פיק לMrs Wing!

מיה 1342

New member
פיק לMrs Wing!

סוף סוף הגיע תאריך הפירסום! וכן, השעה כבר אחרי חצות אבל אם לא הלכתי לישון זה עדיין ה-21

אז ביקשת ג'יימסיריוס שיגרום לך לקפוץ מהחלון, ואני יכולה להבטיח לך שהוא גרם לי לרצות לעשות בדיוק את זה כמה פעמים.
ג'יימסיריוס, PG13, אנגסט, 1800 מילים.
אגב, לא מצורף קובץ כי אין לי וורד במחשב, אם זה קריטי למישהו אני אנסה למצוא פיתרון לעניין.
מקווה שתהני

מיה 1342

New member
חלק ראשון

מסיבת הניצחון של גמר גביע הקווידיץ' בשנה הרביעית של סיריוס היא אחד מאותם אירועים שסיריוס היה שמח להעלים מהזיכרון של כולם.

"סיריוס בלק!" מלאני הופקינס אמרה ונפלה אל הכיסא הריק לצידו בחדר המועדון.

"מלאני, אני חושב שאולי כדאי שתפסיקי עם הוויסקי," הוא אמר ולקח את הבקבוק מידה, לוגם לגימה גדולה.

"אני יודעת שאתה הרודף של הקבוצה, אבל הבנות בטח רודפות אחריך כל היום," הנערה הבלונדינית אמרה וקרצה לעברו בחוסר חן, מניחה יד על ירכו.

"וואו," סיריוס אמר בהרמת גבה, "באמת כדאי שתפסיקי עם הוויסקי."

"אתה לא נחמד," היא מילמלה והחמיצה פנים. "אמרו לי שאתה נחמד, סיריוס בלק. אתה לא נחמד."

"מי אמר לך שאני נחמד?" הוא שאל וקם ממקומו בלי לחכות לתשובה, לוקח את בקבוק האלכוהול איתו.

"לילי! ליליייי!" ג'יימס הופיע מאחוריו, מועד לעבר הנערה הג'ינג'ית שעמדה עם כמה בנות בפינת החדר.

"תעזוב אותי, חתיכת פוץ," היא ענתה לו והסתובבה חזרה לחברותיה באופן שהראה שהיא כבר מורגלת לסיטואציה.

"בנות," ג'יימס אמר לסיריוס ולגם מהמשקה שבידו.

"אולי כדאי שתשב, קרניים," סיריוס אמר וגרר אותו לעבר אחת הספות הפנויות, מתיישב לצידו.

"שאני אשב? שאני אשב?!" ג'יימס הביט בחברו ונענע את ראשו. "אולי אתה תשב! כן. אתה תשב."

"אני יושב," סיריוס השיב וניסה להחניק את צחוקו. "אני יושב לידך."

"הו, ממש גיבור גדול, רך כף," ג'יימס אמר ופיהק פיהוק גדול, מניח את ראשו על כתפו של סיריוס. "אני חושב שאני רק אעצום עיניים לרגע."

סיריוס הזיז את ראשו את ג'יימס, מתעלם מתחושת החמימות שעלתה בביטנו. "בוא, הגיע הזמן ללכת לישון."

הוא נעמד ושם את ידו של ג'יימס מעבר לכתפו, מעביר את משקלו של חברו אליו. "איך אני נעשיתי המבוגר האחראי בינינו?"

ג'יימס פלט נחרת צחוק. "המבוגר האחראי. אתה. סירי, האביר הפרטי שלי."

"אם תקרא לי סירי עוד פעם אחת זה יהיה הדבר האחרון שתגיד," סיריוס השיב בלי כעס בקולו.

"סירי. סירי, סירי, סירי," ג'יימס אמר כשהם נכנסו לחדר השינה הריק.

"אידיוט," סיריוס אמר ונתן לג'יימס אגרוף ידידותי בכתף, שגרם לו לאבד את שיווי המשקל שלו ולמעוד אחורנית. "היי, היי! תיזהר, אידיוט!"

"אתה בכל זאת אוהב אותי," ג'יימס אמר ונשען על סיריוס כדי לא ליפול. סיריוס ידע שהוא רק מתגרה בו, ובכל זאת הוא לא יכל שלא לשים לב כמה הם קרובים, והרגיש את לחייו מתחממות.

