פירגון לאלונה

פירגון לאלונה ../images/Emo140.gif ../images/Emo141.gif

נציגת פורום טיולי אופניים בתחרויות הדאונהיל. שולח לך ברכות על ההשתתפות - הזכיה והכתבה המעולה - לרוץ ולקרוא. בשבת הקרובה - תחרות DH במנרה - כולם מוזמנים לבוא ולעודד. גדי

alonaski

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif .... תודה! ../images/Emo99.gif

איזו הפתעה!!!!!!
שמחה לשמוע שאהבת את הכתבה שלי...
אבל מה זה שווה שאתה מזמין את כולם לעודד, ואתה עצמך לא תהיה שם???!!!
ואם כבר - אז לכל הרוכבים שיוצאים עם ציקי מחר לאוסטריה (גדי ואיילה אינדיר) - תעשו הרבה חיים!!!!
תאכלו המון אפפל שטרודל ו"גיירנק-נודל" (=לא יודעת איך כותבים את זה אבל בגרמנית זה נשמע אפילו יותר מסובך להגיה...
) ותביאו הרבה תמונות!!!!!!! אם תהיו גם בקפרון (הבנתי מציקי שיש אפשרות כזאת) - תרכבו שם את הדאונהיל'ס במסלולים המקצועיים שם ותביאו תמונות/סרטים של המסלול!!! אחחחחח.... איזה כייף לכם!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם הולכים להינות בגדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hindeer

New member
תודה לאלונה עם קצת נוסטלגיה ../images/Emo24.gif

תודה תודה תודה...לאלונה... על מה? על שלפני שנה וחודשיים אמרת לי "לדאוג לכפפות ולבוא עם מה שיש" וככה באתי לי עם אופני מדבקה של 88 ק"ג ובולם תקוע לטיול הראשון שלי עם רוכבי השרון ואיתך. ומאז...כל כך הרבה מים עברו בנהר... קצרה היריעה מלספר... זה התחיל שם וממשיך בעוד כמה ימים, באוסטריה בהרים... חבל שאת לא באה...(אם תתחרטי בטח יש טיסה של הרגע האחרון) בכל אופן המון המון בהצלחה בשבת בדאונהיל..נחשוב עלייך כשנהיה ב-אפהיל..בין שמיים לארץ.. נשלח תמונות וחיבוקים
להתראות איילה

מת לבוא לעודד אבל ../images/Emo10.gif

לא יכול - בפעם הבאה מבטיח
ותדעי לך שאני לא שוכח את את הפירגון שקיבלתי ממך בבארי - כשנשארת כדי לראות אותי מתחרה
.

יורם חן

New member
../images/Emo45.gifכיף לקרוא, איך צמח לו ענף ....

ככה בלי לשים לב. יהיה מדליק במנרה בשבת. אני מגיע עם כל המשפחה, בלי אופניים ועם מצלמה.
לכולם

yasigal

New member
מכמה משוגעים לדבר לענף שסוחף אחריו

הרבה אנשים. זה מה שקורה בדרך כלל. הקבוצות בפריפריה הופכות להיות המיין סטרים. רואים את זה בהרבה נישות: טלביזיה, תנועות פוליטיות ועוד. מקווה לבוא לעודד בשבת - אם לא יקרה שום דבר שיפריע! הבנתי מנמרוד כהן שהמסלול בנוי באופן כזה שלכל אורכו ניתן יהיה לצפות ברוכבים ככה שכדאי מאוד לבוא ולצפות! וגם להראות נוכחות! רק תדעו שאתם לוקחים סיכון ואתם עשויים להידבק בחיידק..והוא מאוד מאוד מדבק! סיגל

yasigal

New member
בהצלחה לאלונה ולכל המתחרים!

אלונה, גם הפעם ניל מתמודדת?

alonaski

New member
תודה סיגל!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif ודאי שניל

מתמודדת גם! אנחנו רק שתיים (בינתיים...). ניל נפצעה קצת בתחילת השבוע, אני מקווה שזה לא ימנע ממנה להתחרות... נראה אותך בקהל?...

yasigal

New member
אלונה בהצלחה! כמה נשים מתמודדות?

האם ניל מתמודדת שוב?

arnonke

New member
many BRCHOT from the pyrenees

good lack ALONA don´t try to enjoy the viwe tist time just go like a bulet
(...

alonaski

New member
ארנונק'ה!!! איזה כייף לי שאתה חושב

עלי שם בפירנאים....
ספר איך לכם? איך המזג אוויר? התרגלתם כבר לחמצן?...
באיזה גובה אתם נמצאים? שדר לנו תמונות שלכם משם!!!
ואגב - התחרות היתה ... הממ.... אין מילים לתאר אותה... היא היתה פשוט... התגשמות של חלום, פנטאזיה... שלושת הימים האחרונים כולל התחרות - היתה חווית חיים!!!!!!!!!!!!!!!!! ח-ו-ו-י-ת ח-י-י-ם !!! ממש ככה!!! עוד ידבור הרבה על התחרות הזאת!!! בעיקר בשל הארגון הסופר מקצועי, נדיב, רציני של חברת רד בול שהפיקו משהו ברמה שלא נראתה עד היום!!!! היינו (כמעט) - 40 רוכבים שהיו "מלכים" למשך 3 ימים ורד בול הקדישו לנו את מלוא תשומת הלב, הדאגה, המשאבים, מילאו את כל צרכינו, הטו אוזן לכל בקשותנו ודרישותנו . מעשרות עובדי רד בול שהשתתפו בארוע והיו פזורים בשטח - היו אנשים נחמדים, חבר'ה איכותיים, יעילים והכי רצויים בשטח!!! זה היה מדהים לראות איך רד בול בחרו בקפידה את האנשים הכי רציניים והכי מצויינים שעשו עבורנו הכל כדי שלא יחסר לנו דבר!!! רד בול סיפקו לנו את כל התנאים (והרבה יותר!!!) רק בשביל שנרכב ונהנה!!! זה היה התגשמות חלום!!!! 3 ימים של חווית חיים!!!!!

למעלה