פירושים

• פותח הנושא gl
  • פורסם בתאריך

gl

New member
פירושים

פירושים כינויים ושמות לחברות וגיבורי קומיקס: MARVEL- פלא, מופלא, להפלא DC-detective comics גיבורים: SPIDER MAN -איש העכביש , כינוי: זחלן קירות. BAT MAN - איש העטלף, כינוי: האביר האפל\השחור. X MAN- לא ברור, כינוי: ילדי האטום SUPER MAN - איש העל , כינוי: איש הפלדה. GREEN LANTERN- הפנס הירוק או הפקח הירוק, כינוי: GL THE FLASH- הברק או הבזק , כינוי: אין. FANTASTIC FOUR- ארבעת המופלאים, כינוי: אין. THE HULK- הענק , כינוי: הענק הירוק. IRON MAN- איש הברזל, כינוי: אין. CAPTIAN AMERICA - (כמה אירוני) קפטן אמריקה, כינוי: לא שידוע לי. BISHOP-רץ בשח (כן, כן) , כינוי: לא שידוע לי. GAMBIT- מהלך שח של הקרבת חייל כדי לאכול חייל אחר (כן כן) , כינוי: אין. DERDVIL-שד רשע או שד מפחיד (אני חושב), כינוי: לא שידוע לי. THOR- כינוי+ פירוש: אל הרעם (במיתולוגיה הוויקינגית) THUNDERBOLTS- מכת ברק (ברבים), כינוי: לא שידוע לי. WOLVRINE- זאבתן זללן (כן כן) , כינוי: יש אבל אני לא זוכר. TEH ATOM- האטום, כינוי: לא שידוע לי. GREEN ARROW - החץ הירוק , כינוי" לא שידוע לי. השלמות יתקבלו בברכה GREEN LANTERN
- אני

ai_karamba

New member
די עלוב...

קודם כל לא חידשת לאף אחד שום דבר ושנית יש הרבה כינויים שאתה לא מכיר. כינויים שבדרך כלל דמויות אחרות כביכול קוראות לדמויות שציינת. למשל: WOLVERINE קורא הרבה פעמים ל-GAMBIT פשוט GAMBO או CAJUN . ל-CAPTAIN AMERICA לפעמים קוראים CAPIE בקיצור . ל-THOR לפעמים קוראים ככינוי גנאי GOLDY LOCKS בגלל השיער הבלונד הארוך. ודרך אגב DAREDEVIL הפירוש המדוייק בעברית זה השד הנועז וזהו גם כינוי באנגלית לכל אותם אנשים אמיצים אבל טיפשים שלוקחים סיכונים וקופצים עם אופנוע מעל 20 מכוניות בוערות וכו".

ai_karamba

New member
עוד משהו ...

WOLVERINE הפירוש המדוייק זה "גרגרן" יש חיה כזאת ומקורה באוסטרליה. זו חיה טורפת יחסית די קטנה שאוכלת פשוט הכל ומתחילה עם כל מה שזז ולעיתים רחוקות אם בכלל נסוגה מקרב בדיוק כמו הנ"ל. יש שאומרים שזה בעצם השד הטזמאני שהיווה השראה גם לטאז מה LOONY TOONS.

gl

New member
אתה טועה הוולוורין הוא ממשפחת הזאבי

ם חוץ מזה אני אמרתי שטיקונים והשלמות יתקבלו בברכה... אז לפני שאתה אומר עלוב תחשוב GREEN LANTERN
וואלוורין זה לא גרגרן אלא זאבון זללן (לפי מילון אוסקפורד אולי הוא טועה)

ai_karamba

New member
טעות בידך...

וחוץ מזה הכינוי לWOLVERINE זה NUCKLEHEAD . אתה יודע יש קומיקסים אחרים חוץ מה GL שלך .

gl

New member
אני קורא קומיקסים אחרים

אבל החביב עליי זה GL ("שלי") אני קורא גם פלאש, ווילדקאטס , סילבר סרפר ואני מחפש משיין מנהאנטר אז תרגע ווולוורין החיה, התרגום, שלה, זה, ז-א-ב-ו-ן ז-ל-ל-ן GREEN LANTERN שמדבר לאט על קשיי הבנה

ויאגרה

New member
עוד כמה תוספות והערות וכל מיני...

Spider Man - לספיידרמן יש כינויים רבים כמו Spidey,Webhead,Webs וכו´. X-Men - הסיבה לכינוי הזה הוא שהגן הגורם למוטאציה, לפי מארוול, הוא גן שמסומל באות X. Iron Man - מכונה גם ShellHead (ראש ביצה) ובתור כינוי גנאי,גם Tin Man (איש הפח). Captain America - מכונה גם Cap (ולא Capie כמו שמישהו אמר פה) וגם,לעיתים רחוקות,The Star Spangeld Avenger (אני לא בטוח בקשר לצורה שזה כתוב, אבל הפירוש הוא "הנוקם עטור הכוכב"). DareDevil - מכונה גם HornHeaad (ראש קרניים,או משהו כזה). כינויים נוספים: Giant-Man - מכונה גם High Pockets. Phoenix - מכונת גם Marvel-Girl. כך למעשה קראו לדמות בתחילת ה"קריירה" של הדמות. GL,יש לי עצה בשבילך. זה ניראה כאילו כתבת חלק מהדברים בלי לדעת ממש מה אתה אומר. בנוסף לכך, קבעת בתור עובדות דברים שלא ידעת אם הם נכונים. בפעם הבא, אני חושב, שכדאי שתהיה בטוח ב-100% בדברים שאתה אומר לפני שאתה כותב אותם.

byron

New member
../images/Emo61.gif

רק לחזור לוולברין. בערוץ 8 הייתה כתבה על היצור (החיה האמיתית)ושם תרגמו את השם - גרגרן x-men (גם בגלל השם של אקסווייר) - ילדי האטום cyclops - slim jean - red flash - fleet foot (נדמה לי שכשהוא עדיין היהkid flash)

ויאגרה

New member
והסיבות לכך הן...

הזמן בו סייקלופס וג´ין בילו בעתיד חלופי,בו גידלו את בנם Cable.

gl

New member
כעיקרון אני רק רציתי לכתוב את

הפירוש של מרוול ודי סי אבל זה היה קצר אז כתבתי עוד סתם לא צריך לרצוח אותי אגב אולי הוולוורין ממשפחת הגרגרנים עזוב בוא נעשה שולם
(זה האצבע היחידה) GREEN LANTERN שלא רוצה לרכוש אוייבים חוץ מEIFFGY

shirkhan

New member
../images/Emo21.gif

GL אכן הינך צודק בקשר לתרגום העברי. מדובר מחיית טרף בינונית בקרויה כך מפני שהיא אוהבת לאכול הכל! וזה אומר שדבר לא עוד בפניה כשהיא רעבה. והגרגרן תמיד רעב. כמובן שעל נימוסי שולחן הוא לא שמע. ההקבלה בין החיה ואיש הקומיקס הנקרא על שמע עושה עוול לעם הגרגרנים. כמות ההרס שהם יוצרים וההפסדים הכספיים שהם גורמים לחקלאים ומגדלי התרנגולות גדולים לעין ערוך מהנזק שעושה דמות הקומיקס בעלת שלד הפלדה וחליפת מכבי ת"א בזמן הזה ובכול לולאת זמן כלשהיא!

byron

New member
../images/Emo119.gif

ל cyke תמיד קראו slim (בהתחלה הוא היה מאוד רזה) בעתיד בו הם מגדלים את נתן קראו להם slym וredd או וריאציה דומה על הכינויים הישנים שלהם

למעלה