פירוק אגודה ניר שיתופי - קיבוץ

Alonzo

New member
פירוק אגודה ניר שיתופי - קיבוץ

חברים חג אורים שמח שאלה טכנית: איזה אחוז נחוץ כדי לפרק (מרצון) אגודה ש``חי`` לפי ניר שיתופי. בעברית אחוז נחוץ בהצבעת חברים בקיבוץ כדי לפרקו ולהפוכו נגיד לישוב קהילתי ? מה שידוע לי היום זה שנחוץ %75 של המצביעים (אולי יש לי טעות וצריך %75 אחוז של החברים ? או בכלל אחוז אחר ?) מה נכון ? חג שמח לכל החברים שלי יוסאריאן ופלקאור. אנא תשובותכים. שוקי

שלום גם לך.

אני לא בקיא בענין, אבל כך כתוב בסעיף 46 לפקודת האגודות השיתופיות: ``(1) אם סבור הרשם, לאחר שנערכה חקירה עפ``י סעיף 43 או לאחר שנערכה בדיקה עפ``י סעיף 44, או לאחר שקיבל בקשה שהוגשה עי שלושה רבעים מחברי אגודה שיתופית, שיש צורך לפרק את האגודה, יכול הוא לצוות על האגודה להתפרק, ואת הצו שלו יפרסם ברשומות. (2) כל חבר של אוגדה שיתופית רשאי במשך שני חדשים מתאריך פרסום הצו שניתן עפ``י סעיף-קטן (1) לערער על הצו כאמור בסעיף 51. (3) לא הוגש ערעור בתוך שני חדשים מיום פרסום צו לפירוק אגודה שיתופית, יקבל הצו תוקף כתום התקופה הנ``ל. (4) הוגש ערעור בתוך שני חדשים, לא יקבל הצו תוקף עד אם נתקיים ע``י הרשות שלפניה הוגש הערעור. (5) אין לפרק עסקיה של האגודה אלא עפ``י צו מאת הרשם.``.

Alonzo

New member
תודה יוסאריאן - רסן רסן רסן

מה שלומך ? אני רב סרן במילואים האם היו קוראים לי רסן רסן רסן בעברית ? שוקי (רסןרסןרסן)

ender

New member
בשעות קבלה אסור להכנס

אני כן במשרד זה תפקידי אבל נתתי הוראה חד משמעית לא להכניס קהל בשעות קבלה אתה בוודאי זכור שכן הכניסו מישהו בטעות ברחתי מהחלון האחורי דרך אגב מה מצב שוק של הכותנה המצופה שוקלולד יותר טוב מהנסדק ומהדאו ג`ונס אני מקוה !!!!! רסן רסן רסן

למעלה