"כדאי שתלך לישון," הוא אמר בשקט אך לא התרחק.

"כדאי," ג'יימס ענה, ובמקום להתרחק הוא סגר את הפער ביניהם, מצמיד את שפתיו לשפתיים של סיריוס.

ג'יימס מנשק את סיריוס בחדר השינה שלהם ושניהם שיכורים וזאת כל כך קלישאה שסיריוס היה צוחק על עצמו אם הוא לא היה עסוק מדי בלנשק את ג'יימס בחזרה.

הנשיקה ביניהם התעצמה, אחד עוצר לנשום והשני לוכד שוב את פיו בשלו, עד שלבסוף ג'יימס עצר את הנשיקה ולקח צעד אחד אחורה.

"סיריוס," הוא לחש, לא מביט בעיניו של חברו.

"ג'יימס," הוא לחש גם הוא, מנסה להסדיר את נשימותיו.

"זאת הייתה טעות," ג'יימס השיב. "אתה יודע את זה, נכון? זאת הייתה טעות."

סיריוס הרגיש כאילו שפכו עליו דלי של מי קרח. "טעות?"

"אנחנו לא אמורים לעשות את זה, אסור לנו להיות ביחד," ג'יימס אמר בלחץ. "יעיפו אותנו מבית הספר!"

"מה שתגיד," סיריוס אמר ונכנס לחדר האמבטיה והתעלם מקריאותיו של ג'יימס, מנסה לעצור את דמעותיו. בוכה כמו ילדה קטנה, ממש בן ראוי למשפחת בלק האצילית. הוא חיכה שם עוד דקות ארוכות עד שהיה בטוח שג'יימס כבר הלך לישון לפני שיצא חזרה אל החדר.

"חתיכת אידיוט," הוא לחש, ספק אל עצמו וספק אל ג'יימס שישן במיטתו שבקצה השני של החדר.

בבוקר ג'יימס יקום עם האנגאובר ויתנהג כאילו הוא לא זוכר מה קרה, וסיריוס יעשה טובה לשניהם ולא יזכיר את השקר הברור בעיניו של חברו.

*

"אני חושב שזה עץ. לא, כיסא?" ג'יימס אמר ושפשף את קצה אפו. הוא וסיריוס ישבו משני צידיו של שולחן עץ קטן ומתנדנד, רכונים מעל שני ספלי תה ישנים בגוון חום מכוער. הכיתה סביבם הריחה כאילו מישהו שפך בה בקבוק בושם חזק במיוחד, ושאר הילדים בכיתה ישבו גם הם בזוגות סביב שולחנות בגדלים שונים.

"תן לי לראות," סיריוס אמר ולקח ממנו את ספל התה. "זה בכלל ספל, אידיוט."

"מצחיק מאוד," ג'יימס אמר אבל לא הצליח להסתיר את החיוך שלו. "לפי הספר זה אומר שבעתיד תהפוך להיות רווקה זקנה ואומללה שמגדלת סקרוטים פוצי תחת."

"היי, כל אחד והשאיפות שלו בחיים," סיריוס השיב והרים את ספל התה השני.

"שאלתי את לילי אם היא רוצה ללמוד איתי לבחינת הבגרות ב - "

"והיא לא הסכימה," סיריוס קטע אותו והביט לתחתית ספל התה כאילו היא הדבר הכי מעניין שראה בחייו. "איזה הפתעה, אחרי שנתיים שנים של סירובים."

"זה היה שונה," ג'יימס התעלם מהטון של סיריוס. "לקח לה זמן לענות הפעם."

"אני רואה זאב," סיריוס אמר בטון סופי.

"זאב? כבר עדיף כיסא," ג'יימס התקרב להביט בספל אך באותו רגע הגיע פרופסור פיבלט ולקח את הספל מידו של סיריוס.

"איך אתם מתקדמים, נערים חביבים?" הוא שאל והביט לתוך הספל בחיוך שנעלם במהירות. "למי הספל הזה שייך?"

"לי," ג'יימס אמר.

"אוי, נערי. אני כל כך מצטער," פרופסור פיבלט אמר בטון דרמטי ומשך את תשומת הלב של שאר התלמידים.

"מה קרה?" ג'יימס שאל, כמעט בעניין.

