פירורי לחם דלי -פחמימות :
המון זמן לא הכנתי שניצלים ,וזאת בגלל פירורי-הלחם עתירי הפחמימות.
השבוע קניתי לחם מקמח פשתן דל -פחמימות,("מאפיית -ביכורים") הוא אמנם דל -פחמימות ,אך לא היה לי טעים,והחלטתי להכין טוסטים,שאותם טחנתי לפירורים במעבד-המזון ,
ביחד עם 3 שיני-שום כתוש ,2 כפות שמיר ו-3 כפות עלי -פטרוזיליה, מעט תימין ,ומעט מלח.
בפירורי -הלחם המתובלים האלה השתמשתי להכנת שניצלים,
שיצאו בטעם מעולה,
בהחלט מומלץ!
המון זמן לא הכנתי שניצלים ,וזאת בגלל פירורי-הלחם עתירי הפחמימות.
השבוע קניתי לחם מקמח פשתן דל -פחמימות,("מאפיית -ביכורים") הוא אמנם דל -פחמימות ,אך לא היה לי טעים,והחלטתי להכין טוסטים,שאותם טחנתי לפירורים במעבד-המזון ,
ביחד עם 3 שיני-שום כתוש ,2 כפות שמיר ו-3 כפות עלי -פטרוזיליה, מעט תימין ,ומעט מלח.
בפירורי -הלחם המתובלים האלה השתמשתי להכנת שניצלים,
שיצאו בטעם מעולה,
בהחלט מומלץ!