פירורי לחם דלי -פחמימות :

שרון א77

New member
פירורי לחם דלי -פחמימות :

המון זמן לא הכנתי שניצלים ,וזאת בגלל פירורי-הלחם עתירי הפחמימות.
השבוע קניתי לחם מקמח פשתן דל -פחמימות,("מאפיית -ביכורים") הוא אמנם דל -פחמימות ,אך לא היה לי טעים,והחלטתי להכין טוסטים,שאותם טחנתי לפירורים במעבד-המזון ,
ביחד עם 3 שיני-שום כתוש ,2 כפות שמיר ו-3 כפות עלי -פטרוזיליה, מעט תימין ,ומעט מלח.
בפירורי -הלחם המתובלים האלה השתמשתי להכנת שניצלים,
שיצאו בטעם מעולה,

בהחלט מומלץ!
 

תומרונתם

New member
מנהל
רעיון נחמד


 

שרון א77

New member
וגם הכנתי קציצות מהירות וקלות להכנה:

קציצות טונה טעימות מקופסא.(אפשר גם דג אחר)
השתמשתי לקציצות בפירורי -לחם מפישתן,(שהוא דל פחמימות.)
&nbsp
מכינים מראש תבנית עם ניר אפייה מוברש ב-2 כפות שמן.
מחממים תנור אפיה ל-180 מעלות חום.
&nbsp
מסננים את השמן מקופסת -הטונה,ומערבבים בקערה את הטונה עם כף מיץ -לימון ,
מטגנים בצל בינוני קצוץ גס, עד לשקיפות-ולערבב עם הטונה ,
מתבלים במעט מלח ,פלפל-שחור,כפית פפריקה,שן שום כתושה ומעט כמון,ולערבב.
להוסיף:
ביצה אחת
2 כפות שמיר קצוץ
2 כפות פטרוזילה קצוצה,
ו- 5 כפות מפירורי -הלחם הנ"ל,
&nbsp
מהתערובת יוצרים בידיים רטובות קציצות עגולות ומשטחים מעט בתבנית עם ניר האפיה המשומן, ואופים בתנור בחום 180 מעלות חום כ-20 דקות,
לאחר מכן,מוציאים מהתנור והופכים לצד השני ואופים עוד כ-15 דקות אפיה- עד להזהבה.
ויש קציצות טעימות וגם דלות -בפחמימות.
&nbsp
בכדי שפירורי -הלחם יהיו דלי -פחמימות ,השתמשתי בלחם -פשתן ,
קליתי לטוסטים וטחנתי לפירורי -לחם,(במעבד המזון.)
 
למעלה