"אני רואה את הגרים," הפרופסור השיב והכיתה סביבם השתתקה.

סיריוס הביט בג'יימס שהביט בו בחזרה בהבעה שסיריוס לא הצליח לפענח.

"הגרים?" ג'יימס שבר את השתיקה לבסוף, "זה אומר שאני מקבל פטור משיעורי הבית?"

כמה ילדים צחקו חלושות, והפרופסור נענע את ראשו באיטיות. "הכיתה משוחררת להמשך השעה. שמור על עצמך, אדון פוטר הצעיר."

שאר התלמידים התחילו לצאת מהחדר, חלקם נמנעים מלהביט לכיוונו של ג'יימס בזמן שאחרים נעצו מבטים כאילו הוא עמד ליפול ולמות בכל רגע.

"זה לא הגרים" ג'יימס אמר והביט פעם נוספת בתחתית הספל שלו.

"לא, זה לא," סיריוס השיב ויצא מהכיתה בלי לחכות לחברו.

מיה 1342

New member
חלק שני

בשנה השישית סיריוס מתחיל לצאת עם מריסה.

היא בלונדינית עם עיניים כחולות, ויש לה מחשוף שיכול לגרום גם למרביצן לסטות מהמסלול.

הם הזוג של השכבה, הבנות שולחות לעבר מריסה מבטי שנאה והבנים מביטים בסיריוס בספק הערצה ספק קנאה.

סיריוס מחבב אותה, באמת. היא מצחיקה, יפה, אפילו מסוגלת לנהל שיחה ברמה סבירה.

רוב הזמן היא מצליחה להשכיח את דעתו מג'יימס, ואם לפעמים הוא קם בבוקר ומקווה לראות את ג'יימס שוכב לצידו במקום את מריסה, זה לא כאילו שהוא הולך לספר את זה למישהו.

היא נפרדת ממנו בחודש מאי, באחד הביקורים בהוגסמיד.

הם התיישבו בפונדק שלושת המטאטאים וסיריוס הזמין להם נזיד בשר ושתי כוסות בירצפת שהגיעו כעבור כמה רגעים.

"אני לא חושבת שזה עובד בינינו," היא אמרה בשקט מעל כוס הבירצפת שלה.

"את נפרדת ממני?" סיריוס שאל בהפתעה חסרת רגש.

"סיריוס, אתה יודע שאני אוהבת אותך. אתה הגבר המושלם, כל אחת הייתה רוצה להיות איתך. אבל אני לא יכולה לגרום לך לאהוב אותי כשאתה כבר אוהב מישהו אחר."

"מישהו אחר?" הוא שאל, הלב שלו מתחיל לפעום במהירות בזמן שהוא מנסה לשמור על הבעת פנים ניטרלית.

היא הסתכלה עליו ברחמים עם עיניים דומעות. "אתה לא שקרן טוב כמו שאתה חושב. אל תדאג, אני לא אגלה לאף אחד. הייתי נשארת פה לסיים את הבירצפת, אבל אני חושבת שהבכתי את עצמי מספיק ליום אחד. ביי, סיריוס. תשמור על עצמך," היא קמה ממקומה, נתנה לו נשיקה מהירה על הלחי ויוצאה מהפונדק, משאירה אחריה ריח מתוק של פרחים.

"לעזאזל," סיריוס לחש ולגם מהבירצפת.

*

סיריוס צעד בשביל של בית מספר 24, אוחז מזוודה בידו האחת ובשביט 200 שלו בידו השניה - הוא זכה להרבה מבטים עקומים מהולכי רגל ברחוב, אבל אם למישהו יש בעיה הוא מוזמן ללכת למות באיזה פינה חשוכה, כי סיריוס כבר קיבל את המנה היומית שלו של אנשים טיפשים. הגינה המטופחת של הבית ירוקה להפליא למרות הקיץ הכבד, ואוויר הלילה מלטף את עורו בבריזה נעימה.

הוא דפק על הדלת, וכשהיא נפתחה כעבור כמה רגעים וג'יימס עמד בפתח הוא אמר, "הם העיפו אותי מהבית," כאילו מדובר בהערה על מזג האוויר או בברכה לערב טוב.

