פירגון

פירגון ../images/Emo39.gif

האם הסביבה הקרובה (בעל/אישה/ילדים) מפרגנת/ תומכת בכל הקשור לעבודה מהבית או בבית ? ומה על הסביבה הרחוקה יותר (חברה, קולגות למקצוע ועוד..) האם מצידם אתם/ן זוכים לפירגון ו/או תמיכה ?

away

New member
יה שרוני

קוראת מחשבות שכמותך :) מה עושים באמת כשאין פרגון מצד הסביבה הקרובה (ואצלי זה הורים/אחים/חברים)?

ריביקי

New member
מה זאת אומרת לא מפרגנים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אם הם אוהבים אותך הם חייבים לפרגן לך,אני לא אומרת שחס וחלילה הם לא אוהבים, אבל הכי טוב זה לדבר ולשאול למה????

מימי 55

New member
../images/Emo24.gifפירגון../images/Emo24.gif

שמתי לב אצלי כי הפירגון מתחיל אצלי. ככל שאני מפרגנת יותר לאחרים, ככה אני מקבלת יותר.

אהובה.א

New member
בטח שמפרגנים

במיוחד הילדים. חמודים שהם. כשאני מתלבשת לארוחת ערב של שישי , למשל , הילדים תמיד יגידו כמה אמא נראית טוב. (ולא חשוב כמה שמנה היא...). כשהם באים מבית הספר ואני חוזרת מהעבודה סחוטה מעייפות , אני נשכבת על המיטה ובעלי דואג לילדים כי "אמא עייפה כי עבדה קשה היום". לדעתי , גם זו צורה של פירגון. כשלבעלי נוצרה בעיה בעבודה , אני מחבקת אותו ותומכת בו. העובד שלי זוכה לפירגון כמעט מידי יום. משתדלת לברך על הימצאו בקרבתי. ומצידו? הפירגון מגיע בצורת העבודה שלו והשמחה שאני רואה אצלו כשהוא בא לעבודה עם חיוך. אני חושבת שפידבק זה דבר חשוב. בין אם זה שלילי או חיובי. כל אדם זקוק לחיזוקים להמשך עבודתו או בכדי להמשיך הלאה. אדם שלא מסוגל לקבל משוב שלילי בצורה בוגרת - שלא יתפלא אם לא יקבל גם חיובי. כי אין רע בלי טוב וההיפך. חוצמזה , אני בדעה שאם אתה רוצה שהמוטיבציה של הסובבים אותך תהיה גבוהה - תשקיע בהם. וזה מה שאני עושה. שבת שלום לכולם

זה לא חשוב

אותי לא מעניין מה חושבים על העבודה מהבית כי בסוף רק אני וילדי חיים מזה

אני זוכה לפרגון מדהים

ובעיקר מבעלי ! המצב הכלכלי שלנו לא מזהיר וזאת בלשון המעטה, ובכל זאת הוא מפרגן לי ותומך בי בטירוף. אני חושבת שבלעדיו לא היה לי את הביטחון הזה להמשיך ולנסות לעשות ככל שביכולתי על מנת להתפרנס מהטארות.

למעלה