פיק אפ מומלץ בת"א ?תודה
N nunimon New member 7/2/06 #2 גילאים, סגנון , אוירה../images/Emo35.gif על זה מה שאתה חושב בבוקר כשאתה קם, או שפשוט לא הצלחת "לדוג" משהו מעניין אחרי לילה בברים...
גילאים, סגנון , אוירה../images/Emo35.gif על זה מה שאתה חושב בבוקר כשאתה קם, או שפשוט לא הצלחת "לדוג" משהו מעניין אחרי לילה בברים...
D dk6 New member 9/2/06 #4 אבל זה לא פיק אפ זה נראה כמו באר בקיבוץ... לך לברקפסט שם אתה תמצא זיון. ויש מול הגולדן את האדמונד שוהא גם סבבה
אבל זה לא פיק אפ זה נראה כמו באר בקיבוץ... לך לברקפסט שם אתה תמצא זיון. ויש מול הגולדן את האדמונד שוהא גם סבבה
I itaystud New member 9/2/06 #5 בוא נאמר שאין לי תלונות ../images/Emo8.gif אגב, הייתה איזו כתבה לא מזמן בידיעות אחרונות על באר או בית קפה בלילינבלום שבו הבנות דווקא מסתערות על הגברים. מישהו ידוע איך קוראים למקום הזה? כי פשוט חשבתי להזמין את מעיין וללכת לבדוק מה קורה שם..
בוא נאמר שאין לי תלונות ../images/Emo8.gif אגב, הייתה איזו כתבה לא מזמן בידיעות אחרונות על באר או בית קפה בלילינבלום שבו הבנות דווקא מסתערות על הגברים. מישהו ידוע איך קוראים למקום הזה? כי פשוט חשבתי להזמין את מעיין וללכת לבדוק מה קורה שם..
א אני לא נורמאלי New member 9/2/06 #6 מצטרף לשאלה...אבל בחיפה... מישהו מכיר פיק אפ באזור חיפה וקריות?
N nunimon New member 10/2/06 #7 יש בכרמל את ה- לוינסקי.. הדוב אומרים שהוא גם נחמד, ויש עוד אחד שאני לא זוכר את השם.. היתי שיכור מדי...
יש בכרמל את ה- לוינסקי.. הדוב אומרים שהוא גם נחמד, ויש עוד אחד שאני לא זוכר את השם.. היתי שיכור מדי...