ג'יימס שקט לרגע, צל משונה עובר בעיניו ונעלם כמעט מיד. הוא הושיט את ידו אל המזוודה של סיריוס כאילו ענה 'ערב טוב' בחזרה, ובאותו רגע סיריוס רצה לנשק אותו, רצה להגיד תודה. במקום, הוא צעד אחרי ג'יימס לחדרו בקומה העליונה, וזאת הפעם הראשונה והאחרונה שהם מעלים את הנושא.

*

"תחשבו על הזיכרון הטוב ביותר שלכם," פרופסור אלקר אמר להם לפני שפיזר אותם בחלל הכיתה ונתן להם לעבוד על זימון הפטרונוסים שלהם.

סיריוס הרים את השרביט ועצם את עיניו. הוא נזכר באותם בקרים של הקיץ האחרון, עליו ועל ג'יימס שכובים על הדשא, כל כך קרובים עד שסיריוס יכול לשמוע את פעימות הלב של ג'יימס. הוא חשב על החיוך של ג'יימס, על הנשימות שלו כנגד עורפו באותם הבקרים, על נשיקות עדינות, על השיער המבולגן שלו שרק ימשיך להתבלגן בהמשך היום.

כשסיריוס אמר "אקספקטו פטרונום" הוא ידע שהכישוף עובד עוד לפני שהמילים יצאו מפיו, ושובל אור דק יצא מקצה שרביטו, נע בגלים מהפנטים בענן ערפל עד שדמות כלב גדולה פרצה דרכו. הכלב הקיף את הכיתה ולבסוף התיישב לרגליו של סיריוס, גורר קריאות התפעלות מהילדים בכיתה וגם כמה קריאות פחד מבנות אחדות. סיריוס גאה בעצמו, וכשהוא רואה את ג'יימס מחייך אליו חיוך רחב וצוחק, "רך כף, למה הפטרונוס שלך נראה כמו הגרים?" הוא לא יכול לעצור את החיוך הזהה שלו.

ג'יימס הוא הזיכרון הכי טוב של סיריוס, הוא מופיע בכל חיוך של סיריוס, בכל נשימה. לפעמים הוא מרגיש שהם כל כך קרובים עד שהוא לא יודע איפה ג'יימס נגמר והוא מתחיל. לפעמים סיריוס חולם שהוא מסתכל במראה ורואה את ג'יימס מביט בו בחזרה בהשתקפותו, והחלום הזה מפחיד אותו יותר מכל סיוט אחר.

*

סיריוס ישב ליד האגם בשעת צהריים, קרני השמש מחממות את פניו והרוח פורעת את שיערו. הוא הדליק את הסיגריה שבידו בהינף שרביט קל ושאף את העשן לריאותיו.

"אתה יכול לשבת, אתה יודע," הוא אמר בלי להזיז את מבטו מהאגם. "אני אולי מגיע ממשפחה עשירה, אבל עדיין לא הצלחתי לשכנע את מקגונגל לתת לי לקנות את האגם. זה יכול להיות מדהים, השקעה חכמה בשביל הילדים שלי."

"אתה אידיוט," רמוס ציין והתיישב לידו על הדשא. "ג'יימס מחפש אותך."

סיריוס ישב בדממה כמה רגעים, מעביר יד בשערו. "אני יושב ליד האגם באמצע היום. זה לא כאילו שאני מתחבא ממנו, הוא יכול למצוא אותי אם הוא רוצה."
"סיריוס," רמוס אמר והרים גבה לעברו, לא מתרשם.

"לך תזדיין, אני לא מתחבא," סיריוס ענה וניסה להסתיר את הכעס בקולו בלי הצלחה.

"אתה מתנהג כמו ילד קטן, ואתה מתחבא."

"יודע מה? בסדר, בוא נזרום לרגע עם התסריט שלך. אני מתחבא. למה שאני אתחבא, בשם מרלין?" סיריוס שאל, מביט לראשונה לעברו של חברו.

"אני יודע עליך ועל ג'יימס, אתה יודע," רמוס אמר בשקט, וסיריוס הרגיש את ליבו מאיץ. "ולפני שאתה מנסה להכחיש, זה לא מפריע לי."

"על מה אתה מדבר?" הוא שאל וניסה להישמע רגוע.

