרצאות הפאגאניות. הוראות הגעה: באוטובוס: למידע על נסיעות באוטובוסים בתוך תל-אביב ניתן להתקשר למודיעין "דן" - 03-6394444 (בימי חול בין השעות 20:00 - 06:00). למידע על נסיעות באוטובוסים לתל-אביב ניתן להתקשר למודיעין "אגד" - 03-6948888 (בימי חול בין השעות 06:30-19:00). הוראות מדויקות למכונית: הוראות מדויקות כיצד להגיע בעזרת מכונית ניתן למצוא באתר: http://www.emap.co.il לשאלות נוספות ניתן ליצור עם קשר עם המארגנים או להיכנס לפורום הקהילה: ג'סטין אנג'ל: אי-מייל: [email protected] ICQ: #50691081 טלפון: 03-9504364 גרסיאלה וולפיש: אי-מייל: [email protected] טלפון: 09-9545599 פורום הקהילה: http://Forum.IsraPagan.com נשמח לראותכם שם, המארגנים, גראסילה וג'סטין.

Justin Angel

New member
בקשר לאי-מיילים

זה החודש הראשון שניסינו להפעיל את המערכת האוטומטית של משלוח האי-מיילים, אז... אופס. השרת שאנחנו עובדים איתו החליט אתמול בבוקר שזה יהיה אחלה רעיון לשדרג גירסה לרכיב האי-מייל כמתנה לראש השנה. מה לעשות, הם השאירו את זה כהפתעה לחג. חג שמח! יש לחקלכם משהו כמו 50 אי-מיילים מאתר הקהילה!!! התקלה תתוקן לפני הפעם הבאה שנצטרך לשלוח אי-מיילים. וביינתים, תנסו לנצל את זה כאופציה ל... להתחבר יותר טוב לאי-מייל הפנימי שלכם עם פעילויות גיבוש מהנות כמו מחיקת עשרות אי-מיילים והסרת הכתובת [email protected] מרשימת החסימה שלכם. אבל יש עוד חדשות טובות, חוץ מהתקלה הקטנה של משלוח אי-מיילים מאסיבי, כל שאר הדברים פעלו נהדר! ברכות זוהרות

Justin Angel

New member
ועל הצד החיובי של העניין

אני בטוח כי האי-מייל של החודש ייצור עניין מיוחד ואולי עימו יהיו עוד אנשים :)

Justin Angel

New member
הסבר כללי על התקלה

ננסה להשאיר את זה ברור: בגרסה הקודמת של הרכיב כאשר "התווספה" כתובת דואר אלקטרוני לרשימת הכתובת, רשימת הכתובת רוקנה את עצמה אוטומטית ורק אז "הוסיפה" את הכתובת החדשה. ככה שכאשר המערכת האוטומטית "הוסיפה" כתובת חדשה היא למעשה שלחה לרשימת כתובות עם אי-מייל אחד בתוכה. בגרסה החדשה של הרכיב, אין כזה ריקון אוטומטי. אז כל פעם רשימת הכתובות מכילה גם את הכתובת החדשה שמתווספת עם רשימת הכתובת הישנה. וכל פעם אחרי כל כזאת הוספה נשלח אי-מייל לכל רשימת הכתובות. כלומר, אנשים הנמצאים מוקדם יותר ברשימת האי-מיילים יקבלו את האי-מייל שלהם ובנוסף לכך אי-מיילים כמספר האנשים שנמצאים אחריהם. למזלי פיצלתי את שליחת האי-מיילים הזאת לגושים בעלי גודל משתנה של 4-40 איש, אז ישנם אנשים שקיבלו "רק" מקסימום ארבע אי-מיילים וישנם את בעלי פחות המזל שקיבלו 40. אבל החבר'ה שקיבלו 40 צריכים להרגיש פי 10 מבורכים יותר מהחבר'ה שקיבלו 4! זה היה כמה מילים על למה ואיך קרתה התקלה הטכנית הפצפונת הזאת. מה שאני מנסה להגיד זה - הכל אשמת החברה שאנחנו עובדים איתה :) הערה: אם אתם חיים איפהשהו בחצי הצפוני של כדור הארץ אתם כנראה משתמשים במסנן דואר שהיה אמור למנוע *הצפה* שכזאת ולכן קיים סיכוי סביר שאין לכם מושג על מה אני מדבר.

הוא התקיף אותי.. :(

חשתי, פחד, חולשה, דיכאון עז.... מה לעזאזל נסגר פה חשבתי לעצמי, ואז עניתי לי:"ישראפגאן פשוט אוהב אותי מאוד" אחלה מספר של אי מיילים שלחתם לי, 7 אפילו, כלומר יש לי מזל!

Weirdi

New member
אני באה!

אני מגיעה לפיקניק יחד עם חברה שלי שהיא לא פגאנית... והיא נראה לי גם קצת מפחדת..:))) אה- ויש לי יומולדת 17 יום לפני!:)

Justin Angel

New member
29 באוקטובר

טלה בר מרצה על "פאגאניזם ופאמניזם". הרצאה מאוד מרתקת ומעניינת לפי מה שאני יודע עליה.

למעלה