פירגון ומחאה

firgoon

New member
פירגון ומחאה

כמטיילים בקראוון אנו נכנסים מידי פעם לקרוא מידע ועידכונים בפורום. עד עכשו לא נרשמנו עם שם משתמש ולא השתתפנו באופן פעיל בפורום אבל לנוכח ההתקפה הבזויה המרושעת הבלתי מוצדקת והבלתי מרוסנת שהתרחשה אתמול כלפי נוהגים לטייל גלבוע וכלפי הגברת גלבוע החלטנו לפתוח דף משתמש ולהגיב: גב' גלבוע הנכבדה חזקי ואמצי אנו לא יודעים מי את ומהיכן הופעת אבל מאז שהתחלת להופיע בפורום אנו נמנים בין מעריצייך ומחפשים את תשובותייך הרהוטות והענייניות לכל שאלה ולכל פניה המשיכי בדרכך המבורכת ואל תניחי לחוסר אונים ולקנאה לרפות את ידייך מברכים את נוכחותך וממתינים להמשך ולמשתלחים: פשוט מיותר. אולי אתם מעוניינים שהגברת גלבוע תעלם מהפורום אבל אנחנו לא.

fafi10

New member
פירגון יקר - בדוק עצמך

הפורום נועד לתת מידע לאנשים וכל מי שיעשה כך יבורך אבל מי שמנצל בצורה צינית את הפורום לפירסום למרות האיסור ומנצל את זה שמנהל הפורום הןא אחד מאלו שמרוויחים כסף מהפירסום ולא מוטחק את ההודעות זאת כבר חוצפה וסתם שחיתות ועל כך התרעומת שקמה אז תשמרו את הפירגון למי שבאמת מגיע לו ולא כל אחד שמתחבה ומפרסם עצמו כאילו ללא רווח

אל תדאג

אני זו שפורשת ומשאירה אתכם עם גב' גלבוע. תהנו לכם ותפרגנו לה ולבוס שלה. אם היית קורא טוב היית מבין שהתרעומת איננה כלפי הגב' גלבוע, ואין אנו מקנאים בה כי יש לה עוד הרבה ללמוד עד שתגיע לידע שאני באופן אישי צברתי בטיוליי הרבים בחו"ל, אלא כלפי מנהל הפורום שנוהג איפה ואיפה בתגובות שבפורום וכל מי שמפרסם בדרך ישירה או עקיפה את חברתו הוא אינו מוחק (כמובן עד שאני לא מבקשת את זה ממנו, כי תודה לאל יושר ניהולי אין לו) אך חס וחלילה כותב יזכיר שם חברה מתחרה שלו ומיד הודעתו נמחקת. אז כאחת הגולשות שכתבה כאן מ"יום אפס" וניסתה לעזור ככל יכולתה וידיעתה בתחום אני ממש מצטערת שאני צריכה לעזוב, אבל לא אתן את ידי למה שהולך כאן. גם ההתנהגות הנרפסת של הנהלת הפורומים תואמת את כל מה שהולך באתר הזה. אני אחזור לכור מחצבתי באתר למטייל, שם בטוח ישמחו לקבל את מה שיש לי לומר, בלי כל הלכלוך הזה מאחורי הקלעים. שלום שלום ולא להתראות !

בן595

New member
פרישה נעימה

משהוא אומר לי שגם את הפורום הבא תצליחי לחמם" בהתלהמות ובמתח שהכנסת בפורום הנחמד הזה. מוזר כיוון שיש לך דרייב ו"אש" שיכולת לתעל עם הידע שצברת לטובתנו - הצמאים למידע לקראת הטיול הבא. אז כל טוב ו"בהצלחה" והכי חשוב שתמיד "טוב לי קרוואנים".

חוצפה מצידך

אימא של סער כותבת וותיקה כאן בפורום.והיא צודקת. מעבר לכל דבר אחר. ובניגוד לכל הניקים החדשים שצצו פה בדיוק במרץ 2008, היא כותבת פה לאורך תקופה עם המון עצות שהשתמשנו בהן בעבר. מי שצריך לפרוש /להתבייש /להסתיר את הפנים מי שצריך לפרוש- זה אתה!

shahar107

New member
את התאומה שלה?

עד עתה קראתי בשקט את ההתרחשותבימים האחרונים והאמת, זה די מביש. עד עתה מאוד נהננו (אנחנו קבוצה של 3 משפחות שנוסעות יחד כל שנה) מהעצות של אמא של סער ובאמת חבל שהחליטה לעזוב (למרות שנשמע שאת זו היא). אני מבקשת/ממליצה לך (בעיקר אם את זו היא) לרדת קצת מההתלהמות הזו ולתת לנו להמשיך ולהנות מכל העצות הנפלאות זה עזר לנו הרבה יותר עד עתה בשני טיולים שעשינו בארה"ב ובקנדה. לקראת סוף השנה נתחיל לתכנן טיול ארוך ל- 2009 באירופה. בינתיים אני נהנית לקרוא גם את תשובותיו של גלבוע וההחלטה על הטיול הולכתונרקמת אט אט. מה הכי מומלץ לילדים קטנים באירופה? אני מדברתעל ילדים בגילאי גן חובה וטרום חובה.

