פיק אפ בארים

benda2109

New member
פיק אפ בארים

מישהו יכול להמליץ על פיק-אפ בארים באזור אשדוד-רחובות-ראשון?

פאב שאת מגיאה אליו לבד ויוצאת תלויה

על משהו ישר אליו הביתה או ישר לשירותים בשביל &^*^*^&^^)*^^*&^%%*) (צונזר עקב צנזורה חריפה)

benda2109

New member
שאלה נוספת

מחפש גם מועדנוים לצאת אליהם לרקוד. לגלאי 22 אולי משהו בקיבוצים? שוב באותו אזור..

J o s e p h

New member
למה שלא תלך לאיזה קונצרט בחור צעיר?

למה לך כל ההמולה הזו?! רעש, עשן, צפיפותף, דוחק...ואתה עוד משלם כסף בעבור "התענוג" הזה...

J o s e p h

New member
הערה נכונה

כמה חבל שהנימה הצינית לא יכולה לעבור בפורום... אולי אני אנסה פעם את הדבר ההמוני הזה

מה מומלץ?

קונצרט או סקס בשירותים של איזה פיקאפ? זאת ההזדמנות להבין עם הפורום הזה מורכב מאנשי תרבות מעודנים או מאנשים קלילים ושטחיים אך מסופקים מינית.

ד נ י ת3

New member
ואני חושבת שאתה ממהר להסיק מסקנות.

יש פה אנשי תרבות מעודנים, וגם קלילים ושטחיים, וגם הזן השלישי - שנהנה משני העולמות. ללכת לקונצרט לא פוסל הליכה לבאר.

אני משתדל לא למהר להסיק מסקנות

בעיקר לא בסופי שבוע. ואני גם בעד קונצרטים ובארים . ונגד סקס בשירותים. בעצם גם אם הייתי בעד, לא רואה איך הייתי גורם לזה לקרות

אישון36

New member
מת להבין

בגיל 22 חושבים רק על בנג מנג - מה יהיה בגיל 30 ? פנסיה ? לא יודע גיל 22 מצטייר בעיני בתמימות כולשהי, ואני חושב שהרג התמימות וחוסר הרגש מוקדם מידי. אישון. הגיע לגיל שאפשר להתחיל.

bioc1

New member
ברים...

לטעמי לכל בר יש פוטנציאל להיות פיק אפ ...תלוי איך אתה נראה ואית אתה מתנהג... לא מכירה את אשדוד אבל מכירה את רחובות וראשל"צ... רחובות: כמעט כל הברים מרוכזים בפארק המדע: היי בר פלורה (לא סגורה על זה שזה בר) דבלין טרזינה טיוב ויש עוד כמה ברים בהרצל שאין לי מושג מה השמות שלהם מקום לרקוד: שיבר אבל צריך לבדוק את הגילאים...אני הייתי שם מספר פעמים מטרוק ראשל"צ ריכוז גבוה בא.ת. ישן ניו ברשבסקי ניוז בר טרויה אדאמס מקום לרקוד: פיהמו שהוא מגה דאנס בר...לטעמי היה משתלם להם להפוך את המקום למועדון. לבנות בר על שטח כל כך עצום זה בזבוז... ושוב צריך לבדוק גילאים בהרצל יש את הברסה, ליפס ועוד אחד שברח לי השם שלו והוא זכור לי כפאב אפלולי ונחמד... במערב יש את המיטש ואת הבלאנקו בילוי נעים

benda2109

New member
מסכים אבל

לבר רגיל אתה לא יכול לצאת לבד. אתה יוצא עם החבר'ה ואז יושבים יחד ולא על הבר עצמו להתחיל עם מישהי. אני חושב... לגבי מקומות לרקוד- המטרוק זה לתיכוניסטים והשיבר (מסתבר) נסגר. היית בפיה מו?

bioc1

New member
הייתי בכולם...

מטרוק...לא כל הליינים לתיכוניסטים (אני חושבת) שיבר...ידידים שלי יוצאים לשם אז לא נראה לי שנסגר פיהמו...יצא לי להיות בליין של חיילים בשביל לבדוק את המקום אבל אני מאמינה שיש ליין של סטודנטים לגבי הברים...קבל תיקון. הניוז בר נסגר וטרויה הפך לבר/ דאנס בר בשם אחר

magenta73

New member
ברחובות יש את סמי בורקס

זה היה ה"פיק אפ" הכי גדול ברחובות... אם לא היחיד... שאני זקנה....

למעלה