פיק הזוי- סמאשי VS פיקאצ'וו
כל הזכויות לגל צ'אן הנסגדת *_* (Lust chan), וכן למרות שאין קשר לבליץ', הפיק הזה נסגד D= ולכן אני מפרסם אותו פה ^0^ "נו, הייתה פעם תחרות כזו בערוץ הילדים שעשו תחרות בין שתי דמויות בהצבעות וקבעו מי ינצח, אז..אז.. לקחתי את זה במובן הקשה עד שזה נכנס לי חזק חזק למוח Oם והתוצאה? לפניכם. פיקאצ'ו VS סמאשי- הקדמה ^^; קריין: היה זה עוד יום רגיל בו החבורה הלכה לה, מחפשת אחר הרפתקאות חדשות גל: רגע, אתה צריך להגיד איזו חבורה! @_@ אינויאשה: נראה לך שמשעמם לי כ"כ שאני אחפש הרפתקאות ברמות ילדי גן חובה? גל:... קריין: בכל מקרה.. היה זה עוד יום רגיל, החבורה טיילה לה ופיקאצ'ו היה ערני מתמיד פיקאצ'ו: פיקה פי!! פיקה פיקה! אש: פיקאצ'ו, אמרתי לך להפסיק לקחת את הקפסולות האדומות ולעבור לכחולות! פיקאצ'ו: פיקה? מיסטי: אש, נמאס לי, תביא לי את האופניים דאמט יא פדופיל! כל המסע המחורבן הזה אתה גורר אותי אתך ואתה בכלל לא שם לב כמה שנים אתה לוקח אותנו! אש: שנים? זה רק 46048906846048640 פרקים, אנחנו צעירים מתמיד!
מיסטי: -.-... *מצביעה על מקל ההליכה שלה* מה עם האופניים?! אש: אממ.. אין אופניים OO; מיסטי: כן, זה כי מכרת אותם בשביל הסמים של פיקאצ'ו! אש: מה פתאום?! מיסטי: אז איך תסביר את זה שבדיוק אחרי שלקחת ממני את האופניים אתה ופיקאצ'ו חברים כ"כ טובים? אש: זה כי פיקאצ'ו אוהב אותי!
אנחנו חברי נפש! פיקאצ'ו: פיקה פיקה, צ'ו << (מה שתגיד, דפוק) מיסטי: נמאס לי, אש! או שתחזיר לי את האופניים, או שאני אקרא להוצאה לפועל לעקל לך את הבית! אש: אין לי בית
מיסטי: אה, נכון.X,X קריין: פיקאצ'ו החליט כי נמאס לו מהשיחה של בני האנוש העלובים, והלך לכפר הקרוב, לחפש איזה סוחר סמים או משהו... פיקאצ'ו: פיקה פיקאצ'ו!! פיקה פי פיקה! (אני הולך לעשן, אל תחפשו אותי!) אש: שמעת, מיסטי? פיקאצ'ו הולך לחפש חברים חדשים D: מיסטי: בחיי, אין גבול לכמה שבן אדם אחד יכול להיות מוגבל? =.=;;; אש:
את בת! לכן את לא מבינה את הפוקימונים! מיסטי: חשבנו שעברנו את השלב הזה בכיתה ג' :-\ אש:
נו, אני רק בכיתה ב'! מיסטי: אש.. בזמן שאתה מככב בתוכנית הזמנים עוברים.. -.- אתה תכף מתפורר פה מרוב זקנה.. אש:
אבל אני נוב צעיר בנפשי!!!!!!!!!!!!! מיסטי: כן, לזה שמתי לב.. ם_ם; קריין: ובינתיים, במקום אחר... רין: *חגה מסביב לסשומארו וג'אקן עם הגיליון החדש של עיתון "דיסני"* ג'אקן ירוק ג'אקן אדום ג'אקן צהוב קיא! :O איכס, ג'אקן, אה-און עשה עלייך קקי :O סשומארו: *מתאפר במבט אדיש* -.- ג'אקן: אני עדיין לא מבין למה הכונפה הצרחנית מחלקת לה את חבורת העצים ההרוסים האלה בשם "עיתון". רין: ג'אקן, אל תהיה עצוב! תהפוך את הדאגות שלך לטלנובלה