לא שחר 107

נורא קשה להבין איך פורום שולי כל כך של 2.5 אנשים פתאום יש בו המון גולשים שצצו בדיוק היום.לא מצאתי הודעות על השם שלך, וגם לא זוכרת אותו מגלישות קודמות. ואני לא אימא של סער, אם כי נהנתי מהתשובות שלה לאורך זמן לפני שצצה המומחית משום מקום,שמעולם לא ענתה לשום שאלה שם לא מוכר. לגבי ילדים קטנים באירופה למרות שילדי כבר לא בגיל הזה, כדאי להתייחס לעונות השנה.אם אתם מתכננים טיול ארוך של כמה חודשים כדאי להתחיל עם המדינות החמות יותר כמו איטליה או ספרד, להמשיך דרך צרפת לכוון הולנד -בעיקר בשביל הילדים ואז להמשיך צפונה כדי להגיע לסקנדינביה בקיץ . אבל תלוי מה זה ארוך בשבילכם? כמה חודשים יש לכם? כי אפשר לעשות לא מעט מסלולים גם סביב גרמניה אוסטריה סלובניה קרואטיה ועוד. אתרים לילדים יש באתר למטייל אתר שלם של מה עושים עם ילדים בכל מיני ארצות וגם פורום של טיולים במשפחות.בטח יש שם ניסיון ספציפי לגבי הגיל של הילדים.

shahar107

New member
תודה על תשובתך המשכילה

מצער רק שלכל תשובה טובה את חייבת להוסיף השמצה וללוותה ברמיזות כאלה ואחרות. לא מצאת אותי כי מי כמוך יודע שעניין הקרוואנים הוא עניין שדורש הבשלה לאור אופיו השונה ואכן לקח לנו זמן להבשיל ואומץ להכנס לפורום ולשאול שאלות... אך גם אני דפדפתי קצת אחורה וגם את לא היית כוכבת מאז שנרשמת (ב- 2003, כמדומני?! ושמך מ.י. .... כן, כן מדינת ישראל כולנו ביטחוניסטים ויודעים כיצד לגלות פרטים על האחר...בטח בעידן האינטרנט...) אז לענייננו, תודה על הההתייחסות ושיהיה לך בהצלחה. שחר .

fafi10

New member
מי שמחמם את הפורום

זה האטימות של אלו שחושבים שאפשר להפוך פורום ידי למרכז פירסום והכי חשוב טוב לי בקרוואנים - רק עם ר..... קרוואנים מ....... ישראל ואולי גם ב........ קרוואנים בלי שמות בלי טלפונים ובלי קישורים שכולם ממלא כבר מכירים ויודעים פפי נותן יעוץ ללא תשלום לכל מי שמבקש ולא רק בפורום - לא גובה כסף על זה כמו גב' גלבוע מומחה מספר 1 בארץ לטיול קרוואנים מדריך קרוואנים מומחה - היחידי בארץ עם רשיון גרמני וישראלי להדרכת קרוואנים מעל 10 שנות קרוואנים מעל 5 טיולי קרוואנים בשנה 054-6678180

טוב, הבנו שאתה יודע הכל!!!נמאס!!!

תתחיל לפזר עצות ולהשתמש בפורום הזה למה שהוא באמת מיועד וזה לתת לאנשים מידע ועצות!

fafi10

New member
סוסון ים

כאשר יתנהל כאן פורום הגון וישיר כמו שנהוג בפורומים אחרים אשמח לתת מידע ואם נמעש לך תתלונן להנהלת הפורום על הניהול המושחת והמגמטי של פורום זה ומנהלו עד אז תמתין

בן595

New member
כל הכבוד למפרגנים

אני מצטרף לדבריך ומודה לגברת גלבוע על עצותיה ותרומתה לכמונו הצמאים לדעת עוד ועוד. אל תפסיקי. שאלה: האם כל החניונים באירופה מסודרים ומאורגנים? קראתי שזה לא ממש כמו בארה"ב - שם כל חניון נראה כמו קאנטרי... עוד קראתי על איזה איגוד חניונים ASIC או משהו בסגנון. האם זה בסגנון של פספורט אמריקה? האם ניתן להצטרף כחבר והחברות מקנה הנחה? תודה.

fafi10

New member
כל התשבות לשאלות שלך בטלפון אלי

אני בעל נסיון של מעל 10 שנים 054-6678180

למעלה