פירגון
ליעל בשור

פירגון ../images/Emo140.gif ליעל בשור ../images/Emo140.gif

לידיעתכן/ם... היום בבוקר הופיע בתכנית הבוקר עם רבקה מיכאלי, יעל בשור שחוותה אבדן הריון בשלב מתקדם (ביתה מתה מוות טבעי ברחם), וכתבה ספר בשם "להיפרד לפני שמכירים". הספר מתאר את סיפורה האישי של יעל ונותן לאלו שחוו אבדן הריון והקרובים להם נקודות למחשבה ותמיכה. יעל חוותה את אבדן הההריון לאחר הולדת שלושה ילדים , ולאחר אבדן ההריון ניכנסה שוב להריון מוצלח וכיום היא אם לארבעה ילדים. יעל ללא ספק העלתה בראיון בתכנית הבוקר מספר נקודות חשובות שלבטח תרמו להעלאת המודעות בקרב הצופים בתכנית. היא סיפרה על תגובת החברה שלא יודעת איך להתמודד עם זוג שחווה אבדן הריון, וקיבלה הרבה תגובות של "נו יאללה, תעשו מהר עוד ילד ותשכחו..." מאד מפרגן ליעל על החשיפה בנושא כה אינטימי! הן באמצעות כתיבת הספר, והן בחשיפה התקשורתית, ומקווה שהמודעות לנושא ההתמודדות עם אבדן הריון רק תעלה (ויש הרבה מקום...). באתר הספרים דיבוק יש פרטים על הספר למתעניינות/ים מבינכן/ם. היכנסו לאתר ובחלון חפש הקלידו יעל בשור קישור לאתר הספרים דיבוק

תודה../images/Emo51.gif

תודה על הפירגון. נכנסתי היום לאתר לראשונה ומחמם את הלב לקרוא. אני מרגישה שהספר היה צעד חשוב עבורי וחשוב מאוד שתהיה מודעות לנושא. אשמח לענות על שאלות במידה ויש. שמחתי לראות שהפורום קיים. זה נחזק ומרגש.
לכולכם

מירבא

New member
שלום יעל

שמעתי את ההמלצות הרבות על הספר והזמנתי אותו לפני מספר ימים מחכה בקוצר רוח לקרוא. דרך הכתיבה נראית לי דרך מוצלחת במיוחד להתמודד עם הטראומה והאובדן. אני כותבת המון שירים שבאופן מסויים נותנים לי פורקן. איך עבר ההריון אחריי האובדן? אותי מאוד מפחיד להכנס שוב להריון ואני גם לא בטוחה שאני רוצה היית שם? מירב

כתיבה

שלום מירב וכולם כתיבה היא אכן דרך טובה להתמודד אבל הספר נכתב גם באמת כדי שאנשים שעוברים ארוע כזה וצריכים תמיכה יוכלו אולי למצוא אותה בספר. אני מקווה גם להקים קבוצת תמיכה נוספת. ההריון שאחרי הוא קשה מאוד. אצלי בכל מקרה הוא "עבר ליד". אני מקווה שתצליח בכל אשר תרצי, את וכולם. בחום ואהבה, יעל

למעלה