"באמת? סיריוס, חשבתי שאתה שקרן טוב יותר," רמוס צחק בקלילות. "ג'יימס מספר לנו שלילי הסכימה לצאת איתו סוף סוף ופתאום אתה מתחבא ממנו? שלא לדבר על כל המבטים שאתם מחליפים כשאתם בטוחים שאף אחד לא מסתכל, וכל הפעמים שאתה מסתכל עליו כשאתה בטוח שהוא לא מסתכל."

"זה לא מפריע לך?" סיריוס לא ניסה להכחיש יותר וזרק את בדל הסיגריה שבידו אל האגם.

"אתם החברים הכי טובים שלי, זה לא משנה כלום. כשאתם גיליתם את... הבעיה החודשית שלי," הוא אמר בשקט, "לא עזבתם אותי. לעזאזל, החלטתם להצטרף אלי! שלושה מטורפים..."

סיריוס נרגע לבסוף וצחק בשקט, "היינו זקוקים לקצת אקשן, אל תתרגש יותר מדי."

"בכל מקרה, זאת לא הנקודה. אתם לא עזבתם אותי כשאף אחד לא קיבל אנשים כמוני, אני לא עומד לעזוב אותך רק בגלל שאתה אוהב מישהו בצורה שהחברה לא מקבלת. לעזאזל עם החברה."

"לעזאזל עם החברה," סיריוס חזר אחריו. "לעזאזל עם ג'יימס."

"אני חושב שכדאי שתפסיק להתחבא," רמוס אמר וקם על רגליו.

"אולי," סיריוס אמר. "רמוס," הוא קרא לעבר חברו שהסתובב לעברו. "תודה."

"אין על מה," רמוס השיב בחיוך והתקדם לעבר הטירה.

*

זה מפסיק, אחר כך. אחרי שלילי סוף סוף נכנעת לחיזורים של ג'יימס. אין יותר התגנבויות לחדר הנחיצות באמצע הלילה, נשיקות חטופות ולחישות חלושות.

הם לא מזכירים את זה יותר, אבל בעצם, מעולם לא הזכירו בכל מקרה - לא דיברו ביניהם על מה שהם עושים, לא הדביקו תויות.

סיריוס יתגבר בסוף, הוא יודע. הוא יתגבר ויתבגר וימצא מישהו אחר שיעשה אותו מאושר.

בנתיים, הוא מסתכל על ג'יימס שיושב בצידו השני של השולחן באולם הגדול, מחייך לעברו חיוך רחב, עיניו מנצנצות מאושר.

בנתיים, זה מספיק.

מיה 1342

New member
ועוד כמה הערות חשובות לפני הקריאה

כי כמובן שחייבים לשכוח כמה דברים.
קודם כל, הפיק לא עבר בטא עקב מחסור בזמן, מקווה שזאת לא בעיה רצינית.
חוץ מזה, מעבר לג'יימסיריוס הפיק מכיל גם ג'יימס/לילי וסיריוס/oc.
זהו, קריאה מהנה!

noyrov

New member
תגובה

אני אוהבת את המשפט פתיחה. סיריוס במיטבו

"הנערה הבלונדינית אמרה", "סיריוס אמר"- לא שזאת טעות, אבל צורה יפה יותר לכתיבה היא "אמר סיריוס", "אמרה הנערה" וכו'

"אולי כדאי שתשב, קרניים" - נראה לי הגיוני שהם המציאו את הכינויים אחד של השני רק אחרי שהם כבר הפכו לאנימאגים, בשנה החמישית? אבל מצד שני, יכול להיות שהם ידעו כבר בהמלך העבודה על זה למה הם הולכים להפוך, אז הכינויים יכולים להיות גם בשנה הרביעית..

"יעיפו אותנו מבית הספר!"- נכון שזה שנות השבעים, אבל לא נראה לי שדמבלדור היה מעיף אותם מהבית ספר אם הם היו ביחד... כן הגיוני שג'יימס יחשוש למעמד החברתי שלו או לחוסר הבנה מצד הסביבה.

"בבוקר ג'יימס יקום עם האנגאובר ויתנהג כאילו הוא לא זוכר מה קרה, וסיריוס יעשה טובה לשניהם ולא יזכיר את השקר הברור בעיניו של חברו." - מדהימים

הסצנה בשיעור גילוי עתידות משעשעת ונהדרת

"רוב הזמן היא מצליחה להשכיח את דעתו מג'יימס, ואם לפעמים הוא קם בבוקר ומקווה לראות את ג'יימס שוכב לצידו במקום את מריסה, זה לא כאילו שהוא הולך לספר את זה למישהו."- אני אוהבת את הנימה האגבית בה זה מסופר, וגם את הדרך בה נראה שסיריוס משלים עם המצב כמו שהוא. הוא לא הולך לכפות על ג'יימס משהו שהוא לא מעוניין בו, לא משנה כמה הוא סובל בעצמו.

