פיק!יאי!

פיק!יאי!../images/Emo41.gif

אההההה! טוב,אז הנה הפאנפיק שלי באישור קרן.המממ..בעיקרון זה סלאש,והפיירינג הפתעה.אבל זה באמת לא מה שאתם חושבים.
קוראים לפיק DROWNING.
יש את הרגע הזה שבו אתה לא ממש יכול לשלוט בעצמך.רגע כזה שבו אתה מרגיש כאילו אתה טובע ולא ממש יכול לשלוט בזה.המוח שלך שקוע רק בכמה רע לך,מסתכל על העבר,לא אל העתיד,והעיינים שלך לא יכולות לעשות כלום חוץ מלהתמלאות דמעות שוב ושוב.אתה מנסה להתרכז בדברים היפים שקיימים,ונחרד לגלות שאין כאלו.אני לא אתן לזה להשתלט עליי,לא אתן לזה.. כשהטלפון מצלצל,אתה מנסה להתעלם מהמנגינה שמתחילה לזמזם לך בתוך הראש.אתה מתכרבל בכדור,הידיים על האוזניים והראש מביט לעבר הקיר.אתה מוצא נקודה קטנה ומתרכז רק בה.לא להתייחס לא להתייחס לא להתייחס.. הטלפון מצלצל עוד פעם,ועוד פעם,ועוד פעם,וכבר נמאס לך.אתה מרים ידיים חבולות וכואבות בתנועה חדה ומנתק את הכבל מהחשמל.וכמו נס,הזמזום נגמר מיד.אני לא חושב עלייך,רואה?לא חושב. דפיקות שכמעט שוברות את הדלת נשמעות,והזמזום חוזר.אני לא חושב עלייך לא חושב לא חושב אתה מנסה להריץ את המילים בראש,מנסות להתגבר על הזימזום. "מייקי,תפתח את הדלת המחורבנת!"תלך מכאן ג'ר..לך כבר אתה חושב,לוחש לעצמך,לא מבין מאיפה הכוחות. ואז אתה שומע קול של שבירה,ודלת העץ על הרצפה.הוא עומד שם,מסתכל עלייך,ואתה מנסה לחשוב מה הוא חושב.זה בטח מוזר למצוא את אחיך יושב בתוך שלולית דם ובוהה בקיר.. "מייקי,אני מצטער..ריי סיפר לי.." "אני לא רוצה את ההתנצלות שלך,אתה לא אשם." "הוא לא היה צריך לעשות את זה.לזרוק אותך בשבילה" הוא הדגיש את המילה וירק אותה כמו רעל. "היא יותר טובה ממני."אתה אומר,ואתה יודע שזה נכון. "איזה שטויות.שנינו יודעים שאתה טוב מג'מיה באלפי דרגות." פתאום זה נוגע לך בלב ופתאום,כל הכעס שלך יוצא עליו,על אחיך. "אז למה הוא עשה את זה,אה ג'רארד?!למה?!"אתה לוקח עוד אוויר לריאות,אבל לא בטוח שזה יספיק לך "הוא זרק אותי,הוא גמר איתי,הוא הרס 5 שנים כדי להיות איתה!" אתה מתרומם ועומד מולו,דמעות זורמות מהעיינים ללחיים אל תוך הרצפה כמו גשם. הוא מסתכל על הנעליים שלו,והוא נראה כאילו כרגע הם מעניינות אותו יות רמכל דבר אחר.אתם עומדים ככה כמה דקות שקטות,ורק אחרי שהוא מרים את העיינים שלו כדי לפגוש עיינים שקד אדומות מבכי הוא פולט את מה שהוא רצה להגיד כל הזמן הזה.. "מייקי,אתה מכיר את פרנק.אתה מכיר אותו יותר טוב ממני,מכולם,ובטח שמג'מיה.אתה יודע שלפעמים הוא צריך שינויים.ואולי אתה..חונק אותו..." והמילים האלה מספיקות לך כדי ליפול לזרועות שלו ולבכות את הלה הקטן והמדמם שלך החוצה.אתה שבור מייקי ואיי,אתה כלום... אתה מרים את הראש אחרי מה שנראה כמו נצח,רק כדי לגלות,שהנקודה הקטנה על הקיר התפוגגה.

קרניjack

New member
יפה מאוד!../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

הרבה רגשות ותחושות שהעברת אותן בצורה מאוד טוב לדעתי,ף אבל כמו שאמרתי לך פעם שעברה, כנראה זאת רק אני(?) אני עדיין לא מבינה את הקטע עם הנקודה בסוף. התסבירי לי?

ובכן..../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif

בפאנפיק מייקי סימן לעצמו נקודה קטנה על הקיר שאליה הוא ירה את כל התחושות שלו במבט.הוא מנסה להתרכז רק בנקודה ולא ברע,הוא מנסה לשכוח.. בסוף,כשהוא מרים את הראש,הוא לא מוצא את הנקודה,כי הוא כבר לא רוצה או יכול להתרכז בה כי הוא נתן לרגשות לברוח החוצה... ו..זהו. מקווה שהבנת עכשיו..^_^

kati666

New member
../images/Emo12.gif.

אוי.אוי.אוי. זה יפה
. אהבתי את הרעיון של הנקודה וזה מוחא.

loligoth

New member
../images/Emo214.gifאת.

מדהימה.
הפאנפיק מדהים, את כותבת כ"כ יפה! הרעיון נגע בי... מדהימה.

יפהה

אהבתי ממש יפה אבל למה הוא לא המשיך הפיק תמשיכי אותו יהיה נחמד!!

L 0 L

New member
יפה:)

אהבתי נורא את צורת הכתיבה שלך חבל שהפיק קצר

Shir FGS

New member
../images/Emo109.gifוואי, ממש יפה!

כתוב בצורה מאוד מיוחדת.... כל הכבוד!!! =]

Rose131

New member
הוא ממש יפה^^../images/Emo29.gif

בדיוק מתאים לי עכשיו הקטע של הנקודה. באמת חבל שהוא קצר.. אולי תמשיכי אותו?

הממממ.../images/Emo41.gif

א.תודהה:) ב.אני מפחדת שאם אני אמשיך וזה יצא מחורבן גם זה יהרס..=\=\

J u s t M a y a

New member
ממש יפה ../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

עמוק משהו
הנקודה על הקיר זה דימוי?.. או סתם?.. ואני דווקא חושבת שאת לא צריכה להמשיך את זה, הוא טוב כמו שהוא.

ובכן../images/Emo41.gif

הנקודה היא לא ממש דימוי אלא יותר דרך להעביר איזושהיא תחושה..של ניסיון להתרכז לשכוח וכו'.. גם לדעתי אני לא צריכה להמשיך.

ממש ממש יפה...

אני לא יודעת למה...אבל נראה לי שדמעה מבצבצת מתוך עיני... את כותבת ממש יפה...

love mcr

New member
יפה!!!!

מאוד יפה!! אבל את לא צריכה להמשיך..אני חושבת שזה יהרוס..הוא ממש יפה ככה!!

yaelrs

New member
אוחחח../images/Emo99.gif../images/Emo192.gif

את כותבת פשוט מדהים! הפיק הזה פשוט.. מקסים!

למעלה