פיראט מאסטר ניתוח כישלון

natyh

New member
פיראט מאסטר ניתוח כישלון

סדרות הישרדות הן אחרי ולפני הכל בידור , בדרך כלל בידור לחובבי האתגרים המשימות והטיולים אך לא רק . בפרק ששודר אתמול העיפו את אזמית , בסך הכל הוא הביא זאת על עצמו ביהירות וטיפשות , אך אחלו שנשארו פחות טובים ממנו . שני הקצינים כבר לא קצינים ג'יי ובן תקעו לו סכין בגב , כצפוי אך תמיד פוגע וסך הכל הטוב מכולם בחוץ, טעות חריפה של אזמית היתה לותר על ג'ופיטר וחוסר ההבנה שלו מיהו ג'יי היה בעוכריו . עכשיו הקפטיין היא כריסטה אך הסדרה הפכה להיות החיים עצמם , אפורה מטופשת וחסרת כל תקוה סם החיים של סדרה כזו הוא התקוה , התקוה שהטוב ינצח . עכשיו אין שם תקוה . התקוה שאם אתה טוב באמת וישר , לא ניתן יהיה לפגוע בך , עכשיו נשארו שם הרעים והתחמנים : כל אלו שלא מתאימים להיות שם , אך תיחמנו . השותפות בין קנדרה , לואי קריסטה ג'יי בן נסה ועוד משתתפת פשוט לא שוה צפיה .

Fairywitch

New member
לא כל מי שנשאר רע ותחמן...

כריסטה עצמה- שעמדה במילה שלה לקנדרה. נסה שהיא ממש בסדר, לואי, קנדרה... ועוד. התחמן הגדול הוא ג'יי הגועלי הזה, אזמית' היה תחמן ודי מניאק, וג'ו דון היה בסדר רק כשהוא לא היה קפטן. ג'ופיטר בכלל הייתה דוחה ותקעה לכולם סכין בגב- שחזר אליה כבומרנג. היא לא הייתה מצילה את אז, כי כל השאר הצביעו נגדו.

dararo

New member
ראית פרק אחד וכבר אתה חושב שאתה מכיר את הסדרה

אבל אתה לא. אלא אם כן ראית פרקים קודמים. אחד הדברים שאתה צודק בהם הוא שאזמית הביא את זה על עצמו, הוא היה חזק, וגם המבטא שלו עיצבן את כולם(גם אותי....) והסדרה תהיה עוד יותר מעניינת מנהנקודה הזאת.

natyh

New member
קביעה מוזרה

דוקא ראיתי הרבה יותר מפרק אחד , לא ברור לי על סמך מה נקבעה הקביעה המוזרה הזו אשמח להסבר , לא שזה ממש משנה .

n o g a m o o n

New member
נראה לי שהסידרה לא עניינה כל כך כי עובדה

שהיא ירדה מהמסך מחוסר רייטינג ומשודרת רק באינטרנט. CBS' "Pirate Master" debuted seven years to the day that "Survivor" debuted, and while the two shows shared a lot in common, the pirates were destined for a different fate: cancellation. At the end of July, CBS pulled the plug, although the remaining five episodes are being broadcast online every Tuesday. Thus, the show, which has already been taped, will continue, just online instead of on TV, and the prize money will be awarded. Ratings for the show dropped over time, as viewers didn't seem to connect with it as much as they had with "Survivor," even though both were produced by Mark Burnett. Visually, the show was perhaps even more stunning than "Survivor," but there was just one challenge per episode, and the game elements made it seem like a somewhat watered-down version of "Survivor," especially at first. מתוך אתר CBS

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo207.gifיומולדת לרוב ססטרנינו../images/Emo65.gif

הוא בן 29 ואני מאושרת! מזל טוב לו

Fairywitch

New member
למה ../images/Emo207.gif../images/Emo35.gif-מגיע לו שרשור חדש../images/Emo9.gif

לרוב!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאני באופן אישי,

חושבת שמגיע לו פורום משלו, אבל לא מקשיבים לי