דרך אגב, בחלק השני של הסיפור את קצת עוברת מלשון עבר להווה ובחזרה ("היא נפרדת ממנו בחודש מאי", "היא הסתכלה עליו"). לדעתי עדיף לשמור על אחידות הזמן המסופר

"את נפרדת ממני?" סיריוס שאל בהפתעה חסרת רגש" - אממ, פרדוקס

"אבל אם למישהו יש בעיה הוא מוזמן ללכת למות באיזה פינה חשוכה, כי סיריוס כבר קיבל את המנה היומית שלו של אנשים טיפשים" - מעבר לזה שזה משפט חזק ונהדר, אני הייתי משנה ל"הוא קיבל את מנת האנשים הטיפשים היומית שלו", או אפילו רק "מנת הטיפשות היומית".

"ג'יימס שקט לרגע, צל משונה עובר בעיניו ונעלם כמעט מיד. הוא הושיט את ידו אל המזוודה של סיריוס כאילו ענה 'ערב טוב' בחזרה"- אוקיי, כן. זה למה הם כזה זוג מדהים ואיך זה שלא כולם רואים את זה.

"הוא נזכר באותם בקרים של הקיץ האחרון, עליו ועל ג'יימס שכובים על הדשא" - במקום "עליו" צריך להיות "בו ובג'יימס".

"ג'יימס הוא הזיכרון הכי טוב של סיריוס" - אני לא חושבת שמישהו אי פעם ניסח את זה בצורה יותר טובה מהמשפט הזה.

"אני אולי מגיע ממשפחה עשירה, אבל עדיין לא הצלחתי לשכנע את מקגונגל לתת לי לקנות את האגם. זה יכול להיות מדהים, השקעה חכמה בשביל הילדים שלי."-

"מביט לראשונה לעברו של חברו" - מספיק "לעבר חברו"

"אתם החברים הכי טובים שלי, זה לא משנה כלום. כשאתם גיליתם את... הבעיה החודשית שלי," הוא אמר בשקט, "לא עזבתם אותי. לעזאזל, החלטתם להצטרף אלי! שלושה מטורפים..."
סיריוס נרגע לבסוף וצחק בשקט, "היינו זקוקים לקצת אקשן, אל תתרגש יותר מדי." - אני ממש אוהבת את המשפט של רמוס ואת התשובה של סיריוס. מתאים מאוד לרמוס להכיר תודה ככה לחברים שלו, ועוד יותר מתאים לסיריוס לבטל את מה שעשה ולנסות לתרץ את זה באופן אנוכי כלשהו. בכלל, כל השיחה בינהם נהדרת.

"לעזאזל עם החברה," סיריוס חזר אחריו. "לעזאזל עם ג'יימס."- וזה נראה לי השלב שבו התחלתי לבכות
כי באמת, לעזאזל לעזאזל עם ג'יימס.

"בנתיים, הוא מסתכל על ג'יימס שיושב בצידו השני של השולחן באולם הגדול, מחייך לעברו חיוך רחב, עיניו מנצנצות מאושר. בנתיים, זה מספיק." - אין לי מילים לתאר כמה אני אוהבת את סיריוס. לפעמים נראה לי שג'יימס בכלל לא ידע עד כמה סיריוס אוהב אותו, עד כמה הוא חשוב לו, על כמה הוא היה מוותר רק כדי לעשות אותו מאושר.

טוב, תקשיבי. אני לא יודעת אם לקפוץ מהחלון, אבל כן לשבור לי את הלב ולהכאיב כל כך חזק. הפיק הזה דוקר ונוגע בכל המקומות הנכונים. הוא מריר בגלל ההחמצה, ומתוק כי כולם IC ואהובים ומוכרים מאוד, השיפ הזה הוא אחד השיפים האהובים עלי ביותר והפיק שלך הוא דוגמא מצויינת למה. וזהו, אני מאוהבת בהם ובך. תודה רבה על הפיק הזה!

