פירגון לילדיינו - רעיון מדליק!

תן אותי

New member
פירגון לילדיינו - רעיון מדליק!

אמהות יקרות, לאחר קבלת התעודות של ילדינו המקסימים (לא משנה איזה גיל) אתן מוזמנות לעודד ולפרגן לילדיכם, להזמין עבורם ספל עם כיתוב ותמונה של הילד/ה (לא חייב תמונה). "גאים בך על השיגייך" "עלה והצליח בכל מעשה ידייך" "ישר כח" כל הכבוד אוהבים אותך אמא ואבא או כל כיתוב אחר מכיוון שיש לנו עוד מחצית לעבור, כל בוקר שישתו מהספל יזכרו בפירגון. מהרו להזמין!!!!!!! 55 ש"ח ספל ומתוקים במארז מהודר (בד"ץ) 45 ש"ח ספל במארז מהודר יום קסום, רייצ'ל "תן אותי" 0505409401

איה יופי של רעיונות רייצל,אני למשל צריכה כבר

ארנק חדש,והזמנתי אצל רייצל ארנק עם הלוגו שלי.

shirlykl19

New member
ועוד מילה על התעודה...

התקופה הקרובה הנה העת לקבלת תעודות מחצית א' בביה"ס. מחצית שנת הלימודים חלפה, והילדים מגיעים עם התעודה הביתה להורים. כיצד נגיב לתעודה ? ראשית, יש לקרוא עם הילד את התעודה, ולא לדלג על הפרטים. שנית, יש לשאול את הילד, מה מידת שביעות רצונו מן התעודה. אם הילד מרוצה,יש לשאול ממה הוא מרוצה, ולעודדו על כך. אם אינו שבע רצון, יש לברר ממה אינו מרוצה, והאם הוא מעוניין לשפר דבר מה. כשהילד מעוניין בשינוי או בשיפור השגיו, מומלץ להציע את עזרתכם ככל שידכם משגת.ילד, שאינו רוצה ללמוד, מביע קושי ("קשה לי") - בררו עם הילד ועם הצוות במה מתבטא הקושי, ובכוחות משותפים חשבו כיצד לעזור וכיצד להקל. בנוסף, יש לעודד את הילד על תהליכים שעשה, כמו השתדלות,ולאו דווקא על התוצאה. תגובת ההורים הנה חשובה ומשמעותית בבניית הדימוי העצמי של הילד, לכן חשוב לתת דגש לחוזקותיו , גם אם הן אינן לשביעות רצונכם. שירלי

למעלה