פירהר הפקות מודיע

Gixxer600®

New member
פירהר הפקות מודיע

יאללה מקסי ראיס שחקנו את נושא השואה תתחילו לזרוק הצעות למיזם חדש משקיעים עלי

בוקר אור...../images/Emo96.gif../images/Emo42.gif

חשבתי על שילובם של בני דודינו במאמץ הלאומי במלחמה בתאונות הדרכים. יצרניי מכוניות מוציאות מליוני שקלים על DUMMIES מכוערות,שלא יודעות לרקוד,על מנת לבדוק את חוסן המכוניות שלהן. מדוע לא להשתמש במוצר המקורי? למה ללכת סחור סחור?

Gixxer600®

New member
בעיה טכנית

מכוניות שיזוהו כמשתמשות בבני דודים עלולות להקרא מכוניות זבל

Gixxer600®

New member
הכיוון יפה

זכור לי בהיותי חייל צעיר ופעור איך ירינו במטרות קרטון דביליות כשתירגלנו לש"ב. למה ללכת סחור סחור ולא להתאמן על כפר אמיתי? בברכת "קשה באימונים קל בקרב"

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אתה מתכוון שנעשה לש"ביה בתוך כפר ערבי? אבל זה לא יפה...

צריך לנמק???

קשה לי להאמין שאתה כ"כ קשה תפיסה...
מבחינתי זה לא יפה לעשות לש"ביה בכפר נ-ק-ו-ד-ה!!! איך אתה חושב כל הערבים האחרים יסתכלו עליהם? מה עם הערים? תחשוב איזו אפלייה אתה יוצר פה... אם קצת תפעיל את הדמיון שלך תראה איזה פער חברתי אתה יוצר פה,תחשוב על כל אלו שלא יזכו לקבל קת בראש מהחייל התורן...תחשוב על כל אלו שלא יזכו להיות מרוססים בפלאצ'טים (חס וחלילה...אנחנו בצה"ל לא משתמשים בזה...
) ולמצוא את עצמם "מודבקים" לעץ אקראי... אתה באמת רוצה לעשות עוול כל כך גדול לבני דודנו שעל לא עוול בכפם מתגוררים בערים הגדולות?

Gixxer600®

New member
אני לא מאמין שאתה מכולם כזה

צר אופקים, כפר = תרגיל כיתה, עיירה = תרגיל מחלקה, עיר = תרגיל פלוגתי, רצועה = תרג"ד וכן הלאה בברכת "חייל שפר הופעתך"

el presidente

New member
אתמול הובאה לקבורה בובת קרטון

שניפגעה באימון מחלקתי ..... נצפו כמה כוסות קלקר שהתפרעו וקראו לרצח קופסאות מנות הקרב.

el presidente

New member
אנ ייגיד לך למה לא..כי אני מניאק

אם שניה לפני שהם ניכנסים עם ה"רכב בדיקה" בקיר..הם לא שוברים את ההגה ימינה....ניכנסים בטרמפיאדה עם הבובות של החיילים ודורסים את כולם.

el presidente

New member
תיצחק..אבל אני יודע שבקומה השניה

של המשביר לצרכן בטבריה יש היתארגנות של קבוצת DUMMY עוינת...

el presidente

New member
הרגע קיבלנו דיווח בווקי טוקי על 4

בובות DUMMY שנוסעות ברחבי הלונה פארק במכונית גנובה שעובדת על מטבעות לכיוון הדוכן של הבובות.... כניראה שמדובר על תיכנון ביצוע של פיגוע DUMMY. כוח של חיילי פלאסטיק ירוקים + בובת רמבו בדרכם לשם.

../images/Emo124.gif חדל אש!!!!

מדובר על תרגיל הסתננות רבותיי. אלו בובות מסתערבות. וראיס עשה טובה ותעזוב כבר את השלט של ההליקופטר הזה...לא מזניקים שום סיוע אווירי!

אנבלrh

New member
אני לא יודעת מה איתכם, אבל...

המצב במדינה מאוד מדאיג... ראיתם את הקיצוצים שעשו במשכורות של עובדי המדינה? הא לכם מיזם חדש! צאו להפגין נגד הביזיון, היום זה הם מחר זה אנחנו!

למעלה