מיה 1342

New member
ווהו תגובה

איזה תגובה מדהימה, אין לי מושג איפה להתחיל בכלל

קודם כל, כל טעויות הניסוח והזמנים הן כתוצאה מזה שלא לקחתי בטא, פשוט נזכרתי קצת מאוחר מדי וכשעברתי על הפיק לא שמתי לב לדברים האלו. בהתחלה הפיק נכתב בהווה, אחרי זה העברתי אותו לעבר ופיספסתי כמה מעברים בדרך.

הכינויים שלהם - אופס

תראי, אני מסכימה איתך שדמבלדור לא היה מעיף אותם מבית הספר (בטח כשאנחנו יודעים שדמבלדור הומו), אבל אני כן חושבת שילד בן 14 שהרגע עשה משהו שמבחינתו הוא אסור לא לגמרי חושב בהגיון, בטח כשאת לוקחת בחשבון את היחס להומואים באותה תקופה - אם אף פעם לא היה הומו מוצהר בהוגוורטס, ג'יימס לא באמת יכול לדעת איזה עונש יתנו להם, לא? (לא שבאמת יענישו אותם. אבל שוב, ג'יימס-בן-14)

אהבתי את התגובה שלך על הנימה האגבית של סיריוס. האמת שאני חושבת שבאופן כללי הוא דמות מאוד אגבית, את יודעת? כאילו הוא פשוט זורם עם מה שהחיים נותנים לו. הוא מאוד יודע לעמוד על שלו (כמו שאנחנו יודעים שקרה עם המשפחה שלו יותר מפעם אחת), אבל מצד שני הוא גם מאוד יודע איפה מדובר במלחמה אבודה, ולרוע המזל ג'יימס הוא לגמרי מלחמה אבודה (לפחות לפי הקאנון שלי).

באמת שהתגובה שלך שימחה אותי בטירוף, את רואה את סיריוס ואת השיפ הזה ממש כמוני וכיף לראות עוד אנשים שמוצאים את ההגיון בשיפ. תודה רבה רבה רבה על התגובה הארוכה והמושקעת, שמחה מאוד שאהבת :)

Mrs Wing

New member
תודהתודה

אוקי ממש הייתי צריכה משהו כזה. במיוחד אחרי 807. קשה לי להסביר עד כמה.

ממש אהבתי את סיריוס שלך. אוקי את קצת מבינה את אותו כמוני בקטע שהוא בנאדם מאוד איך לנסח את זה.. אגבי. כאילו הדברים שמזיזים אותו הם לא הדברים שהיית מצפה. וזה ממש יפה אפשר לראות את זה כאן למשל -
רוב הזמן היא מצליחה להשכיח את דעתו מג'יימס, ואם לפעמים הוא קם בבוקר ומקווה לראות את ג'יימס שוכב לצידו במקום את מריסה, זה לא כאילו שהוא הולך לספר את זה למישהו.
היא נפרדת ממנו בחודש מאי, באחד הביקורים בהוגסמיד.

הוא דפק על הדלת, וכשהיא נפתחה כעבור כמה רגעים וג'יימס עמד בפתח הוא אמר, "הם העיפו אותי מהבית," כאילו מדובר בהערה על מזג האוויר או בברכה לערב טוב. - אעעע אהבתי איך שבנית את המערכת יחסים וזה לא הרגיש כמו עוד פיק שאני קוראת עליהם. בקטע טוב, רק שיהיה ברור.

"תחשבו על הזיכרון הטוב ביותר שלכם," - כל הפסקה שבאה אחרי המשפט הזה.

"ולפני שאתה מנסה להכחיש, זה לא מפריע לי." - רמוסס

בנתיים, זה מספיק. - כן כאן בערך קפצתי מהחלון אז עבודתך הושלמה

מיה 1342

New member

ממש שמחה שאהבת את הפיק, אין לך מושג איזה תחושת הקלה זאת הייתה לחזור הביתה אחרי 807 ולשכוח ממתמטיקה בשביל לעבוד על הדברים האחרונים בפיק. כזאת בגרות זוועה...

כיף לראת שאת באמת תופסת את הדמויות ואת מערכת היחסים כמוני, זאת הייתה המטרה ואני שמחה לראות שעמדתי במשימה

למעלה