ג'אקן: ואת המוח שלך למסטיק לעוס ם_ם איך שהנוער של היום הידרדר... סשומארו: *מהנהן באדישות ומפנה את מבטו לעבר הערסים המחומצנים המקפצים אשר מופיעים באותו גיליון נתעב* ...רין. רין: *לועסת מסטיק בבהמיות* מה, סשיואומארו סאמה? O: סשומארו: סשומארו רוצה צהוב על השיער ~_~; תשיגי לסשומארו צהוב על השיער~~. רין: אבל, אבל איך כאילו?!?!?!1111111111111111 ג'אקן: אם אתם רוצים, יש מספיק צהוב חרדל כאן על הראש שלי =_= אה-און: *מבטתמים* O.O רין: אז זה אומר.. שאני כאילו צריכה לפנות אל קאגומה??? OOO: ג'אקן: אם פעם אחת תעשי משהו מועיל במקום להביט על הספרדים הזועקים שם זה יהיה נחמד קריין: רין עמדה לקפץ מן המקום בזעקות קרב, אך לפתע סשומארו מצא את מחוז חפצו, יצור צהבהב ועיסתי שכן לו על האדמה, מפליץ בשלווה כשמבט מהורהר על פניו. יצור צהבהב ועיסתי: פיקה פי... אש: איך הגענו לכזה מצב? מיהו סשומארו ולמה יש לו שיער בית שחי כזה מגודל ומטריד?, והחשוב ביותר.. מי זה היצור הצהבהב הזה??? מיסטי: אויש נו, אלוהים אדירים, אש. תפסיק להיות כזה נוב, שנינו יודעים טוב מאוד שזה פיקאצ'ו. אש: פיקאצ'ו?!?! מיסטי: כן, פיקאצ'ו <<; אש: עכשיו הרסת!! איך הם ירצו לצפות בפרק הבא?!?!?! מיסטי: אש, הם -אף פעם- לא רוצים לראות את הפרק הבא. עכשיו תעשה טובה ותשתוק, מספיק קשה לי כאן עם דלקת הפרקים.. ואני לא כ"כ בטוחה שהכוונה היא למפרקים... <.< ~~המשך יבוא~~ ואני יודעת שזה לא יצא מצחיק
מצטערת."
כל הזכויות לגל צ'אן הנסגדת *_* (Lust chan), וכן למרות שאין קשר לבליץ', הפיק הזה נסגד D= ולכן אני מפרסם אותו פה ^0^ "נו, הייתה פעם תחרות כזו בערוץ הילדים שעשו תחרות בין שתי דמויות בהצבעות וקבעו מי ינצח, אז..אז.. לקחתי את זה במובן הקשה עד שזה נכנס לי חזק חזק למוח Oם והתוצאה? לפניכם. פיקאצ'ו VS סמאשי- הקדמה ^^; קריין: היה זה עוד יום רגיל בו החבורה הלכה לה, מחפשת אחר הרפתקאות חדשות גל: רגע, אתה צריך להגיד איזו חבורה! @_@ אינויאשה: נראה לך שמשעמם לי כ"כ שאני אחפש הרפתקאות ברמות ילדי גן חובה? גל:... קריין: בכל מקרה.. היה זה עוד יום רגיל, החבורה טיילה לה ופיקאצ'ו היה ערני מתמיד פיקאצ'ו: פיקה פי!! פיקה פיקה! אש: פיקאצ'ו, אמרתי לך להפסיק לקחת את הקפסולות האדומות ולעבור לכחולות! פיקאצ'ו: פיקה? מיסטי: אש, נמאס לי, תביא לי את האופניים דאמט יא פדופיל! כל המסע המחורבן הזה אתה גורר אותי אתך ואתה בכלל לא שם לב כמה שנים אתה לוקח אותנו! אש: שנים? זה רק 46048906846048640 פרקים, אנחנו צעירים מתמיד!
![](https://timg.co.il/f/Emo10.gif)