פירגה, הכנתי היום את עוגת השיש טחינה שלך,

רותי410

New member
פירגה, הכנתי היום את עוגת השיש טחינה שלך,

מעולה. טעימה טעימה. אמנם השכבה העליונה קצת נסדקה, אבל הטעם נהדר. ולא מרגישים בכלל בטחינה. תודה רבה על הכול

pirge

New member
בקר אור רותי ותודה על התמונות וחוות דע

דעתך. עוגות בחושות לפעמים מתבקעות אבל זה לא מונע מהן להיות טעימות. אפשר לקשט בקוקוס וסילאן או מייפל למעלה כדי להסתיר את הבקע. או לצפות אבקת סוכר. שמחה שאהבתם,תהנו,בכיף. בקר
טוב.

cial 1

New member
רותי קבלי מחמאה אמיתית ממני זה המוצלך../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

לי לא תמיד מצליח אבל הכול טעים לך הצליך רק להגיד לך על עוה זו את יכולה לת לה עוד כמה גיוונים- יפים אבקת סוכר בעדינות שוקולד לבן לא קרמי? נוזל גם סירופ טוב? ויש לך עוגה חגיגית קבלי זאת ממני יש לך ידיים למטבח נכון יש דברים יותר מושקעים אבל אומרים יחיה? ההבדל הקטן מה הכוונה מדבר פשוט יש קישוט והשמלה היא הכי הכי על כול דבר נגיד את המשל ונמשל הזה ערב טוב לך רותי גם את לשתות תה ודקסמול בריאות תרגישי טוב מהר.
עלי קיבלתי חיסון ואני מרגישה שזה עוזר? לי יש שיעולים וזה מסיגריות אני רק שני חפיסות מנטול מעשת בשבוע וכמבן חליל לא בשבת שומרת הכול וגם מואי שבת לא אוהבת את הסיגריה רק מאוחר מאוד. ויש לפעמים שאני לא מעשנת שבוע שלם ואם אני חשה ברע לא מרגישה טוב גם רק מכאב בטן הסיגריה לא אצלי גם לחודש אבל אני כן מעשנת לא חזק
אבל כן? וזה הגורם לשיעול המשונה . זה עלי ערב טוב רותי יש לך הרבה מה להתגאות במטבח שלך חמודה חני

רותי410

New member
תודה רבה, חני. ותודה על העצות, ייושמו בעתיד.

ובאמת שמתי על החלק שנשאר סירופ שוקולד!!! אבל דברים מושקעים לא בשבילי. אין לי זמן וחשק להשקיע. אולי פעם..... או בהזדמנויות חגיגיות.

pirge

New member
חהחהחהחה גם אני לא משקיענית. כל העוגות שלי עו

עוברות שידרוג כל אחד לטעמו. בכיף. תיישמו ותהנו.

ענתי42

New member
פירגה זה פירגה תכינו את פשטידת התרד../images/Emo47.gif

איזה פשטידה טעימה מתכון של פירגה משהוווווווווווווווווו

רותי410

New member
מסכימה אתך. הלוואי שהייתי חצי ''לא משקיענית''

ממנה. ואם אפשר להכין דברים בקלות והם טעימים מאוד, למה לסבך את החיים. תמשיכי להמציא לנו מתכונים טעימים ו''לא מושקעים'', פירגה

רותי410

New member
תודה, יוכי, קשה ליפול עם המתכונים של פירגה

והתמונות - בזכותך.

שחמטית

New member
כל הכבוד רותי, נראה מקסים!

תתחדשי על המצלמה, איזה דגם קנית, איפה וכמה עלה (אם אפשר לדעת) גם אני עכשיו בחיפושים.

רותי410

New member
תודה, שחמטית. קניתי במכירה פומבית באינטרנט

באולסייל. יש המון דגמים, קראתי קצת חוות דעת בזאפ, וקיבלתי מיליון עצות מהרבה אנשים, ובסוף קניתי את מה שנראה לי מתאים. זאת מצלמה של קנון דגם: CANON PowerShot A720-IS המצלמה עלתה לי במכירה פומבית 1039 ש''ח והוספתי עוד 217 ש''ח להגדלת זיכרון, לסוללות נטענות ומטען ודמי משלוח, סך הכול 1236. יש גם זולות יותר, שהן לא רעות, ויש כמובן הרבה יותר יקרות. תבחרי את מה שמתאים לך. בהצלחה

למעלה