פירוט על השיר החדש...

maor ravid

New member
פירוט על השיר החדש...

הסינגל משתחרר רישמית ביום א' 25 לחודש לרדיו. את דיסקוטק כתב והלחין זאב נחמה והשתתפו בו כל חברי הלהקה. לרדיו יגיעו 3גרסאות: השיר דיסקוטק בגרסת המקור של להקת אתניקס, אתניקס מארחים את הנרי וניקה בדיסקוטק, גרסה אותה יצר הנרי בשיתוף עם אתניקס וכן גרסת רמיקס שנערכה על-ידי תטה רג'יטון מיקס אז יש למה לצפות יאלה עוד כמה ימים בעזרת ה'

EMANUELA XD

New member
../images/Emo38.gifמגניב..../images/Emo38.gif../images/Emo23.gif

תודה!!
אכן יש למה לצפות-!!
לבנתיים עד שיהיה רמיקס ועוד גירסה
שלח גם לי את "משהו אחר"
בבקשה

EMANUELA XD

New member
שלומי אני אסביר לך למה מאור לא שולח

קודם כל להראות לנו לי יש ולכם אין-מין סוג של לפוצץ-וזה לא יפה מחשבה אחרת שאנחנו נפזר את השיר החוצה-וזה בידיוק ההפך- נבטיח שזה לא יקרה-הבטחה שלי בכל אופן בפעם הבאה למי שיש משהו והוא חושב ובטוח שלא בא לו לשתף אז לא לספר-לא רוצה לתת שמור לעצמך ובכייף תהנה עד שנשיג לא לנפנף ולגרות ולפוצץ עניים-זמן לא טוב למשחקים ראוותניים תהנה לך ממשהו אחר-ואני ושלומי והאחרים נמשיך לפנטז ושהנרי לפחות יעלה למייספייס שלו את השיר "משהו אחר" ושוב הכן נעלמה נוגה -אולי נוגה הייתה יכלה לתת תשובות בקשר לשיר אים אפשרי לשלח לנו את השיר- די כמה אנשים צריכים להתחנן בשביל שיר שיצא באלבום כולנו ניטרוף תאלבום מהחנויות-- ברצינות כך לא מגבשים חברות בפורום שיש בו בקושי חמישה אנשים חבל לפצל

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifנראה לי שנגה נתנה תשובה

אם אני לא טועה היא שאלה את הנרי והוא לא יכול היה לפרסם את השיר

shlomi814

New member
זו פשוט חוצפה

אני עוד אשמיע את דבריי בפומבי במפגש מעריצים מתי שלא יהיה בנוכחות הנרי וניקה. האנשים פה פשוט גועל נפש. ונגה כמובן לא מגיבה אפילו. למה יש מנהל ?? למה? אני בודק אופציות לפתוח פורום נוסף.

EMANUELA XD

New member
שלומי אתה הולך רחוק

אני אסביר לך משהו חשוב לפני שפותחים פורום עליך לנהל קומונה,והקומונה חייבת להתנהל בצורה שוטפת שזה אומר חובה מעל 10 חברים בקומונה וזה מה שאין עדיין בפורום הרשמי גם בקומונה אתה צריך קשר עם הנרי או ניקה כדי לפרסם לוז הופעות וחדשות זה לא פשוט כל כך(בנתיים כמו שניראה יבש כאן מאוד מאוד),הקומונה חייבת להתנהל לפחות שנה רק אז תפוז אנשים סורק את מצבה של הקומונה,ואים הנהלת הפורומים רואים לנכון שיש פעילות חברתית שמצדיקה את הפיכת הקומונה לפורום.תוך חודש ימים מאז הבקשה אתה מקבל אישור לפתיחת פורום. רציתי לפתוח פורום בנושא אחר כשהובן לי כל התהליך נסוגתי לאחור וירדתי מהעיניין בכל אופן שיהיה לך בהצלחה ויום טוב..... אולי אולי יפתיעו אותנו בשיר "משהו אחר" אולי????

shlomi814

New member
לחצופים פה...

במפגש מעריצים שיהיה מתי שיהיה אני אעלה את נושא הפורום וכל מה שמתחולל פה....

EMANUELA XD

New member
לבנתיים הדרך היחידה לזכות בשיר והיא

שהנרי יכעלה את השיר למיספייס שלו ושל ניקה עד כמה שניראה לי הנרי נימצא מרחק אלפי שנות אור ועידכון במיספייס לא יהיה בזמן הקרב..

shlomi814

New member
הוא לא יעלה אותו.

נראה לי שזה יהיה הסינגל השני מהאלבום...(כלומר הראשון שלהם לבד) אולי גם שם האלבום??.. אבל למייספייס הוא לא יגיע בקרוב.

למעלה