פיק ^_^

Hinamori

New member
פיק ^_^

פאנדום: בליץ' [נה נו דה. ס.ס] שיפ: היטסוגאיה/הינאמורי [ציפיתם למשהו אחר ? XD] דירוג: PG [כאילו יש פה מישהו בן 10] אורך: דראבל משולש XDDDD כלומר 300 מילים [בידיוק !!!111 ולא כולל את השם ואת מה שיוני כתבה ליידו. אתם יכולים לבדוק עם הוורד ]: ואני יודעת שאין דבר כזה דראבל משולש !!1 >>;;;] קטגוריה: פלאף, והיטסו קצת אנגסטי אבל טונות של פלאף וקיטש וסוכר וכן !! ._. הערות:
למנגה מפרק ... 190 ? לא יודעת. אני אפרסם את זה שוב כשזה יגיע לאנימה, בכל מקרה. תודה ליוני הבטא, שבלעדיה היטסוגאיה היה אוכל הליכה. ואם היטסוהינה היו שלי הם כבר היו ביחד ממזמן והייתם רואים אותם הרבה יותר~

Hinamori

New member
בהודעה [: ../images/Emo58.gif

כלניות היטסוגאיה טושירו ישב על גג ביתה של אוריהימה, חושב על ואיזורדים ואראנקארים והינאמורי ומה שמאטסומוטו ואוריהימה אוכלות עכשיו ולמה הכוכבים מסודרים ככה, שיערו הלבן מתנופף ברוח. הוא כבר הבין שהוא אוהב אותה. אבל הוא לא ראוי לה. הוא לא הצליח להגן עליה, הוא נכשל. אם היא תמות, זו תהיה אשמתו... הו, הלוואי שהיא תהיה בסדר, חשב, ואז אני אוכל ללכת רחוק מכאן, ולא אזיק לה יותר. הוא קפץ במקומו וכמעט נפל כשהטלפון הסלולארי שלו התחיל לצפצף. "כן ?" הוא שאל, משועמם. "הינאמורי מומו, סגנית פלוגה חמש התעוררה מהקומה." נשמע קולה הרגוע של אונוהאנה רטסו מהצד השני. "מה ... מה ?!" הפעם הוא נפל מהגג, ונחת בגינה. "היא מצטרפת אליכם. שלחנו אותה לפני כמה דקות. היא בטח כבר שם." אונוהאנה נתקה, משאירה את היטסוגאיה מבולבל ומופתע. בעודו מנקה את עצמו מאדמה, הוא הרגיש את הרייאטסו של הינאמורי, ממש מאחוריו. היטסוגאיה עמד שם, קפוא במקומו. ומה אם הוא חולם ? הוא לא רצה להסתובב ולראות שהיא לא שם. מצד שני, הוא לא ידע איך יוכל להביט בפנייה אחרי שנכשל להגן עלייה ככה. "היטסוגאיה-קון !" נשמע קולה של הינאמורי מאחוריו. הוא הסתובב בבת אחת, המום. היא עמדה שם, שיערה הפזור מתנופף ברוח, ונראתה יפה מתמיד. "ה-הינאמורי !" הוא אמר. היא נפלה על צווארו בחיבוק, ובלי לדעת מה הוא עושה, הוא נישק אותה. מה אתה עושה, אידיוט ?! הוא התנתק ממנה במהירות. "אני מצטער ..." "למה ?" "לא מגיע לך מישהו כמוני," הוא השפיל את מבטו, "מגיע לך מישהו מבוגר יותר, וחזק יותר, וגבוה יותר ו – " היא צחקה. "אני אוהבת אותך, אז למה זה בכלל משנה – ?" הוא הניד בראשו. "לא הצלחתי להגן עלייך מפני אייזן. את – את יכולת למות ..." "לא איכפת לי." היא אמרה. היטסוגאיה הוא אדם רציני מדיי בשביל לעשות דברים טיפשיים כמו להריח כלניות. אבל ברגע ששפתותיהם נפגשו הוא ידע שאם הינאמורי מריחה כמו משהו, הינאמורי מריחה כמו כלניות.

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ../images/Emo58.gifמנגה. מה איפה ~.~

כי היטסוגאיה בעולם האמיתי וגם כי הינאמורי בקומה י.י

KiaritChan

New member
../images/Emo221.gifאני לא קוראת ת'מנגה. שכחת?

אבל זה בתכנון. @@"..אולי.

Hinamori

New member
איך אתם לא שמים לב @____@

טוב אבל אני לא אגיד שאין כי כי כי מישהו יכול לשים לב. ס.ס;

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif

אני מאוד אוהבת את סגנון הכתיבה שלך, הוא זורם וחמוד וגורם לי להזדהות עם שירו-קון. 3> כשהוא נפל אל תוך הגינה זה היה ממש משעשע. XDDD השורה האחרונה הייתה כל כך אוווווווו $#&RTHSRUJ ;___________; אם לא אכפת לך מקצת C&C, אני לא חושבת שהפיק הזה היה צריך להיות דראבל [אפילו אם הוא משולש]. זה מרגיש כאילו את ניסית לדחוס יותר מדי אירועים, שהכל זז מהר מדי. עדיף שהיית עושה וואן-שוט ומרחיבה קצת יותר (אמר האינר סלף שלו!). זה נראה לי קצת מוזר שברגע שמומו קמה מהתרדמת, מבולבלת, אבודה וחסרת שירו, וסביר להניח שעדיין לא עיכלה את כל מה שקרה עם הקפטן שלה, ישר שולחים אותה לעולם האמיתי. מסכנה, שיתנו לה לנוח כמה ימים. או לפחות כמה שעות. י.י;

Hinamori

New member
היי, מי אמרה שהיא ישר קמה ם:

היא קמה ולא ממש הודיעו לו םם; ו-ו-ו-ו-ו-[מה זה C&C ! ביקורתבונה ? ס.ס]גמאני שמתי לב לזה אבל לא ידעתי איך לעשות את זה אחרת ._.; לא רציתי דראבל, גם משולש או מרובע או מחומש או משושה או וואטבר, רציתי 2 עמודים בוורד. אבל לא יצא לי ככה, אז עשיתי דראבל ]: כן.

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif למה לא הודיעו לו!!!11 זנות.

C&C - קומנטס אנד קריטיסיזם~

NuShiCieNta

New member
היי, למה שיער פזור? ../images/Emo142.gif

מה קרה ל- "היא עמדה שם, ושיערה היה אסוף על ראשה בעגבנייה המכוסה ב___ ירוקה, כתמיד." ?~! אבל זה עדיין יפה XD

למעלה