פיק אפ אתם גדולים מהחיים

14יסמין

New member
פיק אפ אתם גדולים מהחיים

ערוץ 10 הטלנובלה מעולה ותמיד הכל מתחיל עם רייטינג נמוך ככה זה היה עם כל הטלנובלות אז אל תדאגו יהיה טוב אם לא היתי מתגייס לצה"ל היתי ממשיך לתת את חלקי ברייטינג לא נורא אני מקווה שתמשיכו לשרוד ואם לא תשרדו תמיד תוכלו להכין טלנובלה חדשה והפעם תדעו מה אתם צרכים לשפר למרות שאני חושב שהכל מעולה פשוט אני לא מבין מה אנשים מחפשים סרט אמריקאני

שושנה

New member
צודק- גדולים מהחיים

הסדרה שעושה את הקיץ! לא צריך לקחת את החיים כל-כך ברצינות!! וזאת בדיוק הסדרה

NN100ת

New member
מה שחרה בתוכנית זה..........

הדבר היחידי שחרה בסידרה הזאת זה........ שיש פירסומות לעזאזל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elii1988

New member
הפתיח צורם! ואתה לא צודק!

טלנובלה בע'מ לא הוכתרה ככשלון בימיה הראשונים, לעומת זאת, כל הרשת מלאה ביקורות על פיק אפ, לא שמעתי מילה אחת טובה על הסדרה. למרות שזו סדרה מאוד נחמדה, אך לא ממכרת.

nightspray

New member
סידרה מטופשת - אבל אני מת עליה!

דיאלוגים לא אמינים, משחק גרוע, סקס זול - אבל מי צריך יותר מזה? פשוט הסדרה ללילות הקיץ עם החום הכבד! שלא יגמר לעולם! (לפחות לא עד סוף הקיץ...)

שירהX

New member
הקטעים עם עדה וברוריה, ראיתי עכשיו

ראיתי עכשיו באתר, הם הורסים. הדבר הכי מצחיק בטלוויזיה, ירקתי את האבטיח על המחשב מרוב צחוק אוי אני בהמה

loli kiss

New member
צודקת..סידרה מוווושלמת../images/Emo70.gif

אני לא מבינה למה הרייטינג שלה באדמה...
בגיליון הקודם של "פנאי פלוס" היה כתה על הסידרה והיה ציור של בר רפאלי עם המדים של טראנס והיא החזיקה גלגל צלה שהיה כתוב עליו:
HALP-פיק אפ טובעת
בכתבה היה כתוב שהפסיקו את צילומי הסידרה אבל הצוות עומד על זה שהפסקת הצילומים היא לא בגלל הרייטינג הנמוך אלא בגלל מחסור בכסף לצילומים או משהו כזה...
אין לי סורק אחרת הייתי מעלה את הכתבה לפורום...
לדעתי זה עיניין של זמן..עד שיתחילו את הצילומים שוב.. הסידרה היא מושלמת וחבל להוריד אותה (חס וחלילה)...

למעלה