פירוט על קורסים

innahm

New member
פירוט על קורסים

האם מישהו עשה את הקורסים הבאים ויכול לפרט מה בדיוק לומדים בהם ומהן הדרישות: 1. אוספים וספרות בעבר ובהווה - פרופ' הבלין 2. מידע כמשאב כלכלי אינטלגנציה עסקית - ד"ר עידן תודה.

oded777

New member
הדרישות אצל דר' עידן

לגבי דרישות פורמליות, הוא דורש עבודה (בערך 15-20 עמ') שחייבת לכלול רעיון לחידוש + בחינה בע"פ שהי מאד קטנונית על מושגים טכניים בהם השתמשת בעבודה. באופן אישי לא התלהבתי מאופן הלימוד של דר' עידן. עודד

g i g o

New member
ד"ר עידן

מינוסים - האיש לא מרחיב על הנושאים ועל המושגים עליהם הוא מדבר. יש שיעור עד שלושה בכיתה בה עולים מושגים חדשים ואח"כ צריך להיכנס לרשת וללמוד על מה הוא דיבר... עם זאת הרי שהיתרונות הם - הוא חדשני ובעל תפיסות מעניינות מאד, הוא בדר"כ מאד מעודכן בתעשייה והעבודה אצלו מובנית ולא מסורתית. הוא כן דורש חדשנות מסויימת ושליטה מלאה בחומר בהצגה בכיתה שם הוא נוהג להתקיף בשאלות. אני נהנתי בקורס שלו.

g i g o

New member
הבלין

הקורס של הבלין עוסק בתולדות הספר העברי מתקופת המקרא ועד ימינו. לדעתי קורס חובה לכול המחלקה. מעבר לכך הוא איש מרתק ובעל ידע רב. עם זאת, יש כאלה שלא אוהבים את הסיפורים שלו. אני מאד אהבתי. יש מבחן בסוף והוא לא שאל על מאמרים. הקיצר, אני ממליץ.

innahm

New member
הבנתי שזה קורס שנתי,

האם יש מבחן אחד בסוף השנה או מבחן בסוף כל סמסטר? האם המבחן פתוח או אמריקאי? יש עבודה להגיש?

g i g o

New member
הבלין מבחן שנתי. לא אמריקאי.

היו כמה סטודנטיות שביקשו עבודה במקום מבחן והוא נתן להם את האפשרות להכין עבודה בהיקף של חצי סמינריון או משהו כזה (10+ עמודים). זה לא סיפור המבחן הזה ויש סיכומים פה בפורום.

עדי אור

New member
הבלין

הקורס עצמו בעיקר עוסק בסיפורים של הבלין שמאוד מעניינים אבל לא קשורים לכלום ובנוסף המבחן קל ויש את השאלות והתשובות פה בפורום והציונים כולם מעל 90 מומלץ ביותר!!!

chayahd99

New member
../images/Emo45.gifסבבה

לקחתי קורס אחר של ד"ר עידן (ניהול ידע) והיה ממש מעולה. אני מצרפת את מה שאני זוכרת (מלפני שנה) כי אני יודעת שכל הקורסים שלו מועברים בצורה דומה ועם אותם דרישות. הוא מרצה מעניין, השיעורים התקיימו בערך פעם בשבועיים או פחות. כמו שאמרו כבר יש עבודה להגיש ונבחנים עליה בע"פ אבל זה הכל עובר בסבבה. אני ממליצה בחום

adventureboy

New member
לקחתי 2 קורסים אצל אשר עידן

לפי דעתי הוא מרצה טוב פשוט צריך להיכנס לראש שלו. הוא אחד המרצים שהחומר שהוא מעביר הוא באמת עדכני.

למעלה