פירושים מיוחדים לאגדות ילדים מוכרות

TomerZimmermann

New member
פירושים מיוחדים לאגדות ילדים מוכרות

אני מחפש כל מיני פירושים מעניינים לאגדות ילדים מוכרות. יש לי שתי דוגמאות לעניין 1) סיפור שלגיה שנכתב ע"י ניל גיימן שנקרא snow, glass, apples 2) קליפ של להקת רמנשטין לשיר סונה ובעצם אפשר גם להכניס את השיר "ביער" של המכשפות. אם יש לכם עוד דוגמאות (סיפורים, שירים, קליפים, הכל) אני אשמח לקבל. תודה ד"א הקליפ והסיפור הנ"ל מומלצים לכל

Idan91

New member
הממ..

אולי תפרט יותר על הדוגמות? זאת אומרת.. לי אישית שם של ספר לא אומר הרבה..

TomerZimmermann

New member
פירוט קצר

הקליפ - בקליפ רואים של שלדיה ושבעת הגמדים. שלגיה היא מסוממת ומעבידה בפרך את הגמדים (כולל spanking). בסוף הסיפור היא מתה לא מרעל אלא ממנת יתר.. הסיפור - גירסה קצת פרוורטית של שלגיה. שלגיה היא ערפדית (פחות או יותר) והנסיך הוא נקרופיל. הסיפור עצמו הוא די דומה אבל מסופר מנקודת מבט קצת שונה. לא פירטתי בהודעה המקורית כי לא רציתי שיתנו לי רק פירושים שדומים לזה. אני רוצה כל פירוש שונה ומעניין לסיפור. כל גירסה של אגדות שיש בהן טוויסט מעניין.

Idan91

New member
אה..

אני שמעתי רק דברים בסגנון- הנסיך נקרופיל, שלגייה פדופילית-סאדיסטית וכו´...

לימונדה

New member
לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון אבל

אני יודעת שלדוגמה כיפה אדומה זה בעצם סיפור על ילדה שנאנה שב להזהיר ילדות קטנות לא לטייל ביער ולא לדבר עם גברים זרים. הדרדסים דרך אגב- היא סדרה אנטישמית (גרגמל הרקשע מצוייר בדיוק כפי שתיארקו יהודים וכשהוא הופך את דרדסית לרעה היא הופכת מבלונדינית וארית ל"יהודיה" עם שיער חום ואף גדול)... מקווה שבכל עזרתי קצת... דרך גב עידנוש- מזל"ט על הפורום באתי לבדוק אותו!
מישהו יכול להסביר לי מה זה גדות אורבאניות?

בקשר לדרדסית...

דרדסית נוצרה רעה, ברונטית ומכוערת, והפכה לבלונדינית יפה וטובה. לא ההיפך. ו-וואלה, זו סידרה גרמנית, לא?

Outlast

New member
על הדרדסים יש כל כך הרבה

קונספירציות ותאוריות, חלק משעשעות וחלק פחות... מה שאני זוכרת- התיאוריה שהוזכרה- אנטישמית. תיאוריה שהדרדסים הם קומוניסטים- אני כבר לא כ"כ זוכרת, אבל משהו כזה שלכל אחד יש תפקיד, דרדסבא הוא סטאלין עם השפם והבגדים האדומים... תיאוריה שהדרדסים הם ה-ק.ק.ק, בגדים וכובעים לבנים... כן, יש אנשים עם המצאות בעולם... ואני כל כך אהבתי את הדרדסים, מאז ששמעתי את כל התיאוריות האלה, זה קצת פגם בזכרונות התמימים שלי...

Presto

New member
יש גם את...

הספר "מרשעת" של גרגורי מגוויר שמספר את הסיפור על הקוסם מארץ עוץ מנקודת המבט של המכשפה מהמערב. קצת ארוך אבל ממולץ בחום.

יש ב"הולמרק"

סרט על הסיפור של סינדרלה מנקודת המבט של אחת האחיות המכוערות. לא ראיתי את זה אבל אני מחכה שיהיה שידור חוזר...

Idan91

New member
נשמע שווה..

אם במקרה תעייני במדריך הערוצים ותשימי לב שאמור להיות משודר שידור חוזר, כתבי את זה כאן בבקשה..

יש שני ספרים

שנקראים "פוליטקלי קורקט - אגדות ילדים בלשון סגי נהור" של לא זוכר איזה סופר. מצחיק מאד ומומלץ מאד! להשיג בסטימצקי

למעלה